Jump to content
FAS Goran

joske10

Members
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

About joske10

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    petrovac
  1. mase sam proverio, na ecu i motor dovlacio novu. konektre sam gledao ali ne mogu da ih ispitam jedino da ih samo poprskam sa sprejom. mada koliko puta sam ih odspajao ocistilo bi se do sada
  2. Problem je vrlo kompleksan,napisacu celu istoriju da bi me razumeli. kada je pukao kais uradjena glava zamenjeni svi ventili. posle par meseci je poceo da zeza imo. zamenjena antena i radilo je jos mesec dana. kada je musterija dovezla do mene auto nije hteo na benzin da pali ni radi samo na plin nekako. Posle ispitivanja,nisam dosao do nikakvog zakljuck. simptomi,na benzin. posle kraceg verglanja auto upali i odradi sauh i kada treba da spusti na ler srusi se i ugasi. motor je 182b700 provereno zubljenje alatom 4m 200.15 . kompresija na svim cilindrima prosek 11 auspuh odspajan,usis provern skidana grana. pritisak goriva 3.2 -+ 0.1 bar. dijagnostika tri greske 1601 can to ne znam cemu sluzi. i grejac sonde i prekidac kvacila, sto ne bi trebalo da utice na paljenje. Dodacu sutra ostale brojeve od ove dve greske. plin sam otkacio radi resavanja problema. da ne bi me zealo ako curi u usisnu,inace je sekvent. Probano,senzor bregaste stavljen polovan.svecice,ecu sa bravom i imo. merio senzor radilice,sa osciloskopom. mada kada nejega iskljucim ne prijavljuje ga ko gresku. to mi je cudno. probao sam ostale senzore da iskljucim da vidim da li ce proraditi ali nista. ostalo mi je sutra da proverim pritisak ulja. da ne prelazi nesto pa da otvori ventile kada upali. I ima li jos neko kuju ideju da proverim jer mi je ponestalo. i da kada upalim ako hocu da dodam gas istog trenutka se ugasi,dizne ciscene i proverene dva puta. meni lici kao da nema benzina. utrenutku gasenja struja dolazi na svecice i dizne.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...