Jump to content
FAS Goran

darkok

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

About darkok

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    beograd

Previous Fields

  • Garage
    fiat punto
  1. Za dlaku da prodam ovog mog punta. Mislim to ce se jednog dana desiti ali ovo od pre neki dan haos zamalo da ode. Gledam ga tako mali zdepast crveni djavo i kazem ti ja zeni, ovaj ostaje. Zao mi ga lep autic znam da cu morati da se oprostim od njega ali ne jos , jos malo neka priceka. Volim Fiat mozda i malo vise od zene.
  2. Kao prvo veliki pozdrav. Ja sam Darko iz Beograda, vozima fiat punta 1.2 iz 1997 godine.Veoma volim svoj auto i koliko sam u moucnosti ulazem u njega.Dok nisam dobio dete on mi je bio jedan od prioriteta ali sada su se stvari promenile i vec godinu dana ga nisam takao osim normalno promene ulja i nekih sitnih kvarova.Pratim forum i mnogo stvari o vasem autu moze da se nauci i primeni sa ovog foruma.
  3. Imam punta 1.2 1997godiste. Pre neki dan sam hteo da ga upalim medjutim ni klik nije uradio preko kljuca. Ima struje nepada napon prilikom okretanja kljuca ali se nista necuje prilikom te radnje,ni bendix se necuje ama bas nista. Na gurku upali na pola metra. Na putu sam pa ne mogu da radim oko njega pa bih prvo voleo da dobijem neki savet od vas pa da vidim sta mi je ciniti.Mozda je i kod kljuca koji mi ostane upaljen posle svakog drugog paljenja, medjutim i pored toga je palio kao mina, moze da bude i bravica u svakom slucaju prvo cu da cujem savete ostalih clanova foruma. Unapred hvala

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...