Jump to content
FAS Goran

darmar

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

About darmar

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Kragujevac
  1. Pozdrav, Imam par pitanja. Fiat punto 1.3 mjet 2003god. - Koliko bi koštala zamena seta kvačila -Curi mi rashladna tečnost na ploči do bloka iza izmenjivača, valjda ona gumica sa četri pregrade ??
  2. Fiat punto 1.3 mjet 2003 g. Ne bih da otvaram novu temu posto je ista problematika. Auto mi gubi antifriz od kako sam ga zamenio. Naime, kada sam ga uzeo u junu u njemu je bila voda nisam ni proveravao do novembra kada sam krenuo da se spremam za zimu . Od juna do novembra sam presaooko 6k km nisam dolivao tecnost - bila je na max nije padala ni milimetar. Kada sam sipao antifriz- po ps.u paraflu g12 zamena na 5godina posle dve nedelje primetio sam da je nivo u posudi pao skroz na dno boce dosuo sam skoro litar. Parking je bio problematican posto svuda ima tragova od ulja od drugih vozila ali nije me mrzelo stavio sam karton i nasao mesto gde curi.... malo cudno..curi na srafu klime (sa njega kaplje) do izduvne grane. Iznad klime nisam nasao da je negde vlazno a na srafu i ispod njega je i masno i vlazno . Da li je klima povezana sa rashladnom tecnoscu i uljem posto je imasno-crno? Ako nije gde bi mogao da bude problem? Ulje ne gubi na maksimumu je od juna kada je i radjen servis.
  3. Punto mk2b.Pozdrav, napravio sam glupost naslov govori. Interesuje me da li je moguće izbiti isti a da se ne ošteti. Reč je o prednjem desnom Punto 1.3 mjet, tako mi i treba kad menjam ležaj u pola noći pred put.
  4. Pozdrav svim clanovima. Zovem se Darko redovno posecujem ovaj forum a posto sam od pre dve nedelje postao vlasnik jednog multijet-a resio sam da vam se pridruzim. Nadam se da ce te me prihvatiti jer cu imati dosta pitanja a i mogu dati dosta odgovora posto sam do sada sam odrzavao svoja vozila a planiram i da nastavim Hvala

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...