Jump to content
FAS Goran

Obbi

Members
  • Content Count

    29
  • Joined

  • Last visited

About Obbi

  • Rank
    Il Nuovo
  • Birthday 06/26/1991

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Cuprija

Previous Fields

  • Garage
    Fiat Stilo 1.4 16v 6-speed

Recent Profile Visitors

1527 profile views
  1. Stilo 1.4 16v 66KW Actual 119.000km Cena 2850e Sklapan u Austirji,mali potrosac,odradjen mali servis i registorvan do kraja godine. Xenon svetla,zatamnjena stakla,17'' Alu felne (Fiat),Klima, Berling DVD plejer. Za vece slike imate moj post pod nazivom Fiat Stilo 1.4 16v 6-speed by Obbi u delu za predstavljanje automobila. Za sva ostala pitanja tu je PM ili mozemo se cuti telefonom.
  2. Poenta je da se dobro odmasne stakla i da se lepo nakvasi povrsina,jer to je najbitnije...tad najbolje uhvati i on samo posle izcetka visak vode. Prodje dan ipo i to zalepi perfekt. Ja sam dobio i garanciju 5 godina na foliju. Ako se vidi malo to nije strasno. Bzv je ako ti neko uzme recimo 100e a tebi sve u krug oko rubova mehurici. To vec nije ok.
  3. On se covek profesionalno bavi time vec 10 godina i vise. Radi u CH isto taj posao,tamo i foliju nabavlja. Ne znam da li je trenutno u CH ali evo broja. 0638047772 Vlada. Sto je najzesce,kad dodjes kod njega,imas kao cekaonicu i tu sedis i gledas kako on to radi i pijes sok i kafu haha. Inace meni je stakla odradio za 2 sata.
  4. hahah,svaka ti cast...svidja mi se kako izgleda. Dobro ti ide ovo photoshopiranje Extra su ti odradili stakla, nema onih mehurica po obodima zadnjih stakala i zadnje soferke. Jedini razlog zasto kod sebe nisam tamnio stakla jer su mi bas bez veze takvi beli "okviri". Samo treba pokazati ove slike onima koji tvrde "da to tako mora" kod Llumar folija... A ove nove felne su ti njegove standardne fabricke MiM 17'', evo ti isecak iz Lineaccesori kataloga za njih: Jeste odlicno ispalo,mene je bas to plasilo da se ne pojave mehurici. Sad barem znas da moze da se odradi,da ti ne prodaju prazne price.
  5. Jos bolje izgledaju kad se vozi Pa videcu,da nadjem neki primer da vidim kako izgleda...mada sigurno bi stojalo,verujem da nema greske.
  6. Ja nisam ni znao iskreno da postoje ovakve felne za fiata. Drugar koji isto vozi Stilo ih je doneo iz Austrije,a posto je menjao ove,ja sam ih otkupio od njega. E sad,farbanje jeste u planu,ali to je problem...u kojoj boji ih ofarbati
  7. Upravo to...redovno odrzavanje koje striktno postujem. Prvi auto,moram tako
  8. Poz drustvo, Evo da se javim sa nekim malim promenama,posto nisam odavno postovao,pa rekoh ajde da bacimo neki komentar i fotku. Na autu sam promenio neke stvarcice sto se tice izgleda. Dodao sam kacketic,ubacio 17tice,odradio foliju napred...Imam u planu jos neke sitnice da sredjujem samo kad uhvatim vreme. Sto se auta tice vozim se bez greske otkad sam ga kupio i nadam se da ce tako i da ostane jos neki period Bio sam pre mesec dana kolima na more (Budva). 1200km predjenih sa 90 evrica. Na kompu je konstanto bila potrosnja 5.9l,tako da za put nisam puno puko para s'obzirom da nas je bilo cetvorica. Imam u planu sada i na skup da dodjem,pa ako se sve uklopi vidimo se.
  9. Ne znam sta je u pitanju,ali kad sam kuci ja gorivo ne sipujem iznad 800din. A vozim se kuca-poso-grad. Da li je stos ta 6ta brzina pojma nemam. Sad ko laze,ja ili stilo nemam pojma,ali da se vozim vozim se heheh
  10. Poz drustvo,evo malog updatea sto se tice voznje i potrosnje Fiat Stila 1.4 16v 6speed. Pre neki dan sam imao voznju relacija Cuprija-Aerodrom BG. Tamo i nazad zajedno sa voznjom po gradu sam imao predjenih 380km. Za 4000din koliko sam sipao imao sam i za jos nekih 30km da se vozim po gradu. Na kompjuteru dok sam vozio na autoput mi je pokazivalo prosecnu potrosnju od 5.5l na 100km. Medjutim ta potrosnja se odnosila na brzinu kretanja od 120kmh. Spustio sam na 100kmh cisto da vidim sta ce pokazati komp i pisalo je 4.5l. Kada sam stigao kuci za potrosnju je pisalo 6.5l kombinovano znaci voznja grad + autoput. Na 140kmh-160kmh za potrosnju je prijavljivao od 6.5-7l. U povratku sam pustio i klimu da radi pa se malo povecala potrosnja. Primetio sam da motor radi sa vise obrtaja neko kada je iskljucena. Sto se tice udobnosti u voznji stvarno nemam reci. Odlicno se nosi sa srpskim oranicama. Lepo ide,lepo vuce,inace sam u autu imao jos 3 osobe samnom i ponasao se odlicno. Nisam primetio neko mucenje,s obzirom da je bio da kazem pod opterecenjem. Toliko o tome,ako se setim da napisem jos nesto sto bi ikako pomoglo nekome u kupovini ovakvog modela slobodno se javite ili pitajte sta god da vas zanima. PS: Nikako ne ukljucivati opciju CITY dok ste na autoputu
  11. Odlicno odradjeno,slatko da se navozas i izjuris. Najzeci mi je onaj lik u klipu sto imitira zvuk motora..
  12. Kakva prica... Ali uvek postoji happy end. I tako su se Grim i njegov Coupe vozili...
  13. Hahah svaka ti cast...ja sam isto citao malo tu temu,ali nisam naisao na ovaj post.
  14. Pozdrav drustvo! Kao sto vidite na slikama odradio sam zatamnivanje stakala. Bocna stakla vozaca i suvozaca su sa folijom 25% a zadnja tri su folijom 85%. Uradio mi je inace covek i okoline grada odakle sam (Cuprija). U pitanju je Llumar folija. Platio sam sve skupa 100e i uz to dobio garanciju 5 godina. Sledece je krovce sa carbon folijom. Ako neko slucajno hoce da radi nesto slicno slobodno neka mi se javi pusticu mu broj od coveka. Vrhunski majstor,dok on radi vi sedite pored njega,pijete picance i gledate kako radi. Za 2h je sve bilo gotovo.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...