Jump to content
FAS Goran

sko

Members
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

About sko

  • Rank
    Il Nuovo
  • Birthday 08/07/1981

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    NBG

Previous Fields

  • Garage
    Bg
  1. Ljudi, kažite mi gde da odem da mi ovo izmeste, zvao sam par električara - u fazonu su nećemo da se smaramo sa tim Dajte neku preporuku, broj telefona, adresu, bilo šta. Unapred da kažem da sam operisan od bilo kakvih intervencija ispod haube - zadnje što sam pokušao je da pritegnem klemu na akumulatoru i izgubio sam šraf!
  2. Ljudi ne znam kako je vama uspelo sa Smac sredstvom, meni jednostavno nije išlo, pa sam uzeo nitro razređivač - trebalo mi je nekih pola sata ozbiljnog ribanja da sa svih delova koji su bili lepljivi (kaseta, deo gde je airbag lock, delovi sa obe strane srednje table na kojoj se nalazi radio, mala kaseta levo od volana) skinem taj bitumen. Ukupno utrošeno: 1 krpa, 1 stara majica siledžijka, 1 tetra pelena za bebe Sve skinuto, auto k'o nov!
  3. Ovo sa sredstvima iz perionice mi sada jedino ima smisla da bude neki uzrok ovom lepljivom problemu. To sa skidanjem sloja 'gume' sa svih ovih delova mi zvuci kao jako dug proces, ali probacu. Ako ne, probacu neke folije.
  4. Sa veoma velikim zakašnjenjem... Isti problem imao i ja sa stilom 1.6 2001. Posle mahaničara, električara (Raša Zemu), auto elektronike na Tošinom bunaru, došao sam do Altine do dobro poznatog servisa, čovek me je pozvao i rekao da imam dva izbora: 1. Vraćanje motornog kompa mrtvog nazad u elektroniku gde bi u sledećih par meseci saznao da li uopšte može da se popravi 2. Novi mrtvi motorni komjuter - 49000 rsd - auto ispravan u roku od sat ipo Prihvatio sam drugu opciju, koja je naravno resila problem u potpunosti! Auto radi kao sat!
  5. e bas tako... bedak.. @Irokanji Hvala za ove kedere (mada ja tako zovem mamac za pecanje, pa mi je malo teze da povezem sa bravom , probacu da namazem taj stick ili sta vec, aj samo ako nije problem pogledaj u kolima kako se zove to, pa baci ovde u jednom postu kad god stignes.. pre snega.. hvala
  6. Imam problem sa pistanjem prednjeg desnog tocka na stilu (1.6, 2001 god, 3v) ali samo u specificnom scenariju. Dok ga vozim nista se ne cuje, ali posle nekih 5-6 minuta voznje (dok se malo zagreje valjda), kada usporim malo (da li da parkiram ili nesto drugo) pri okretanju volana u desnu stranu od jedno 30 stepeni poce da pisti nesto u prednjem desnom tocku! Poprilicno iritira pistanje, tj. kada smanjim muziku skontam da je napolju bas bucno. Danas sam bio na malom servisu i skrenuo paznju majstoru, koji je inace odlican, ali lik nista nije nasao da ne valja. Ako neko zna nesto znacilo bi mi onoliko.. Hvala..
  7. Pa ovo wd 40 sam i ja probao. Ali nisam izvalio gde i kako da ga naprskam, jer nije sama brava problem, tj tamo gde ulazi kljuc (koji i ne guram tu jer imam onaj daljinski fazon za to) vec se nesto unutar samih vrata smrzne i kada hocu da otvorim vrata, cvrc, ne moze, ona kvaka se zaledi , a kada probam na silu da je izvucem onda ostane da landara i onda ne mogu da zatvorim vrata (valjda ta sajla ostane u tom polozaju sve dok se auto ne zagreje u nekoj garazi) uzas! ne bih voleo da mi se to ponovo desi nikako! Tako da bih preformulisao pitanje: Kako da zastitim vrata iznutra sa tim sredstvima? Da li se nekom desavalo ovako nesto?
  8. Pozdrav drugari... Prošle zime sam imao problem sa zaledjenom bravom na mojim vratima, pa sam sve ulazio na suvozačeva i preskakao ručnu kao neka dilea.. komšije su počele da me gledaju još čudnije nego do sada ako neko zna nešto o tome biću zahvalan. Fala vam unapred, ako se javite sko

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...