Jump to content
FAS Goran

filipb

Members
  • Content Count

    15
  • Joined

  • Last visited


Reputation Activity

  1. Hvala
    filipb got a reaction from neshaoct in Fiat Nuova Panda - servo volan problem   
    Pozdrav vozim Grande 1.4 2009 i pre neki dan na pravcu osetim malo trzanje u volanu i upali se lampica sa volanaom za servo i piše power steering volan po malo cima ,stanem ugasim ga upalim posle 500 m opet upalim ugasim i posle normalno kada sam se vratio sa puta odem do majstora on proveri akumulator on pred izdisaj kaže mora mi proveriti anlaser i altenator pa ako je to u redu onda je senzor volana (120 e)  toliko šta da se radi
  2. Like
    filipb reacted to Ivan in Fiat Grande Punto - Blue&Me   
    @Aleksa Stojiljkovic
    Nepotrebno otvorena tema spojena je sa postojecom o Blue&Me sistemu na Puntu.
    Imaj u vidu da je sistem projektovan u partnerstvu Fiat grupacije i Microsofta, u drugoj polovini prosle decenije kada Android nije ni postojao.
    Druga stvar, Bluetooth funkcionalnost predvidjena je prvenstveno za handsfree razgovore, a ne za pustanje muzike. Tako da na tu mogucnost slobodno mozes da zaboravis.
    Od sve te zaje*ancije  - lepo snimi muziku na flesku, ustekaj u USB port i uzivaj. Digitalni kvalitet zvuka, nema razvlacenja kablova po kolima, komandovanje je putem MF dugmica sa volana ili glasovnim komandama...
    Iako Blue&Me ima vec skoro 15 godina, za moja shvatanja voznje radi bas ono sto treba - odrzava paznju vozaca na putu, a da mu omogucava i telefoniranje i MP3 mjuzu i glasovne komande, bez cackanja i "zevanja" po kojekakvim touch sreen-ovima i telefonima u autu. I sto je najbitnije, radi taj posao vrlo dobro.
     
  3. Like
    filipb got a reaction from Martin in Pravilno pranje automobila [How-To]   
    ne diraj te spojeve, možeš običnom četkom i vodom ali nikako čeličnom  

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...