Jump to content
FAS Goran

djoleta

Members
  • Content Count

    15
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by djoleta

  1. Prodajem HTC Desire 310,star godinu dana i u garanciji je jos godinu dana.Telefon je uzet u VIP-u,tako da je samo za tu mrezu.
  2. Drustvo da postavim i ja jedno pitanje za tu famoznu,cuvenu,nadaleko poznatu istrument tablu. Desava mi se to,da kada zakljucam auto displej na intrument tabli tinja.Inace na displeju i na tabli sve uredno radi. Da li neko mozda zna resenje i sta mi je ciniti? Pozdrav i hvala.
  3. Drustvo,crko mi je lezaj kompresora klime(bruji ko blesav). Interesuje me da li,na Stilu 1.6 16v,moze da se zameni jezaj bez skidanj kompresora i koje je dimenzije lezaj?
  4. Drustvo imam dva pitanja pa ako neko moze da mi pomogne i nesto razjasni,upitanju je Fiat Stilo 1.6 16v 2002 godiste. 1.Da li moj auto ima EGR ventil i ako ima gde se nalazi? 2.Da li je neko menjao lezaj klie,da li je komplikovano i koliko kosta lezaj? Hvala vam unapred.
  5. Druze kazi mi da li su prodate opruge,i ako nisu koja je cena za par ili komadno?Hvala unapred.
  6. Kleme stegnute,i masa ociscena.To sam prvo odradeo,i opet nista.
  7. Drugari imam problem sa Stilom 1.6 16v.Naime pre par nedelja ispraznio mi se akomulator skroz,skinuo ga,dopunio destilovanom vodom i napunio.Dok je bilo toplo super je alio,a cim je zahladnelo nije imao struju uopste.Kupio sam drugi,nov akomulator,palio je bez problema.Cim je ponovo zahladnelo nece da pali kao da je prazan akomulator.Pali sve lampice u kabini,daje signale da je sve ok,ali nece da vergla.Bio sam kod elektricara,alternator puni odlicno,nigde ne vuce struju.Upalio sam ga kablovima i upalio je iz prve,ali mi sada prijavljuje razne greske,ASR failure,ABS failure,a od ranije mi je pokazivao i Engine failure i AIR bag failure.Bio sam na dijagnostiku pre svega ovoga sto mi se izdesavalo i sve je bilo ok.ne znam sta da mu radim?da lineko moze da mi pomogne,da li je neko imao slicne probleme?
  8. Za zadnju metlicu brisaca uzmi i izvadi gumu brisaca zajedno sa onin limenim sipkicama.Uzmi neki drugi brisac(po mogucstvu duzi)skrati ga na duzinu onog starog(skinutog),ubaci one sipkice gde su bile i navuci ga nazad na onu plastiku brisaca. Za sjaj crnih lajsni na vratima i na braniku imas najjeftinije resenje,a to je cickovo ulje.Dobro operi lajsne i premazi ih cickovim uljem i dobice na sjaju.
  9. Jedino je kod poklopca za sipanje ulja malo masno.Doduse i crevo od iberlaufa je takodje masno.
  10. Zdravo svima.Imam sledeci problem,upitanju je Stilo 1.6 16v,trosi mi ulje nesto vise od pola litra na 1000 km.Ulje koje sipam u njega je Selenia Gold.Nema da dimi in pri paljenju,nema da dimi ni kada mu se oduzme gas,nitu daje bili kakve druge simptome da su otisle gumice ili karike.Jedino sto sam prumetio,a to je kada sam cistio lepti protokomera da je dosta mastan,a i usisna grana onaj plasticni deo je dosta mastan od ulja.Da li neko moze da mi pomogne da saznam zasto trosi ulje?Hvala unapred.
  11. Zdravo svima. Na Stilu 1.6 16v mi je pukla prednja opruga i hitno mu je potrebna druga,polovna,jer treba da prodam auto a nezelim da ga prodam tako,jer ne zelim nikoga da zeznem.Na opruzi su mi oznake narandzasta,zuta,zuta,a cuo sam da moze i crvena,zuta,zuta.Pa bih zamolio ako neko moze nekako da mi pomogne.Zvao sam razne otpade ali za sada neuspesno.Hvala u napred na bilo kojoj pomoci,pozdrav.
  12. Da li neko prodaje prednju oprugu amortizera za Stila 1.6. Koja je cena?
  13. Zdravo.Interesuje me koja je cena prednje desne opruge amortizera za Stila 1.6?
  14. Zdravo svima,ja sam Ivan iz Bora. Po zanimanju sam automehanicar,ali trenutno radim kao strazar u RTBu u Boru. Od skoro sam postao vlasnik Fiata Stili 1.6 16v.Pre izvesnog vremena vozio sam i Punta mk 1.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...