Jump to content
FAS Goran

Bat

Members
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

About Bat

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Apatin
  1. Kupujem originalno štop svetlo (levo) za fiat 500L 2016 0638045611
  2. Evo link. http://www.woodcompany.com/fiat_500_l_armrest_mittelarmlehne_bracciolo.htm Mada nisam siguran koliko je to čvrsto fiksirano .
  3. Našao sam ja na netu neki naslon, gurne se samo u onu rupu na sredini iza ručne. Kada dođem kući postaviću link. Mislio sam da može da se doplati ovde kod nas kao dodatna oprema, ali izgleda ništa od toga.
  4. Za LeoPP. Samo da pitam jesi kola naručio 25.04. ili su ti odobrili kredit tada? Pitam pošto sam i ja negde tada naručio isto u NS-u pa čisto da znam koliko ću otprilike čekati. Inače nije mi neka žurba ali mislim da bi bilo fer reći ljudima koji su naručili auta neke realne rokove isporuke. Ko je preuzeo auto neka se lepo i sretno navoza. Pozz.
  5. Eto baš sam tamo naručio (23.04) i baš crveni sa prvim paketom. Još sam uplatio i crnu foliju za krov kod njih da mi zalepe. Ako je verovati ovome što si napisao ima da se načekam. Nekako sam se i spremio da čekam nekih 5-6 nedelja mada su mi rekli da je rok isporuke 3 nedelje al zbog praznika (uskrs, 1 maj) malo duže će se čekati. Nadam se da će stići u nekom razumnom roku, tih 5 ili 6 nedelja.
  6. Kada sam ja naručivao auto u Novom Sadu 23.04. reče mi prodavac u Stojanovu da sam tačno 101 koji je naručio kod njih 500L.
  7. Zdravo ljudi. Narucio u utorak u NS 500L crveni sa 1 paketom. Rekli 3-4 nedelje isporuka. Trudicu se da budem strpljiv Nego zanima me jel zna neko promer rupa na felnama. Negde pise 4x98 a negde 5x98. Hvala unapred. Pozdrav.
  8. Zdravo narode. Ime Aleksandar, auto yugo 55 GVL Amerikanac 89 godiste. Deda mi ga dao pre par godina posle 20 godina verne sluzbe Pozdrav.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...