Jump to content
FAS Goran

moskovac

Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by moskovac

  1. hvala na odgovorima . kad se prolepša vreme probaću da još jednom pogledam iz kanala , pa javljam šta uradih.
  2. pozdrav nisam se dugo javljao , sve je na stiliću radilo dobro ali eto i to se dešava da me izda. problem je sledeći: u pitanju je stilo 1.9 jtd 2002 prilikom paljenja kad se okrene ključ u zadnji položaj ništa se ne dešava . ne vergla niti se čuje bilo šta. lampice sve sijaju i ugase se posle očitavanja. ukoliko držim duže u tom položaju počinje da mi dimi iz motornog dela (ispod haube ) i oseća se plastika. inače ne primećuje se da pada napon kad bi trebalo da anlaser povuče struju da bi zaverlao. na gurku ili ti spuštanje nizbrdo pali bez problema na 5 metara. pročitao sam par postova ali nisam našao ono što me zanima , a to je sledeće: 1. pošto sam skidao anlasere na staroj škodi i na golfu 2 zanima me bre ljudi gde je na ovom svemirskom brodu to čudo. ništa ne mogu da vidim od gomile kablova i raznih creva. 2. na kojoj strani da gledam i ispod čega je 3. da li da se uopšte upuštam u tu egzibiciju iako imam neko malo znanje iz mašinstva. i ako krenem u tu avanturu šta prvo moram da skinem da bih uopšte došao da anl.. ili sam ja ćorav pa nevidim očiglednu stvar. 4. da li imate preporuku nekog od kolega sa foruma gde da oteram stila da se to odradi odnosno ispita da li je uopšte anlaser. naravno usled ove krize s parice da nije neki derikoža. izvinite na dužem postu ali je frka ova moja slomila ključnu kost pa treba da je vozikam na kontrole. hvala na svakom odgovoru.
  3. Ove slike i napomena koji je alat mi najviše pomogle ,hvala ivan.ik Zamenio sam čudo. radi sve ok a imao sam problem sa pristupom do onog džeka da otkačim stari i da ubodem ovaj novi. malo je skučeno ali sam ipak posle zezanja od 15 minuta uspeo. bilo je sve uvezano onim plastičnim vezicama . Još jednom hvala na pomoći pozdrav .
  4. ok , hvala na informaciji nadam se da ću sutra to da odradim pa javljam kako je prošlo.
  5. Pozdrav svim forumašima. Od skoro sam član na ovom forumu a i vlasnik fiat stilo 1,9 JTD . pojavio mi se problem sa senzorom radilice . čim se malo zagreje motor samo se ugasi automatski i zatim čekam da nekih 15 minuta do pola sata .nakon čega pali bez problema na pola ključa što bi reko naš narod. da je senzor radilice zaključio sam čitajući par tema na forumu a i utvrdjeno dijagnostikom. da ne dužim , moje pitanje je sledeće: 1. da li da se upustim samostalno da to čudo promenim? 2. gde se tačno nalazi taj drndavi senzor? dole , gore, levo, desno ,u gepeku , ili možda kod komšije u fići 3. da li prvo da skinem stari i da sa njim odem u kupovinu ili ovo indijanci po radnjama znaju tačno koji je tip ,pošto sam na jednom mestu pročitao da postoje dva različita senzora. ( nešto jedan ima neki dodatni kabal ,a ovaj drugi ne). hvala unapred za odgovore i savete. pozdrav.
  6. Pozdrav svim članovima. Ja sam Zoran " 67 sa Zvezdare. Prvi auto ćaletova škoda 105l Drugi i još uvek golf 2 1.6. I sada od pre 20 dana STILO 1.9 JTD 5 vrata..... ....2002. Kao što vidite ovo je za mene za sada špansko selo pa unapred se izvinjavam ako bude malo više zapitkivanja,a biće.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...