Jump to content
FAS Goran

Acavel

Members
  • Content Count

    12
  • Joined

  • Last visited

About Acavel

  • Rank
    Il Nuovo
  • Birthday 12/26/1969

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Nis

Contact Methods

  • Skype
    a.velimirovic
  1. I kod mene lupa ko ludo. Razmisljao sam da prijavim u servisu.
  2. Ja sam iz Nisa i kupio sam 500L preko Auto MIG-a. Auto sam preuzeo 7 juna, posle tacno 20 dana cekanja, sto je u to vreme, bio rekordno kratak period. Oni su pod-dileri Kragujevackog NIKOM-a, tako da je moguce sve.
  3. Imam ja gumene patosnice. Original sa zabicama koje se poklapaju sa rupama na podu. Imaju dezan sa nepravilnim elipsastim oblicima slicnim kao na gumiranoj podlozi izmedju gornje i donje kasete ispred suvozaca. Prednje patosnice imaju stilizovanu oznaku 500. Cena za set je 4800 RSD (ja sam ih dobio na poklon, jer sam se tako dogovorio sa AK pre kaparisanja auta). Kvalitet gume i ukrojenost seta je odlicna.
  4. Prvo obidjes sve dilere (auto kuce) koje mozes i trazis sto vise poklona uz auto. Kada lociras dilera koji je spreman da ti da najvise gratis stvari, dogovoris se sa njim oko automobila (motor, boja, paketi...) i uzmes predracun (ili ga, cesce, oni direktno prosledjuju nekom od sluzbenika CA banke). Potom ides kod tog sluzbenika u CA sa 275 RSD u dzepu (za proveru u kreditnom birou) i cekas odgovor od njih (stigne tog ili sledeceg dana). Dogovoris sa bankom visinu ucesca i broj rata i cekas da li ce banka da ti odobri kredit (najcesce 1 dan cekanja). Ako je kredit odobren, uplacujes kaparu (min 200EUR) ili ucesce, dileru (auto kuci) koja auto narucuje od FAS-a. Od ovog trenutka cekas brojeve sasije i motora, bez kojih je nemoguc plasman kredita auto kuci. Kad ovi brojevi stignu, ides u CA banku i potpisujes ugovor o kreditu, i uplacujes ucesce (ako nisi ranije uplatio). Ovim je auto placen i cekas da stigne i da ga preuzmes. Srecno.
  5. Danas sam preuzeo auto. Zadovoljan sam. Za te novce, tesko da moze bolje.
  6. samo mi nije jasno zašto je skrivaju, možda znaju nešto što mi ne znamo, možba menjanje euribora u bliskoj budućnosti. Kao kad su gurali ljudima kredite u švajcarcima.... ovo i mene zanima, kao i za onekoji su ga već dobili, kad kažu multimedijalni ekran, jel to znači da možete da pustite neki filmić,ili tako nešto 17.05.???? tad je i moj naručen, pa da vidimo kad će stići Za CD, USB i iPod izvore, sistem može da emituje fajlove sa sledećim ekstenzijama i formatima:  .MP3 (32 – 320 Kbps);  .WAV:  .WMA ( 5 – 320 Kbps) mono i stereo;  .AAC (8 – 96 KHz) mono i stereo;  .M4A (8 – 96 KHz) mono i stereo;  .M4B (8 – 96 KHz) mono i stereo;  .MP4 (8 – 96 KHz) mono i stereo; Za sve izvore (CD, AUX, iPod i Bluetooth, sistem može takođe da emituje sledeće formate plejlisti:  .M3U  .PLS  .WPL
  7. Koja su to sva uputstva? Koliko ih ima? Sta sve treba da stigne uz auto?
  8. Danas, u 9:30 su mi stigli brojevi sasije i motora. 500L nacionale, 1.4, crveni + paket 1, narucen 17.05. u AK Auto MIG u Nisu. Do 14:30 sam sve zavrsio u banci. Nadam se da ce auto stici do kraja nedelje.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...