Jump to content
FAS Goran

rulepeace

Members
  • Content Count

    13
  • Joined

  • Last visited

About rulepeace

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    beograd

Previous Fields

  • Garage
    PUNTO 1.2 8V 2006.g TNG
  1. Probacu gledajuci na kontr.tablu pa kad se promeni stanje znacu(valjda).Ako budem rasturao bravu postavicu slike.Hvala,pozz.
  2. Prilikom kise javlja mi se lampa otvorenih vrata i automatski ne mogu da zakljucam vrata dok se ne ugasi lampica(bozja volja),pa me zanima gde se nalazi senzor da proverim celu instalaciju ili da ga menjam.Hvala.
  3. Danas je saznao za taj problem pa rekoh ako neko zna u startu gde,sta i kako da me uputi odakle da krenemo u potragu.
  4. Gde mogu nabaviti sto povoljnije katalizator za grande punta 2010 god 1.3 dizel 90 ks,moze nov ili polovan i koliko kosta ugradnja? Hvala. Kolega je kupio polovan auto i fali mu gore spomenuti deo.
  5. Pardon,BSI,nesto je crklo na ploci koja je budzena za moj auto jos pre nego sto sam ga kupio.Covek koji mi je radio je nasao odgovarajucu(polovnu) i razlika u ponasanju automobila je drasticna.Neko je na forumu pisao o budzenju i iskljucivanju delova kompjutera zbog skrivanja mana prilikom prodaje ne obaziruci se na sigurnost u voznji.Ja vozim bebca od 10 meseci i nije mi bilo prijatno prilikom otkrivanja ovog problema tako da podrzavam bunu protiv toga.Uzdravlje!
  6. Ispostavilo se da je bcm kompjuter crkao i probali smo dva polovna ali zbog manjih konstruktivnih razlika ne odgovaraju.Sutra nastavljamo sa novim naporima,memorisali smo podatke i kopiramo na sledece ploce.
  7. Da li ima neka preporuka za nekog ko moze da dodje do mene(Banovo Brdo)sa dijagnostikom i ostalim sokocalima za reset kompjutera ili alarma?
  8. Nista nije pomoglo,moracu na kompujter da resetujem ili stagod vec.Hvala na podrsci.
  9. Ne blicaju zbog alarma vec istovremeno sa lampicom na instrument tabli za zakljucavanje motora Probacu sa vecom zadrskom
  10. PUNTO 2006g. 1.2 8V,upravo sam skinuo kleme sa akumulatora(- pa +),ocistio ih i vratio(+ pa -)i sada mi je racunar poblesavio i ne da mi da startujem motor,samo migavci blicaju.Alarm mi je iskljucen jer mi daljinac ne radi,vrata su mi bila zatvorena,kljuc u bravi.Sta i kako dalje i da li mogu da resim problem bez zvanja nekoga da resetuje nesto?
  11. Hvala za savete,sve cu da isprobam pa javljam sta se dogadja.
  12. Ljudi dobar dan.Evo da se javim ovako sa mojim problemom,naime uzeo sam FIAT PUNTO 1.2 8V 2006 g.i povremeno mi se pale i gase upozoravajuce diode za motor i airbag vozaca,gore nekoliko dana pa se ugase.Neki put obe a neki put samo po jedna.Neki taksisti mi kazu da je to kod fiata normalno da zeza ali mene brine da li je to neki los kontakt,patina ili kondenzacija.Nadam se da je neko od vas uspeo da resi isti problem pa da me uputi sta da radim.Unapred hvala.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...