Jump to content
FAS Goran

sashicus

Members
  • Content Count

    2417
  • Joined

  • Last visited

Status Replies posted by sashicus

  1. dobar dan hte sam vas pitati u vezi hho generatora od cega su ti one uvodnice i koju sirinu creva si koristio to jedino ne mogu da nadjem posto pokusavam da napravim jedan generator ali te uvodinice nigde ne mogu da nadjem i svi me gledaju cudno kada im to kazem( gledao sam i za vodu i za grejanje i za struju i nista !!! bio bih vam zahvalan ako bi mi odgovorili !!!

    1. sashicus

      sashicus

      uvodnice je najbolje da budu od plastike ili od nekog prohroma, posto ces od prohroma tesko da nadjes a od nekog metala nisu preporucljive jer hho gas razjeda. ja sam u pocetku ekspperimentisao sa svacim, na kraju se ispostavilo da je plastika najbolje jer je otporna na gas. nije bitno koje cevi stavis niti koje crevo, kod mene je bilo crevo cini mi se 8mm unutrasnji presek. bitno da pronadjes crevo i uvodnicu da pasu jedno na drugo, sve to izbusis u pleksiglasu odgovarajucom burhijom i zale...

    2. (See 1 other reply to this status update)

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...