Jump to content
FAS Goran

ninosub

Members
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ninosub

  1. Hvala svima na savetima, nisam imao priliku da se javim ranije jer sam bio u velikoj guzvi. Inace, gospodin je prodao doticni auto meni pred nosom. Tako da je Alfa otisla u necije druge ruke. Ali nije mi zao jer sam u Novom Sadu, tacnije u Kisacu nasao odlicnog stila za 2300 eur i kupio ga. Stilo je 1.9 jtd, kupe, dizel. Ima par sitnica koje trebaju da se poprave primera: rucke su odvaljene, jedan zvucnik je prolupao, termostat je potrebno menjati. Ali zato je veliki i mali servis radjen pred prodaju, ima sve 4 nove zimske gume, redovno je servisiran, proverio sam u servisu. Motor lepo radi, nema garezi, ide fino. Samo sam otkrio kada se prednji deo nagde, to jest udari u rupu cuje se kao neko puckanje u prednjem delu i oseti se pod nogama. Tako da sam ja prezadovoljan! Postavicu par slika kada budem uhvatio vremena, pozdrav!
  2. Pozdrav svim clanovima ove zajednice! Ovako, zeleo bih da kupim Alfra Romeo 147 1.9 jtd, nasao sam vec jednog preko prijatelja i evo vam link: http://www.polovniau...eo_147_19_jtd/? Zanima me vase misljenje o ovom autu, po svemu sudeci meni se cini kao odlican auto. Auto je uvezen iz Italije i covek kaze da je redovno servisiran, ima servisnu knjizicu. Hvala unapred!

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...