Jump to content
FAS Goran

Gurita

Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

  1. Moram na kraju ipak da pohvalim auto kucu Stojanov sto se tice registracije bili su maksimalno korektni i brzo odradili posao.
  2. Konacno danas je 'proradio" sistem u banci pa su mi odobrili kredit... Inace, kazu u banci da nije problem ko zeli uzeti fiksnu kamatu od 2.99%, samo mora naglasiti 2.99%, a da ne kaze 3% (kao sto sam ja prvo rekao) pa sam ih totalno zbunio Pitao sam zasto to auto kuce ne nude kao varijantu, nije mi znala odgovoriti.
  3. samo mi nije jasno zašto je skrivaju, možda znaju nešto što mi ne znamo, možba menjanje euribora u bliskoj budućnosti. Kao kad su gurali ljudima kredite u švajcarcima.... Cekam da mi odobre, sada moram da uplatim redovno odrzavanje racuna za prethodna 2 meseca (iako ga nisam koristio).
  4. Konacno je stigao predracun posto sam zvao FIAT, a oni Stojanova (kapara placena 8. aprila, a navodno broj sasije stigao 30. maja). Iz Stojanova sam danas dobio email sa predracunom, ali nije mi javljeno telefonskim pozivom. Banka kaze da su zastareli papiri (posto su prosla 2 meseca) i da ih moram ponovo vaditi u firmi. Prvo su tvrdili da nema fiksne kamate, ali na moje insistiranje da sam procitao na ovim postovima da postoji u filijali na Vozdovcu su ipak rekli da postoji fiksna kamata od 2.99%, ako do sutra ne promene svoju izjavu. Sto se tice auto kuca one su odgovorne posto sa njima sklapamo ugovor, a ne sa FIAT-om i oni trebaju da pritiskaju FIAT Srbija i da sa njima dogovaraju oko penala posto auta nisu isporucena na vreme, a ne da se vade kako oni nemaju veze sa tim. Sto se tice auto kuce Stojanov ne daju nikakav poklon (nadam se da ce bar biti benzina da se odveze auto do prve pumpe). Nazalost, nema profesionalizma ni kod FIAT-a, ni kod auto kuca, ni kod banke...
  5. Kaparu sam uplatio u Stojanovu jos 8. aprila i juce mi je javljeno da je stigao broj sasije. Danas sam ih nekoliko puta zvao i rekli su da ce biti u ponedeljak poznat broj sasije, navodno neki sistem sa FIAT-om ne radi, ali nije bas jasno sta. Kao bice auto tu do srede. Toliko o ozbiljnosti jedne auto kuce...

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...