Jump to content
FAS Goran

nsx

Members
  • Content Count

    34
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by nsx


  1. Ponovo pitanje za Nešu nsx-a pošto nismo dobili odgovor na prethodno,

     

    da li je moguće i na prethodim modelima Microlinka povećati izlazni nivo (što kažeš da je urađeno na novom) jer je kod mene niži u odnosu na tuner za 20-30%

    i onda je malo nezgodno jer kad uključujem muziku obično se pali na tuner modu i ako sam prethodno slušao sa Microlinka bude preglasno?

    Prošli put mi promaklo pitanje, izvinjavam se.

    Što se nivoa signala tiče, na novom modelu signal je dodatno pojačan dodavanjem pretpojačala, to je jedan od razloga zašto je Microlink2 veći po dimenzijama.

    Na prvom modelu je nemoguće pojačati signal, to je maksimum koji DAC čip daje.


  2. Može li malo više detalja o funkcionisanju uređaja kao hands free? Da li u verziji sa bluetooth modulom dolaze i mikrofon i dugme za javljanje na poziv (a koji su obično sastavni delovi sličnih uređaja)? Da li je moguće samo javljanje na poziv ili i pozivanje brojeva?

    U bluetooth verziji ne dolaze mikrofon i dugme za javljanje na poziv. Dugme za javljanje je nepotrebno jer se koriste komande na volanu ili komande na radio-uredjaju. Moguce je samo primanje i odbijanje poziva, kao i prekidanje veze. 

     


  3. Konacno, predstavljamo
    Microlink2! Poseduje USB, microSD i AUX prikljucke, nivo signala pojacan na 1.2Vrms, interni "equalizer" sa predefinisanim vrednostima (pop, rock...)  kao i mugucnost "custom" podesavanja. 
    Verzija sa bluetooth modulom poseduje i ulaz za mikrofon. Moze da se korsti za slusanje muzike, a moze i da radi kao "hands free". Kontrole su preko fabrickog radia ili komandi sa volana.

     

    cxcb84002.jpg  cxcb84003.jpg


  4.  

    Moze li MicroLink za Ulysse, 2003-god.

     
    Ne moze, to je peugeot.
     

    Jel koristi neko Mikrolink u Fiat Bravu (starijem, 1999godiste)?

     

    Fiat Bravo/Brava (stariji model), Marea, Lancia Lybra (bez navigacije), SMART koriste Grundig MBUS protokol koji je nije isti kao kod ostalih fiata (Blaupunkt DMS).

    Postoji poseban model MicroLink-a za MBUS protokol


  5. Evo posle duzeg testiranja I kod mene pokazuje razlicite bagove, prvo nekad nece da ga ucita kada ga ukljucim, nebitno da li pre ili posle paljenja automobila, znaci samo ispise "MAGAZINE" na display-u i to je to. Ugalvnom pomogne ponovno gasenje i paljenje. Nekad se desi da pocne da ide pesma i cuje se normalno zvuk ali onaj timer proteklog vremena pesme stoji na 00:00, tada mogu da pojacavam zvuk ali ne mogu da prebacim na prethodnu ili sledecu pesmu, jednostavno ostaje tu zaglavljen. Kada se zavrsi pesma pusta sledecu bez problema ali i dalje stoji 00:00 i dalje nemam kontrolu nad pesmom koju hocu. Tada samo gasenje i ponovno paljenje pomaze (mislim na radio uredjaj u autu). Sve ovo se desi nekad kada se odmah ukljuci a desi ponekad i kada menjam pesme, istina redje nego kada ga tek ukljucim.

    I jos jedna stvar na jednom folderu znam da imam sigurno 60-70 pesama ali mi on iz nekog razloga dodje do recimo 35-te i posle prelazi na sledeci cd, ovo je pretpostavljam zbog formata neke pesme ali se nisam mnogo udubljivao da bih video koja je i eventualno nju obrisao, mozda bi posle toga isao na sve a problem mi je cini mi se slican kao stefanan-u samo sto kod mene ne zablokira nego nastavi dalje kao da nema vise pesama u tom folderu.

