Jump to content
FAS Goran

christie011

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

About christie011

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Belgrade

Previous Fields

  • Garage
    Belgrade
  1. To znam da može da se u bordu podesi otvaranje ili zatvaranje vrata. Ali nije mi jasno zašto neće da na daljinac otvori vozačeva vrata kada stistnem dugme. Sva ostala vrata lepo se otvore i iskoči onaj pipak, samo moja (vozačeva) vrata se neotključavaju niti zaključavaju. Elem ispravka moja ne radi se o prednjim desnim nego o prednjim LEVIM vratima i nije u pitanju englez nego moja greška u kucanju.
  2. Pozdrav svima! Posedujem FIAT STILO SW 1.9 mjet 2006-to godište. Otkako sam ga kupio imam problem sa otključavanjem i zaključavanjem vrata. Naime kada stisnem dugme na daljincu sva vrata osim vozačevih se otvaraju i zatvaraju normalno, jedino vozačeva vrata moram da zaključam i otključam fizički ključem. Takođe se dešava da centralna brava neće neki put da otključa sva vrata kada se iznutra povuče ručica za otvaranje vrata na vozačevim vratima. Pretpostavio sam da je neki mikroprekidač u pitanju u samoj bravi vrata i skinuo sam tapacirung na vozačevim vratima i došao sam do jedne aluminijumske ploče koja je zašrafljena sa mnogo M6 šrafova. Kada sam i njih odvrnuo ploča je krenula da se odvaja ali ne puno. Nisam ništa hteo da silujem jer sam pretpostavio da treba skinuti i motor od elektro podizača stakla. Međutim nisam imao dalje hrabrosti da se upuštam u tako nešto. Ima li ko ikakvu ideju šta to može biti sa centralonom bravom i kako da otvorim vrata da proverim da li mi radi el. magnet za otvaranje i zatvranje vrata i sam mehanizam za zabravljivanje?
  3. OK hvala u svakom slučaju moram da ga vozim kod dobrog električara jer ima još par sitnica koje me nerviraju. Kao što su da mi pokazuje da su mi 5-ta vrata otvorena (a u stvari su zatvorena), neće da mi otvara 5-ta vrata sa daljinskog već samo kada gurnem ključ u bravu i u prtljažnom prostoru neće da pali svetlo kada otvorim prtljažnik, takođe mi centralna otvara sva vrata osim vozačkih kada pritisnem daljinac. Sve u svemu sitnice koje me pomalo nerviraju.
  4. Pozdrav svima! Novi sam vlasnik FIAT STILO-a 1.9 mjet 2006 godište. Otkako sam ga kupio kada ga upalim kilometar sat koji pokazuje koliko je auto ukupno prešao kilometara konstantno blinka (pali se i gasi). Kada ugasim motor sve se smiri. Da li neko može da mi objasni da li je to normalno ili treba da jurim neku grešku? Hvala unapred.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...