Jump to content
FAS Goran

UninaLybra

Members
  • Content Count

    11
  • Joined

  • Last visited

About UninaLybra

  • Rank
    Il Nuovo
  • Birthday 06/30/1983

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Beograd
  1. Hvala ssima na komentarima i pomoci, UninaLybra je bila kod majstora i promlem je bio u tome sto je neko (verovatno majstor kada je kacio na komp) razglavio jedan osigurac koji je opet verovatno u toku voznje izgubio kontakt. Ali dok je majstor to konstatovao izvalio je da su se razglavili i neki konektori pa je i to sredio. Posla cirka 15 minuta tako da je Lybrica sada opet ona prava. A sto se tice majstora prosao sam sa racunom od 0 dinara, extra lik, tako da me je popravka kostala milku od 300gr i 2 l kokakole )))))
  2. Molim Vas za malu pomoc, juce sam normalno otisao do grada, medjutim kada sam krenuo kuci nije mi radila centralna brava i nisam mogao da ukljucim radio (stoji mi radio off). Zna li neko sta bi moglo da bude u pitanju?
  3. A da li neko ima neki predlog sa Styling?
  4. hmmm... a kako da razvucem kablove? mislio si da stavim LED cevi ili nesto drugo?
  5. Pale se sve, ali svetlo i nije nesto, ne znam zasto!
  6. heheh pravis ove maske samo za sebe ili bi i mi mogli da dodjemo do neke?
  7. Hvala na predlogu ali ne bih bas da cupam i razvlacim zice, imam lose iskustvo sa prepravljanjem fabrickog stanja... hteo sam samo malo jace osvetljenje kabine a da, da li neko zna kako da skinem masku sijalica u kabini, ne bih bas da cupam onu plastiku, da ne s...m nesto
  8. Moze li neko da mi kaze da li je moguce staviti LED sijalice u kabinu, posto su ove fabricke jako slabe, i ako moze kako se skida prokleti poklopac osvetljenja u kabini!
  9. Hvala svima na savetima... da ga malo oslusnem i osetim a onda da predjem na glancanje i lickanje
  10. Majstor je rekao da je kao sve u redu... ali rekoh da pitam ciste preventive radi. ipak majstori su majstori
  11. Pozdrav svima, ja sam Uros i od pre dva sata vlasnik sam Lybre 2002 god, 1.9 jtd... Na njoj su odradjeni veliki i mali servis, pa me kao nekoga ko do sada nije imao zadovoljstvo i privilegiju da poseduje jednu Lanciju zanima sta mi jos savetujete da zamenim, uradim prekontrolisem... Auto sam kupio ne za dalju prodaju vec za porodici tako da cu se truditi da ga dovedem u savrseno stanje... Hvala unapred na svakoj pomoci i izvinjavam se ako Vas davim

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...