Jump to content
FAS Goran

vedranc

Members
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by vedranc

  1. ja se izvinjavam,prepisao sa sn sa radija koji sam izvadio a ne mogu da editujem post,sn je M000771
  2. Pozdrav, Da li mi neko može izračunati kod za Stilov radio, sn je M037486 a part 735296994. Hvala unapred
  3. Pozdrav svima, juce sam morao da zamenim Visteon u Stilu i iskalkulisao sam sebi kod za njega ali za sarzer ne mogu nikako pa ako neko moze pomoci evo slike sarzera Unapred hvala
  4. Pozdrav svima, posto sam razmisljao o kupovini i ugradnji navigacije,procitao sam celu ovu temu. I na sve to danas mi se samo zadimi iz fabrickog Visteon kasetasa. Kada sam ga skinuo vidim da ima jos nekih dzekova,i mislim da je to ozicenje za mikrofon i antene. Sada,da li su to ti konektori i da li ovo znaci da je moj stilo mozda ima navigaciju pa je izvadjena. Da li ozicenje znaci da ima GPS i GSM antenu? Stlo je 2005 godiste,1.9jtd,Dynamic oprema mislim. Evo slika dzekova.
  5. Da,sve ja to znam i sve sam citao,ali isti problem imam i sa FES-om 3.6.2 i sa svim verzijama MES-a,da li je do racunara ili do uredjaja ne znam,ali samo ta verzija 3.5 se uspesno povezuje sa modulima i preko onih adapter kablova sa ABS-om naprimer,sve ostale samo sa motorom. Zato sam hteo da ga vratim,posto ionako sve to koristim za licne potrebe,da ne eksperimentisem puno.
  6. Pozdrav ljudi, je l' ima neko loader za FES 3.5,taj mi je radio extra ali ga je antivirus pojeo,kada instaliram 3.6.2 mogu samo na motor da se povezem , na ostale module se poveze i nakon nekoliko sekundi u cosku pise 'Disconnected'.
  7. Pozdrav svima, na koleginom puntu mk2 je radio punto mid,trazi code,pa ako je neko voljan pomoci podaci su sledeci: PART 7 649 374 316 SN BP9374Y0960070 osim toga,kako se na njenu unose cifre vece od 6,posto ona opcija stiskanja recimo broja 1 nekoliko puta ne uspeva,otkuca cetiri 1 zaredom i to je to... Ako u kodu nema cifri vecih od 6 drugi deo posta zaboracite Sve najbolje i hvala unapred
  8. Pozdrav svima, meni se veoma svidja ova spravica,ali sta da radim sa onim fabrickim sarzerom,ajd' sto cu ga iskljuciti nego sto mi zauzima skoro ceo frizider pa nema mesta za konzervu Je li tesko zameniti onu unutrasnjost kasetice? Svezi stilista (vozim ga tek 7 meseci tj nekih 30000 km)

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...