Jump to content
FAS Goran

eox

Members
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

About eox

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Beograd

Previous Fields

  • Garage
    Yugo Tempo 1.1 Zastava 10

Recent Profile Visitors

931 profile views
  1. Ja samo čitam slabo pišem po forumu ali eto videcemo se na skupu
  2. a da li je problem ako vozim Zastavu 10?
  3. E hvala puno ja se nisam dobro izrazio i mislio sam kompetno amortizere sa oprugama da stavim posto vozim i juga a na njemu sam se vec igrao sa skracivanjem amortizera i oprugama/gibnjem... tako da sam upucen nisam totalni noob i znači šolje sa HGT/Sportinga to znači sve paše na standardne koševe nemoram ništa da prebacujem samo varijanta plug&play?
  4. Aj i ja da pitam ako se neko razume ja sam gledao i deluju mi isto amortizeri ali ko pitia taj ne skita... Imam Zastavu 10 i hteo bih da stavim HGT amotrizere prednje i zadnje da li ima tu nekih komplikacija ako neko zna?
  5. Hvala SikterBre... Razmišljam se da li da uzmem 15" sa 195/50 mada mislim da će možda smešno izgledati pošto je na standardnoj visini... ili da ostanem na 14" ali da uzmem 185/60... Trenutno ni nemam nameru da spustam automobil pošto već imam sređenig Jugića, na Puntu bih još uvek zadržao udobnost. Našao sam felne koje mi se sviđaju 14" 7j i et 24... da li je to premali offset za Punta mk3? Gledao sam tabelu na prvoj strani i video sam da tamo piše za offset 35-42...
  6. Pitanje za forumaše koji voze Punta mk2: Kakva su vaša iskustva sa točkovima 15"? Da li je automobili puno krući i kako to trpi trap? Znam da 1.3 mjt kao i sporting imaju 185/55R15 ali pošto ova generacija Punta nema kuglu nego ide cela viljuška interesuje me kako to podnosi trap na našim putevima? Ja vozim Z10/Punto mk3 1.2 8v i imam fabričke pneumatike 165/70R14. Hteo bih da kupim alu felne od Brava 15" petokrake i naravno 185/55 ili 195/55. Hvala unapred na odgovorima
  7. Pozdrav svima ja sam Bane - eox dugo posećujem ovaj forum ali evo došao je i red da se registrujem. Volim italijanske automobile, do skoro sam vozio Yuga sada se ta porodica proširila na još jednu Zastavu tj Z10 ili Punto III. Nadam se dobrom druženju.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...