Jump to content
FAS Goran

VeskoGMCrew

Members
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by VeskoGMCrew

  1. Pa tako sam i mislio,hica mi je iz razloga sto cu uskoro biti aktiviran u vojsci van svog grada-neko vreme necu biti tu,planiram da ostavim auto roditeljima da se sluze dok se ne vratim pa hocu da im to bude koliko toliko u f-ji...mislim da cu uzeti drugi polovan,potrazicu neku varijantu sive bar da bude priblizno ako ako ne uzecu taj za 30eurica pa neka priceka za farbanje...!
  2. Eo slike iznad...trazi mi majstor za branik 80eura da naruci nov(bez mrezica) i da farba pff kako da ne a za ovaj krpljenje 20eura+morao bi za mrezice da izdvojim 2x500 din. a nasao sam za 30 eura polovan zadnji branik samo nije u sivoj boji...ne znam da'l da ga uzimam pa da farbam kad stignem ili pak da pricekam par dana tj.da potrazim i sivi...ako neko zna opet da neko prodaje zadnji branik u slicnoj nijansi sive neka mi posalje ili okaci link...hvala unapred...!!!
  3. -juce imao nezgodu na putu i naravno uz puno srece uspeo da prodjem uz minimalnu stetu i bez zdravstvenih posledica.Kupljen dobar polovni zadnji lonac za 20 eurica kao i celicna felna 20eurica,treba jos zadnji branik(zapravo)pukla plastika kod tablice 15cm i plastika u delu gde su mrezice... da li krpiti+farbati koliko kosta? ili kupiti citav branik?Ostala steta se tek procenjuje tj.kod majstora je tako da ne znam sta ce jos trebati,nadam se sitnicama,probacu posle slave da slikam pa da postavim ako ce vasa procena za savet biti laksa ...!!!
  4. Pozdrav ljudi...eo nije me bilo neko vreme obaveze itd.na 3 str.sam opisao problem pa da vam pisem...bobina koju su sam pazario za FIAT PUNTA 2 1.2 16V je bila losa trajala je citavih mesec i nesto jace - ali sam uspeo posle silne papirologije sto podrazumeva izvestaj majstora/servisa sta nije u redu sa potpisom i pecatom naravno.Hteli su da mi odloze to na razmatranje dok provere - sto bi potrajalo 4/5 dana_moj cvrsti stav ih je ubedio u suprotno jer kupac je uvek u pravu i stiglo je novo nakon 4 sata .Posle promenjene bobine je svakako vukao bolje ali i dalje nedovoljno problem isti lepo vuce do dve k obrtaja zatim kao da ga ugusi i posle naravno sa zakasnelom reakcijom daje gas tj.dobije ubrzanje sto je nezgodno zbog preticanja itd.E sad kvacilo je bilo podignuto vec sam ga jednom stelovao mislim da je vec pri kraju i mislim da je to uticalo na sveukupnu snagu zbog prenosa-kada je doslo na red nov set dosla je i zima a zatim i dve nove zimske gume + nov akumulator tako da je set kvacila morao da saceka...Sve do jucerasnjeg dana kada sam imao nezgodu na putu i naravno uz puno srece uspeo da prodjem uz minimalnu stetu i bez zdravstvenih posledica.Kupljen dobar polovni zadnji lonac za 20 eurica kao i celicna felna 20eurica,treba jos zadnji branik(zapravo)pukla plastika kod tablice 15cm i plastika u delu gde su mrezice ... da li variti koliko kosta?+farbanje ili kupiti citav branik?Ostala steta se tek procenjuje tj.kod majstora je tako da ne znam sta ce jos trebati,nadam se sitnicama.Izvinite sto sam prosirio temu...i strasno mi je zao sto opet skorije necu moci resiti ovaj moj problem i podeliti to sa vama iz razloga novonastalog stanja/ulaganja u sad vec dr.stvari.
  5. Hvala MS PK ...da puntic 2 ima filter samo sto je verovatno.u sklopu sa pumpom...pri kupovini sam dobio tu informaciju...od sutra se bacam na problem ,ovih dana sam bio zauzet pa idem stavku po stavku i ako se uskoro resi eto mene da vam dostavim informaciju sta se desava...!!!
  6. Pali oke,ne trokira secka ili sta vec (to je bilo ali u pitanju je bobina koja je zamenjena sad je ok),svecice takodje zamenjene ali nisu kablovi (majstor je proverio kablove rekao da su oke mada opet moguce/provericu) ,ne trosi ulje .Brine me komentar koji sam dobio od vise osoba i takodje mislim da su u pravu mada meni nije pravilo neku razliku jer ja to sto kazu ne cepam/vozim neku normalu ali s vremena na vreme primetim da mu nekad nedostaje te dodatne snage. Svi kazu kao da je lenj da moze i treba bolje za 80ks ali ga gusi nesto pa sam dobio par eto predloga da proverim filter za gorivo,katalizator,dizne,pumpu ako postoji jos nesto /neki predlog ako imate da date sta bi moglo/da proverim ako ne moracu da izdvojim 20-30 eurica za detaljan pregled!!!
  7. Imam slican problem...vozim punta2 ( 1.2 16v od 80 ks).Pre neki dan ga je vozio jedan moj prijatelj koji je inace automehanicar>posto sam ja pod zabranom.Rekao mi je da slabije vuce i da bi trebalo od 80ks ipak da grize.Napravio je kratak pregled motor je dobar,suv,ne curi nista...menjana je bobina pre 2 meseca,ja nisam osetio rezliku jer iskreno ne vozim druga i tudja kola znam sta vuce ali sam mislio da na njemu to treba tako...Rekao mi je da proverim filter goriva,katalizator,mozda losa pumpa za g.ili je na izdisaju mozda cak i dizne pa sta vi mislite i da li je neko imao slican problem?
  8. Caoo moje ime je Vesko...vozim Fiat Punto 2/ku(1.2 16v)...forum posecujem mesecima unazad tj.od kada sam kupio svoj prvi auto...forum je super dosta zanimljivih tema se moze naci meni je svakako pomoglo oko nedoumica,problema i informisanosti za ovu marku automobila...pa se nadam lepom druzenju...

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...