Jump to content
FAS Goran

ivanellis

Members
  • Content Count

    31
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by ivanellis


  1. e ja idem sutra da mi isto to cudo nameste jer zeza i ovaj regularni, a taj nisam uspela da namestim isto kao i ti, pa cu ti javiti cim provalim sta je , isti problem i kod mene :)od kako sam kupila auto bakcem se sa tim pa onda i zaboravim a sutra vala cu da resim i to , sad sam se zainatila, kad ga vec imam e ima i da radi :)

    Dogovoreno javi sta si uradila :))

    Ma ima da proradi ili cu da ga bacim :))

    A audio sistem u Stilu je toliko moćan da je moguće čuti razliku između MP3 i CD, pogotovo dok JTD brekće. :D

    Moj savet je da to tapneš za koliko god i doplatiš za xcarlink.

    Brate ne znam vise mozda cu to ipak i da uradim.Uglavnom hvala za savete :)


  2. ...Nabavio sam pre neki dan fabricki CD sharzer za Stila,izvadio konzolu(kas) i povezao iza sa jednim jedinim kablicem.Dobio je napajanje i prima diskove i sve ali problem je u tome kako prebaciti na konzoli na CD da bi mogao da emituje diskove iz sharzera?Ako neko zna nek pomaze :wallbash:


  3. Elem, juce poce da mi krklja podizac kad podizem i spustam stakla na vozacevim vratima. Ne budem lenj pa rasturim cela vrata (misleci da je samo prljavstina pa da ocistim) i vidim da se jedna nit na sajli otkinula pa pravi haos.

    Moje pitanje je imali te sajle negde (provereno dobra) i koliko je komplikovano to zameniti ?

    Druze sajlu mozes da zamenis kod Bobana sajle na Vozdovcu,oni rade sve,ja sam tamo sredio podizac vozacevog stakla i kostalo me je 15oo din.Nemoj dalje da trazis!Pozdrav!


  4. Ja sam imao isti problem pre mozda 2 nedelje i nasao sam zabice koje se montiraju na lajsnu vrata. U Zarkovu ima dve Fiatove radnje i u obe su zabice bile 250din.Sto kaze kolega moze da se iskoriste i zabice drugih proizvodjca automobila koje su kud i kamo jeftinije.Pozdrav svima pa se vidimo na Livadi!!!


  5. Problem nije strashan uopste !

    Crkao ti je predgrejach! Kosta oko 1200 din, i zamena od prilike oko 500, u principu leti ti uopste nije potreban , a vala ni ovih novijih zima, s obzirom da imash 4 komada, tako da ako crkne jedan , prezivece do -20.

    Jedina stvar zbog koje ne bi valjalo odlagati popravku je to sto se deshava da se grejach zalepi za lezishte i onda bude veliki problem skinuti ga !

    Ali sve u svemu , nije stvar za paniku !

    Pozdrav,

    Vlada

    vlado hvala na pomoci!!!


  6. Brate da znas citava filozofija oko naslona ali sta da se radi ljudi vole da omaraju ruku :laughing:

    Boki sredio sam ono sa stop svetlom ali sam morao da skinem pola tapacirunga pa tek onda da skinem neke 4 matice m6 i onda lagano ispara ceo stop i mozes opusteno da zamenis koju hoces sijalicu :thumbsup:


  7. Jutros kada sam startovao motor na tabli se upalila lampica(Volan) i kaze da je otkazao,to mi se desavalo jos par puta ali ne za redom vec s vremena na vreme.Problem sam resavao tako sto sam ponovo startovao motor i on je normalno radio...do jutros :(

    Ako je neko vec vidjao ovakav problem moze li da mi pomogne. :unsure:

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...