Jump to content
FAS Goran

Petra

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

About Petra

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    novi sad
  1. ovde nema veze kako ko vozii da li zna dobro da vozi. nego nesto konstrukcijski ne valja...mehanicki ili elektronski. licno sam presao milione km ,vozio svakakve krseve i dobre automobile ali ni kod jednog nije bilo da on trza,secka kad on hoce bez obzira koliko se trudim da to ublazim..... a ovo je nov auto.
  2. imam isti problem,ranije sam se zalio kuburi....prilikom kretanja ili se ugasi ili secne ili se motor mnogo vrti u prazno,ne mogu da mu nadjem neko resenje,neku sredinu vec 14000km bez obzira na visedecenijsko iskustvo za volanom..takodje prilikom prebecivanja iz prve u drugu,manje iz druge u trecu a pogotovo iz trece u drugu kad hocu da prikocim motorom. bez veze skroz. .u stojanovu kazu da tako treba.primeticu da to nema veze sa sagorevanjem nego sa elektronskim prenosom gasa(500l nema gas sajlu).jednostavno u jednom milimetru na papucici gasa podigne naglo,nekontrolisano obrtaje i nemoguce je to nekako usporiti koliko god da se pazi na papucici gasa i kvacila.
  3. da li neko zna da li postoji neki odgovarajuci krovni nosac za 500L a da nije onaj orginalni od 150e ?
  4. kad pustam kvacilo on sam pojacava gas za jedno 300 obrtaja i ometa me u kretanju,promeni brzine,,, u stojanovu kazu da to tako treba ...
  5. uplatio 15.4 kod stojanova u kesu a do danas nista...kazu do kraja meseca...stari auto prodao verujuci im u rok isporuke 15-20 dana,sad kisnemo moja deca i ja,presedamo po autobusima cekam prvi i idem tamo sa...

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...