Jump to content
FAS Goran

jovica77

Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

About jovica77

  • Rank
    Il Nuovo
  • Birthday 01/20/1977

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    beograd
  1. I ja imam isti takav problem na stilu.Isti taj zvuk tkttktktktktk,u nizim stepenima prenosa.I nikako da ga se resim.Zamajac i set kvacila sam promenio prosle godine,nov.
  2. Odlicno si sredio auto,za svaku pohvalu.Jedno pitanje druze ako znas.Vozim stila 1.9jtd actual, a video sam da neki modeli imaju prelepu opremu,mislim na displej umesto cd-a i klime,moze li se to ugraditi i u moj auto.Ako sam nesto lupnuo izvini
  3. Ovaj put imao sam srece ali samo zato sto sam procitao sve savete od dobrih ljudi na forumu.Majstor mi je rekao da ce mi to srediti i da nece biti vise od 100e.Naravno samo sam ga saslusao.Kod kuce sam sam pregledao sve kontakte,dzekove.Na kraju da neduzim gledao sam kleme na akumulatoru i video neke kontakte pored akumulatora,sve zice su stegnute sa maticama.Proverim debelu koja vodi do kutije sa osiguracima a ona lepo odvijena,tako da kad god auto poskoci na neravnom spoj popusti i desi se gore navedeno.Stegao i vec nekoliko dana je ok.Hvala jos jednom i mozda jos nekom pomogne ovaj post.Pozdrav.
  4. hvala ljudi,javljam kad uradim.
  5. Naime,danas mi se desilo dva puta da mi je volan u sekundi jako ocvrsnuo ali i popustio u delicu sekunde.Kada sam krenuo u rikverc,volan je udario kao da sam namotao pun i auto se ugasio.Probao sam opet i desilo se isto.Kasnije u toku voznje mi se desilo da je ocvrsnuo jako i to nasred krivine ali srecom odmah je i popustio.Iz nekih razloga da vas nedavim ulje nije zamenjeno vec 19000km naravno i filteri.da lineko ima slican problem ili zna mozda nesto o ovom.Unapred zahvalan.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...