Jump to content
FAS Goran

Drazen.OS

Members
  • Content Count

    489
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Drazen.OS

  1. Evo nakon dužeg vremena neaktivnosti na forumu da predstavimo naše nove članove Fiat grupe. Unazad 2 godine povećali smo naš vozni park. Punto Sporting 1,2 16 v , Stilo 1,9 jtd, grande punto 1,4 t.jet
  2. Opet ja, dali može kod za radio od punta ?
  3. Ako može kod za radio od Stila Visteon Hvala.
  4. Koliko se sjećam, sprotingov zadnji branik može ići na model sa troja vrata, dok na pet vrata ne ide bez prepravljana (mora se sječi i variti branik)
  5. Hvala na pomoći. Pratim ja sto se događa na forumu, samo slabo pišem. Moram se malo aktivirati. Još jednom puno hvala
  6. Dobar dan. Ako može pomoć za kod radija za Fiat Stilo. Radio je Visteon. Slike broja radia u prilogu. Hvala na pomoći.
  7. Dali netko može pomoći za kod radija Fiat grande punto
  8. Zadnji nosač dođe upravo tu gdje su ti trokuti na staklu. A to što ti iskače vjerojatno nisi podesio dobro razmak između nosača koji se naslanjaju na krov. Gore na šipki bi trebao imati šarafe koji drže nosač. Njih trebaš popustiti i namijestiti razmak.
  9. U Subotu je u Osijeku na krovu Portanove, održan prvi LEVEL meet & style shov Evo par slikica posted image
  10. Je, dovoljno jga je ugasiti samo softverski. Jedino u slučaju ako ostane blokiran otvoren, onda ga se skine i očisti da ostane zatvoren, na nasem puntu 1,3 multijet je ugašen samo softverski i nikakvih problema nema.
  11. Da, krov je raspunktiran na tvorničkim punktovima i stavljen drugi i zapunktiran na istim mjestima. Stavljena izolacija po cijeloj dužini spoja kape krova i šasije. znači samo je kapa krova promijenjena.
  12. Tako bi trebalo biti. Masu dobije unutar fara. Uzmi komad žice i probaj spojiti na plus akumulatora i tu crvenu žicu pa ćeš vidjeti dali svjetli.(trebalo bi da radi)
  13. Stavljen je krov od original punta koji je imao šiber. Više informacija će dati Dino
  14. Te zice moras spojit na zice od pozicije. Izvuci sa grla od pozicije. Poslano sa mog SM-G361F koristeći Tapatalk
  15. Tablu i retrovizor možeš naći kod Peđe u Inđiji. A za instalaciju traži konektor od table (iskoristiš pinove), a ako nemaš instalaciju u vratima za termostat isto kod Peđe tražiš.
  16. Zatvaranje EGR ventila na Puntu 1,3 odradili kod Gorana prije dvije godine, posao odrađen vrhunski. Auto radi bez greške. Svakako preporuka za Gorana.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...