Jump to content
FAS Goran

batamare

Members
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

About batamare

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Bg- Vracar
  1. Da li je neko premestao CD player na mesto CD cargera. Video sam na youtube jedan klip gde je covek to uradio i lepo izgleda. Konkretno me zanima da li mogu kablovi od zvucnika i napajanja i antene za CD player da se nekako spuste dole ili mora da se pravi produzni za sve to?
  2. Drustvo nasao sam na forumu resenje za ovo sto se dogadja sa HU. Imao je jedan clan isti problem. I shvatio sam da moram da razvlacim zicu za pobudu sa HU. E sada bih voleo ako neko moze da mi kaze kuda po kabini idu ovi kablovi od vufera. Kad vec imam tu sivu zicu za pobudu, da je ne razvlacim po celoj kabini nego samo da je vezem za drugi kraj i dovedem zicu do HU.
  3. Drustvo treba mi pomoc na ovu temu, Vozim punta 2a. E sad sto se tice same ugradnje vufera, sve sam shvatio, na mom puntu imaju cak izvedeni kablovi i ostavljene rupe za nosace. ali imam problem sa povezivanjem radia. Uredjaj nije fabricki vec je kenwood cd-player. Kada se upali ne salje pobudu za vufer. Izvadio sam uredjaj i pogledao konektore. Euro dzek je sve original i nista nije budzeno i prevezivano. E sad iz auta sto se tice dela eurodzeka gde su zice za napajenje imam 5 zica. Crvena-+12, pored nje ZUTA-verovatno pobuda za uredjaj sa kontakta, i opet CRVENA-+12 CRNA-masa, zatim jedno mesto prazno, a zatim neka plavkasta zica. E a sad Eurodzek sa radia: CRVENA-+12, pa onda prazno mesto, pa onda ZUTA. (Ovde se vidi da obe spojene na stalni napon +12v, jer je zuta spojena na drugu crvenu zicu sa muskog dzeka) CRNA-masa, i pored nje PLAVA. E sad ovde nastaje problem. Znaci ovde se vidi da se plave zice ne gadjaju. Kada ih namestim da se spoje, Dogadja se da kada upalim radio pali se kontakt na kolima, bez obzira da je kljuc unutra. Da li moze neka pomoc?
  4. Da li je neko probao ove nosace? Ima i slika kako izgledaju na pintu. http://www.kupindo.com/Prateca-oprema/19558245_Americki-Univerzalni-Krovni-Nosac
  5. Drustvo neko je na pisao da ako skines airbag, pokazivace gresku na tabli. A ako bih zeleo recimo da ugradim neki sportski volan, koji obicno nemaju airbag. Da li je moguce nekako nekim otpornikom prevariti racinar da ne upali tu gresku?
  6. Drustvo trazim da kupim nekog puntica 1.2 8v. Sa KLIMOM, pozeljno je i sa 5 vrata i pozeljno je na BG table. 065-654-0455 Marko
  7. Pozdrav svima!!! Zovem se Marko, imam 27 god i zivim u BG. Vozim zastavu 101, ali obozavam fiatova vozila pa sam zato ovde.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...