Jump to content
FAS Goran

Stefan95

Members
  • Content Count

    64
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Stefan95

  1. Ja sam imao srece sto sam vozio sporednom ulicom polako i felna je spala pod disk,iskrivio sam krilo polomio potkrilo i ostetio felnu ,sutra idem da pregledam snimak valjda cu uspeti da naplatim stetu.
  2. Prosle nedelje sam kupio i montirao prednje gume u Beogumi i jutros mi se odvrnu u putu tri brenzona i jedan otkine ,zvao sam beogumu cekaju snimke sa kamera da vide gde je radnik pogresio,u vezi naplate stete ,da li je neko imao iskustva sa tim ???
  3. Pukli su mi pinovi na spulni 2 kom bas od airbeg-a ,izgleda da moram drugu spulnu da kupim.
  4. Sa starom spulnom je sve radilo ,nikada do sada nisam imao problema sa greskama oko airbeg-a.Moze li spulna da se popravi ili moram da kupim drugu?
  5. Namestio sam mf volan i spulnu ,kupio drugi dzek spulne i prebacio pinove i sve povezao ,kada sam sve vratio izbacilo mi gresku airbeg-a .Da li je moguce da sam sprzio spulnu ,komande na volanu rade???
  6. Imam problem na stilu izbacio mi je gresku airbeg-a Detonator vazdusnog jastuka vozaca ,prekinut strujni krug,zna li neko u cemu je problem??
  7. Da li neko zna u koje pinove dzeka koji ide u mf spulnu treba da ubodem zice za can a i b i + ???
  8. Prodajem alu felne 16" 5x108 sa senzorima za merenje pritiska cena 150 e.
  9. Prodajem celicne felne 15 " cena 50 evra.Vise informacija na 0658158588.
  10. Danas mi majstor menjao na stilu set zupcastog i vodenu pumpu, uzeo gates set i skf vodenu pumpu, i kako sam krenuo od majstora primetio sam da auto čudno radi, pri dodavanju gasa nesto zvecka, da li neko moze da pretpostavi sta se desava?
  11. Evo i ja da se zahvalim ovde na forumu kolegi Milošu, ispoštovao je sve kako smo se dogovorili ,mašina za dubinsko radi vise nego odlično.
  12. Danas sam promenio kompletno osvetljenje unutar auta na stilu uzeo canbus diode u arowsoftu i kada upalim auto jedna ubodna t10 na prednjoj plafonjerci tinja do cega moze biti problem ?
  13. Koje duzine treba da bude festoon dioda za svetlo u kabini kod stila 36mm ili duza ???
  14. Kada odvijem ta tri imbusa da li skidam komplet volan sa airbegom ili samo airbeg ?
  15. Stilo je 2003 godiste tako da mi treba samo spulna.
  16. Najgore sto ga pola reci preko telefona nisam razumeo kaze da je u guzvi i da zovem sutra ,a ni meni ovo nesto nije sigurno lik ne zna da ide razlicita spulna za mf i obican volan.
  17. Jeste,jos sam pitao bez airbega za cenu on kaze isto 30.
  18. Ja zvao pre sat vremena kaze da ima na prodaju mf volan.
  19. Sta kazete za stanje volana imam u planu da kupim .
  20. Kako je najlakse skinuti overboost ventil da li da skidam levi tocak i podkrilo ili je lakse iz kanala samo da skinem suspleh?
  21. Imam problem sa stilom 1.9 jtd gasi mi se povremeno kada radi na leru i izbaci low oil pressure , juce sam imao problem da se ugasi kada upalim kratka svetla na autu a kada radi na pozicijama onda nece.Da li neko zna u cemu je problem?
  22. Jel moze neko da slika gde je taj cep za sipanje?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...