Jump to content
FAS Goran

Dejavu

Members
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

About Dejavu

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Beograd

Recent Profile Visitors

988 profile views
  1. Imam pokazivač temp.možda zato što je automatska klima pa vuče taj opcional. Platio sam je 2600 eur,ali 2004.god je. Jača cena za to god.,ali oprema I stanje su mi bitniji. Da,stigla je sa ovim bzvz patosnicama,kupiću kadice.
  2. Neshtry Zan Batist vozi Pandu 4x4, zato troši više, ne može Punto manje da troši od Pande sa istim motorom? A drugi je tip autića. Punto je možda praktičniji od Pande jer je širi od Pande i ima više mesta, ali Panda je simpatična kutija.
  3. Hvala! Dobar ti je Climbing,razmisljao sam i o njemu,ali mnogo mi je spora verzija sa pogonom na sva 4 tocka.
  4. Pa vozice je moja zena sa dva klinca koja ce biti smestena u decijim sedistima pozadi. Kisobran kolica staju lagano. Zadnja klupa se pomera lako napred-nazad,tako da je gepek varijabilan. Mali spolja,iznutra ima mesta i dobra je pozicija za vozaca. Haha..dobio sam i komplet celicnih felni sa zimskim gumama. Prvo cu da ulozim u nove amortizere i da vidim sta mi je sa muzikom,posto se sama pali-gasi?
  5. Kupljen kao drugi auto za Bg. Uvezena iz Svajcarske, jedan vlasnik, dosta fabricke opreme za jednu Pandu. Automatska klima, bord kompjuter, CD fabricka muzika, obrtaljka,sediste i volan podesivj po visini, podesiva zadnja klupa,alu felne,krovni nosaci,maglenke,zadnji parking senzori. Veoma ocuvana,presla 107.000km
  6. Zanimljivo je to što razlika u ceni nije nešto velika, nego nije bilo na stanju Pierburga kada sam uzimao prvi put, a majstor kaže Novo je Novo. ali za malo.. Uzeo bih pre polovno originalno da sam našao, nego nije bilo..
  7. Nisam ni ocekivao da mi neko preko foruma usmeno resi problem, ali ako je neko imao slucajno slicna iskustva, mozda se desi...elem..Sam Sam resio problem, jer da sam nastavio da slusam majstore,izbio bih sebi stotine evra. U pitanju je bio nov egr ventil koji mi je pravio problem. Zamenio Sam ga sa originalnim I to se vise ne desava.Meat&Doria nije valjao..eto Pozdrav
  8. Pozdrav svima, kupio sam auto pre par meseci i nije mi radio EGR ventil, crko električni deo,pa sam uzeo novi Meat&Doria.Taj sam našao. Pre toga, auto mi je bio malo tromiji, pogotovo u prvoj i drugoj. Čim sam promenio EGR, auto bolje ide, kako i treba, ali pri malom gasu, od cca 1800-2200 obrtaja, auto pravi pauzu-zatrza. To mi se ni jednom nije desilo pre zamene EGR. Kada stisnem jače papučicu, auto ne trza. Kaže majstor, sipaj aditiv za čišćenje dizni u gorivo i zameni filter za gorivo i vozi. (Očistili smo i MAF senzor). To sam i uradio, išao do Grčke i nazad,vozio velikim i konstantnim brzinama i ništa. Šta sve može biti? Da li ranije kada sam vozio sa pokvarenim EGR-om, sam uvek jače stiskao gas jer je bio tromiji, pa nisam primećivao ovo, a sad je kao osetljiviji? Da li dizne prave problem, ali pre zamene nisu nikada? Da li mi nije dobar nov egr ventil? Turbina? Ne znam, ne bih hteo da menjam 5 stvari da bih došao do pravog rešenja, pa mi dajte predlog? Hvala na pomoći unapred. Pozdrav.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...