Jump to content
FAS Goran

Aleksandar_Nikolic

Members
  • Content Count

    19
  • Joined

  • Last visited

About Aleksandar_Nikolic

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Belgrade

Previous Fields

  • Garage
    Belgrade
  1. Hvala! Probacu sa Goranom. Jos samo da smislim kako da se odvucem do njega.
  2. Ostavio sam auto jer ne mogu ni da nadrukam. Pokusao par puta da rukom vratim i cim pritisnem ponovo on se zalepi za pod. Vidim iz komentara da moze da bude svasta. Nemam vise majstora jer je servis gde sam godinama odrzavao Stila zatvoren.
  3. Zdravo svima, Upravo sam imao situaciju na Bulevaru kod Cvetkove pijace da mi je u sred voznje propalo kvacilo i zalepilo se za pod. Jedva sam se rikvercom uparkirao unaza na parking i ni makac. Rukom vratim kvacilo unazad ali ponovo propadne kad pritisnem papucicu. Otvarao sam haubu i deluje mi da ima svezeg ulja s desne strane na motornom delu. Da li neko moze da mi da savet sta bi moglo da bude i kome bih tu u blizini mogao da se javim a da nije dranje? Set kvacila sam menjao pre dva meseca. Jedino sto sam osetio u prethodnih mesec dana je da teze prevacujem u trecu i petu brzinu, ali ne znam da li to ima veze sa ovim. Svaki savet je dobrodosao.
  4. Samo ti zezaj. Elem, klima je jbm li ga... nema displej i izgleda ovako: Nisam isao na dijagnostiku jos uvek, ali hocu, pa cu svakako napisati ovde sta je rezultat jer mozda moze nekome da pomogne. Malo je zahladnelo ali se klima i dalje ukljucuje na preko 90km/h.
  5. Hvala puno. Pogledao sam i malo ispitivao auto u toku voznje i zakljucio da se klima sama ukljucuje kada predjem 90km/h, a da se sama iskljucuje kad spustim brzinu ispod toga. E sad da li ja samo to tripiujem ili ne, ne znam, ali to mi se pokazalo par puta na autoputu. Ne mogu a je iskljucim iako pristiskam dugme za klimu i palim gasim ona konstantno radi. Na primer dok vozim auto u gradu ona ne radi (dugme iskljuceno), a kad izadjem na autoput ili povecam brzinu preko 90km/h, klima se ukljucuje sama (bez da ukljucim dugme). Posle toga ne mogu da je iskljucim cak iako ukljucim dugme klime i iskljucim, ona konstantno radi. Jel moze neki savet molim vas da ne lutam okolo?
  6. Pozdrav svima, Potreban mi je savet: Fiat Stilo 1.9JTD 115ks 85kw, klima se sama od sebe uključi u toku vožnje i potrebno je da uključim dugme za klimu, pa da ga isključim da bi se ona isključila. Da li je neko imao ovih problema i da li je to uvod u neke ozbiljnije stvari? Hvala puno.
  7. HVala puno! Tražio sam kroz "search" i nije izašao nijedan pojam pa sam otvorio novu temu. Pozdrav, Saša
  8. Zdravo svima, Da li je neko imao iskustva sa zamenom zvučnika na prednjim vratima dole kod nogu? Od pre par dana su mi oba zvučnika prolupala (prozvečala) i trebalo bi da ih zamenim, ali ne znam kako. Svaki savet je dobrodošao. Pozdrav, Saša
  9. Zdravo svima, Želeo bih da ugradim u mog Stila ovako nešto, pa bi neki kontakt u PM dobro došao. Vidim da nije skupo, a da super radi, jer mi CD odbija poslušnost u zadnje vreme i to sve češće. Pozdrav, Aleksandar
  10. Pozdrav svima, Da li možete da mi preporučite nekog dobrog limara u Beogradu, a da nije skup? Neko mi je na parkingu pošteno izgrebao, ulubio i iskrivio desni blatobran iznad točka i pomerio far čiji je držač pukao. Hvala!
  11. Pozdrav svima, Želeo bih da proverim stanje amortizera, opruga i silen blokova na svom Stilu 1.9JTD 115KS. NIšta od ovoga nije menjano od 2004. godine tj. od kad je proizveden. Gde mogu najpouzdanije da proverim sve ovo, a da nije dranje od para? Hvala i pozdrav, Aleksandar
  12. Vrlo rado, ali ne znam neki koji radi nedeljom. Ovo crevo mi treba
  13. Pozdrav svima, Da li neko zna kako se zove i gde ima da se kupi crevo koje od filtera goriva ide ka motoru? Na G krivini je puklo i curi mi gorivo, a ne znam kako se zove i kako da trazim. Fiat stilo 1.9JTD 115KS Svaka pomoć je dobrodošla. Pokušao sam da vežem kesom da mi ne iscuri svo gorivo.
  14. Molim vas za savet... Gde i kod koga u BG mogu da proverim u kakvom su stanju amortizeri na mom Stilu 1.9JTD 115KS? Pored toga, pročitao sam ceo forum, ali nisam razmeo kako se proverava ispravnost silen blokova na zadnjim točkovima i koji je najkvalitetniji majstor za to.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...