Jump to content
FAS Goran

opetneznam

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

About opetneznam

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Bugojno

Recent Profile Visitors

714 profile views
  • Top

  1. Ovo je prava istina: original talijanski zamajac je preko 500€, set kvačila je 450€. Na sve to idu i ruke koje su oko 100€. Pričam samo o ORIGINALIMA. Imam drugare koji su zamenili po onim duplo jeftinijim cenama, pa uvek nesto fali i nisu dobili ono sto su hteli. Ali sta ces, koliko para toliko muzike. Od prilike je to to... u servisu fiat ovde su mi trazili ovako:Set kvacila 206 eura zamajac 540 eura ruke 280 eura :veryangry: lopovi... da li si prije zamjene imao vibracije u leru?? ja sam sve promjeno novo osim zamajca.. imam i dalje vibracije i zvuk klik klak kad mjenjam brzine..
  2. to kad kazem trese cijeli auto i volan i sjediste i rucica mjenjaca..bas vadi zivce.prije 7 dana nov nosac ispod akumulatora promjeno.modifikovani..ima promjene,mnogo manje trese,ali opet su vibracije tu.. i kad otvorim haubu cijeli motor igra al posebno gornji dio motora..
  3. Postovani.. ponovo se javljam na forum..vec godinu dana nesto mjenjam na stilu motor i dalje nemirno radi cijeli auto se trese u leru..nosaci svi novi,set kvacila nov. danas na comp dijagnostiku sve perfektno rad dizni,potenciometar gasa,egr ventil,neki razni tlakovi sve ok.. servis nisam radio remenja.. uglavnom cuje mi se krs poluosovine da li on ima ikakve veze sa nemirnim radom motora u leru? imam osjecaj da samo gornji dio motora skace? da li je bregasta osovina ili hidropodizaci? hladan motor dosta vise trese nego na radnoj temperaturi.kad se ugrije znatno su vibracije manje ali tu su ipak.. molim pomoc ovi majstori ne znaju pa samo sute i kazu to je ok.. hvala pozzz
  4. pozz imam stila 2006 god 8v 88kw Problem koji ni jedan majstor od 20 majstora nezna rijesit. trese se cijeli auto bas vadi zivce,al samo u leru. dok taknem gas na 1000-1100obrtaja sve presatju vibracije i normalno radi. ide ko metak,vuce dobro,potrosnja odlicna,netrosi ulje ni vodu motor. daj mi pomozite oko ovog. mjenjao sam set kvacila nov stavio. radi isto sve kao i sa starim setom. nosaci su novi svi!!!! da li moze do remenice bit?i li da li je moguce da zupcasti remen nije nastelovan dobro? uglavnom gornji dio motora se trese? prvo paljenje ujutru je 4-5 sekundi vergla pa upali...zagrijan motor odma upali? ako treba jos sta pojasnit il malo bolje da pojasnim nije problem. Nikola

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...