     

     

    Hmm interesantna scena danas, uspeo je da ucita usb i radio je jedno vreme ali kad dodje do 43 pesme zablokira. Onda par puta izvadim i ubacim i on uspe da ucita,opet dodje do 43 i zablokira. Sad mi nesto prolazi kroz mozak da mi je i to vece mozda zablokirao na 43 pesmi. 

    Dal moze da bude to toga ? Probacu sutra da podelim pesme u 2-3 foldera po 30

     

    Imate garanciju na uredjaje bez obzira od koga ste kupili. Javite se da snimimo problem i izvrsimo zamenu.


  6. Ima li kakvog pomaka sto se tice Cn-a ili i dalje da se patimo?

    Kao sto je Mel Problemi sa navigacijama CN, CN+ su reseni:

    - nastavlja tamo gde je stao 

    - prepoznavanje uredjaja prilikom startovanja 

    Mozete besplatno zameniti uredjaj novom verzijom

     

     

    Ma znam na kom principu radi, pitam da li neko zna bas za ovaj radio da li ima ulaz za sarzer, da ga ne skidam bezveze..

    Sent from my GT-I9001 using Tapatalk

    Ako je fabricki onda pase

     

     

    Obavestenje za vlasnike Lancia Lybra(bez navigacije), Fiat Marea,  Fiat Bravo/Brava, Smart:

    uredjaj je u finalnoj fazi testiranja. Ako sve bude po planu bice u prodaji u ponedeljak.


  7. Da li Microlink radi na vagenovom kasetasu, u pitanju je philips, i ima dugme CD i CC? imam i seriski broj ako treba?

    U pitanju je golf IV 2001god.

     

    Pozdrav.

    Pretpostavljam da je beta ili gama, radi i na jednoj i drugoj.

     

    Javice se sigurno,ali mislim da moze i na Seata...

    Da radi i na ostalima iz VW grupacije: Seat, Audi, Skoda


  8. Ako bih ubacio Microlink umesto Blue&Me (koji je otkazao poslusnost - trebali su da ugrade ctrl+alt+del), da li bi mogao nekako da se osposobi bluetooth za handsfree funkciju?

     

    Nisam siguran ali mislim da Blue&Me nema veze sa cd-changer portom. 

     

     

    Jel ima ovoga na stanju da se dodje licno do vas ?

     

    Fiat Stilo

     

    pozdrav

    Ima uvek na stanju, mozete doci licno radno vreme je od 9-17h. 


  9. hoce li biti ista za nas koji ceramo lybre? :2guns::ball:

     

    Imam Becker Traffic Pro koji naravno ima izvode za sarzer, pitanje je da li to radi na njemu?

     

    Jos cekamo microlink za Lybru!

    Jel to nesto problem kod Lybre ili samo nije dosla na red zbog manjeg broja u odnosu na Fiat-e?

     

    Unilink protokol se trenutno radi, zahteva izmene ne samo u software-u nego i hardware mora da se menja. Tako da nece biti pre oktobra.

    Da li moze ovaj radio sa telefonom iz Alfe 156 da radi sa MicroLink, da napomenem ako je bitno da imam komande na volanu za cd sarzer. ?

     

    6mxp1yjsrarpl8g8ken6_thumb.jpg

    Radi. 


  10. Pozdrav društvo,

     

    Interesuje me jeli neko spojio ovu kul spravicu na ovaj radio,

     

     h1.jpg

     

    i koliko je provereno da može pesama u tih 10 foldera..

    Ovo je izgleda stari bravo(brava), na njemu ne radi microLink. Trenutno se radi na verziji za sledece modele: stari Bravo/Brava, Marea, Lancia Lybra, Alfa 166...

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...