Jump to content
FAS Goran

Vlajko1976

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

About Vlajko1976

  • Rank
    Il Nuovo
  • Birthday 07/14/1976

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Loznica
  1. Mozda cu tako i uraditi! Trenutno vozim(oko 2.5god) Ford Mondea karavana MK2 1.8+TNG 1998god,i mogu vam reci da je prilicno visok za tu klasu vozila,i zavrsava mi 90%posla(ipak su bas ocajni putevi u samo 10ak%poslova). Njega sam odlucio prodati,da bi pazario nesto kao 2u1,ali vidim da nije bas tako lako naci nesto u toj klasi za (meni)razumnu cenu! Nije mi cilj da zbog tih nekoliko poslova godisnje uzmem Nivu koja je iskljucivo za los teren,vec nesto sto moze pristojno posluziti u takvim situacijama. PS: Mondeo je i dalje lepo utegnut i posle svog ovog vremena,jer se trudim da ga odrzavam kako treba. PS2:A gospodja nikada nece biti zadovoljna
  2. Upravo sam gledao Senic 4x4,ima jedan lik u gradu i prodaje ga za 3000e na ime kupca,sto se uklapa u budzet. Ali mi jedan drug rece da su oni KATASTROFA po pitanju kvarova i cene delova,a ovom sto sam ja gledao je dusa izvadjena,kao i kod 90% "jeftinih"auta kod nas. Ne pada mi na pamet da dam jos 3k za popravke. Sada mi jedan predlaze Fiat Ideu,2005,1.3mjet,auto mi se svidja,razmak osovina je mali,nije puno nizak,dobar za porodicu,sta vi mislite? Hvala vam puno!
  3. Eh, i ja zaboravih najbitnije: budzet mi je oko 3500e. Tako da bilo sta novo,ne dolazi u obzir,mada sam gledao i ove pande,fenomenalne su ali skupe za mene! O puntu sam takodje razmisljao,i on ulazi u uzi izbor! Hvala puno na brzim odgovorima!!!
  4. Zdravo svima, Kao sto se iz naslova (ne)vidi,treba mi auto koji moze da se koristi i kao porodican ,a i za posao. Posto sam geometar,auto ponekad koristim i po (jako)losim putevima sa usponima i rupama. Ekonomicnost je isto bitna stavka. Za oko mi je zapala Multipla 1.9JTD,jer vidim da imate jako dobro misljenje o njoj,i ispunjava uslov kao porodican auto,a da li je dobar za "offroad" voznju? Dobro,da se razumemo,necu ja njega voziti po oranicama,ali po losim neasfaltiranim putevima- to sigurno hocu! Hvala unapred!
  5. Zdravo, hoces li mi reci kakav je auto sto se tice vangradske voznje? Da li je dovoljno visok za neke losije "seoske" puteve?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...