Jump to content
FAS Goran

Siciliano

Members
  • Content Count

    837
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Posts posted by Siciliano


  1. Ne nego mi se koleza [mention=10902]Siciliano[/mention] poverio i potpuno shvatam što juri zavesice! :stuart:
    Ma zavrsena kombinacija nego...razmisljam koliko bih se nervirao da se pojave mehurici i da to nije idealno uradjeno...vec sad mi raste pritisak

    Послато са M2003J15SC помоћу Тапатока


  2. Prodajem felne sa letnjim gumama, ostale nakon Scenica.

    5x114.3, 7J x16", ET40, CB 66.1

    Vozene dve sezone, u odlicnom stanju bez ostecenja.

    Gume Lassa Driveways, 205/60/16 DOT 0819, odlicne

    Preuzimanje licno.

    Idu na Reno, Kiu, Nisan, Daciu, Mitsubishi, Suzuki, Toyotu,Hyundai

    IMG_20240413_143834.jpgIMG_20240413_143819.jpgIMG_20240413_143733.jpgIMG_20240413_143705.jpgIMG_20240413_143609.jpgIMG_20240413_143535.jpgIMG_20240413_143624.jpg

     

    Послато са M2003J15SC помоћу Тапатока

     

     


  3. Tri meseca i nesto preko 3k km..
    Sta reci o utiscima? Uglavnom sve receno ostaje, i dalje odusevljen motorom a i potrosnjom koja je sada, zbog jednog duzeg puta pala ispod 6 litara. Tih, startan, udoban...lepo izgleda.
    Od negativnog, opasno me nerviraju veoma neprecizne i "jeftine" rucice za pomeranje sedista. Prebacivanje iz prve u drugu nije glatko kao sa ostalim brzinama, posebno ako se salta iz visih obrtaja...Daleko od toga da ima nekih problema ali jednostavno se razlikuje i to isticem.
    Za sada toliko...


    Послато са M2003J15SC помоћу Тапатока


  4. Postavim ja papir za prodaju auta na Reno. Naravno gomila dokonih ljudi me zvala. Ali onda jedan dan ujutru počeše neka deca da zovu, ja rekoh klinci iz ulice, pošto ima par sa kojima se uvek šalim. Vratim se kući, dam ćerki da proveri brojeve, kad ono, nepoznato. Odjednom opet, cimanje, zezanje, a kad se moja supruga javila i psovanje. Starija ćerka provali da se sigurno vraćaju iz druge smene iz škole, pošto imaju vajber vidim im imena, nađem slike u školskom almanahu i blokiram brojeve. Izađem na terasu i vidim njih dvojicu kako stoje pored auta i čude se što ne mogu da me dobiju. Siđem dole i malo ih vaspitno isprepadam! Iskreno očekivao sam poziv nekog tate ili mame da i njima očitam bukvicu, ali izgleda da su se klinci baš uplašili jer sam znao i imena i gde žive, pa sam zapretio policijom. :popo:
    Nazalost, sve cesce ti i takvi klinci potezu noz, ili nose motke. Ja sam skoro naisao na grupu osnovaca koji su iz zezanja lomili neku drvenu tarabu. Pridjem im, onako ostro ali kulturno im se obratim, bez agresije....od njih 4-orice, dvojica pale telefon i snimaju me, guraju kameru u lice... katastrofa.

    Послато са M2003J15SC помоћу Тапатока


  5. Mislim da ove godine jos i ima nesto da se kupi sa popustom, prethodne dve je bilo tuzno i za izbegavanje. Zato ja i nisam cekao sajam ocekujuci da ce opet biti isto.
    Inace, kao sto je vec pomenuto, nekada se islo na sajam da se vide kola, ono sto svi pravi zaljubljenici u automobile cekaju da vide. Ovo sada je nesto sto ja ne volim, ne interesuje me i zaista nemam nameru da gubim dan obilazeci...ekrani, dugmići, baterije, cudni materijali i dizajn.


    Послато са M2003J15SC помоћу Тапатока


  6. To je slika i prilika stanja u ovoj drzavi... "Sta te briga sto ti komsija nema sta jesti, bitno da se ti vozis u nekoj dzipcini i zivis u 300m2"... 
    Imam srecu pa sam obisao pola sveta, i video svasta, i imao prilike da poredim. Nigde nije drugacije od navedenog...
    A oko zdravstva, imao sam nesrecu da sa ocem prodjem ceo proces od javljanja na urgentni zbog problema do otpustanja sa Instituta 3 godine kasnije zbog njegove slabosti da primi inovativnu terapiju. Sve u svemu, i pored mnogo birokratije koja u tom trenutku i situaciji samo uzima energiju i vreme, ne mogu reci nista lose. Od odnosa osoblja do brzine kojom je sve odradjeno do i nakon dijagnoze karcinoma.
    Da li moze i mora bolje u svim aspektima drustva, nema sumnje...
    Da li je tako crno kako mracimo, nisam siguran...



    Послато са M2003J15SC помоћу Тапатока


  7. Stavio Vredestein Quatrac upravo, javljam utiske. Veceras je mokar put, vreme vlazno pa me bas zanima. Pre toga bile Continental M+S starije
    Uh Chroma je vrh auto!:) Nakon Stila bi mozda taj uzeo:) Ili B6 Pasat
    Croma je zaista sjajan auto. Vozio ga nekoliko godina. Steta sto ne postoje novije verzije jer bih sigurno nastavio sa istim modelom.
    Srecno sa Quatrac-om

    Послато са M2003J15SC помоћу Тапатока

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...