Jump to content
FAS Goran

ivkan83

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ivkan83

  1. Kupio sam nedavno posle Lancie Lybre, Fiat Cromu. Istim autom sa oduševljen, ali uvek ima nešto što sreću kvari... Naime, u enterijeru ima par "klepetanja" koja me užasavaju i kvare ceo utisak. Znam da po po tom pitanju Fiati nisu baš imuni,ali ipak mislim da je previše. Mislim da jedan od zvukova dolazi iz neba..ali ima ih još par...moguće zadnja vrata ili neka druga oplata od vrata. Auto jeste uvezen iz Italije, u odličnom je stanju limarijski, motor, izgled enterijera...vožen je uglavnom po auto putu,ali budući da je lik koji ga je dužio (Coca-cola HBC Milano) iz Napulja, kaldrma je očigledno učinila svoje. Ima li neko majstora,znalca koji hoće detaljnije da se pozabavi enterijerom? Inače auto održavam kod Gorana na Altini i ovo mi je prva pokrenuta tema na forumu. Pozdrav i hvala svima!
  2. Pozdrav svima. Ja sam Ivan, mladi advokat na početku karijere iz Beograda. Novi sam član i kluba i foruma, iako mi ovo nije prvi "italijan"...ima sam dobra iskustva sa Fiatom Stilo 1.9jtd 2004.god. i katastrofalna iskustva sa Alfom 156 JTS 2002.god. a sa Lybrom za sada prezadovoljan...al da ne ureknem. Shodno vremenu na raspolaganju, pošto imam i porodicu, trudiću se da budem aktivniji na forumu.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...