Jump to content
FAS Goran

Đape

Members
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

About Đape

  • Rank
    Il Nuovo
  • Birthday 05/28/1978

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Beograd
  • Interests
    crtanje,stripovi..time se ustvari i bavim...i naravno obožavam automobile-))

Previous Fields

  • Garage
    Fiat Stilo 1.2 16v
  1. Ja sam prodao moje felne..da ti javim!
  2. Prodate gume i felne zajedno....tako da više ponuda ne važi!
  3. Felne su malo izgrebane ko i sve felne ....pusti mi poruku na mob pa cu da ti posaljem dok ne postavim?
  4. E hvala druže probaću kasnije... Stigao mi juče mail za zimski pregled auta-besplatan! Oduševio sam se i zakazao odmah za ponedeljak -2ulice od mene na Karaburmi! Ekstra! Baš mi drago što sam se učlanio....obavezno da javite za okupljanje neko-))
  5. POZ Drugari! Imam 4 aluminijumske šetokrake skinute sa mog stila3-vrata..Na njima su solidne zimske gume dao bi ih 130evra! Sve zajedno! Probaću da uskoro zakačim slike...imam ih na telefonu pa ako nekog zanima..mogu da mu šibnem! Br je 064 2228 226! To su felne sa ove moje male slike sa profila!
  6. poz! imam ja 4aluminijumske felne šestokrake ...baš su sa stila skinute ...Na njima su sve 4 zimske gume..solidne! Dao bi ih povoljno! Ako te zanima 064 2228226 javi se pa da ti pošaljem slike i javim cenu-))))) Možda vidiš na ovoj mojoj slici ali je mala ..to su te!! Kad naučim da se bolje služim ovim sajtom okačiću..dotle na mob..pa šaljem!
  7. Pozdrav drugari-)) I ja sam se danas uključio u klub fijatista..Slučajno sam naleteo na ovu priču o lepljivoj plastici na prednjoj strani auta... Kupio sam auto na placu u Novom Sadu i od silnog uzbuđenja nisam ni primetio da je plastika levo od volana,ispod volana donji deo -ispod klime i donji deo cele desne strane...to jest kaseta... Znači to je bukvalno bila crna lepljiva masa+na dodir ostavljala je crn trag..Ja mislim da se to vremenom od pranja nekim lošim sretvima ili je na autu ta plastika bila tolko izgrebana pa su oni da se to ne primeti(preprodavci) prali sa nečim na bazi alkohola ili neček jače da je to pojelo tu gumastu plastiku... Uglavnom sećam se da nikakve tu pomoći nije bilo..što se tiče pranja..ja sam to na kraju ofarbao sa crnom farbom i bilo je ok neko vreme..ali kako su krenule vrućine kako bi naslonio farmerke na plastiku ostalaja bi mi boja... Jer ni ona nije imala zašta da se veže i da držii,, Tog Stila 1.9 jtd sam prodao na kraju pošto me je sahranio finansiski od silnih kvarova....i imao sam prilike da ga vidim kasnije. Dečko kome sam prodao je jednostavno imao pare i zamenio tu celu plastiku sa donje strane i izgledao je ekstra ..to je bilo jedino pravo rešenje.
  8. Ćao drugari..od danas nov član-)) ali mučim se da napravim profil i uključm se u priču..tako da može mala pomoć šta posle registracije? kako da zakačim fotku i krenem u komentere

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...