Jump to content
FAS Goran

Gagy.GM

Members
  • Content Count

    1483
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Gagy.GM


  1. Juce cekam kolegu izpred kuce auto 1 min bio ugasen ,kontakt nema zivota umro bez ikakve najave Varta 65a za s/s sistem,Po gradu jurio izbor kilav i uzmem Power max 65a 600a 36mesecvi garancija.S/S cu skorije da ugasim jer me smara da ga gasim svaki put kad upalim auto.


  2. 6 hours ago, PremieRacing said:

    Možda sam trrebao da pročitam temu od početka i da ćutim, ali nije loše podsetiti se i čuti i nove info.

     

     

    Ovo izgleda kao smešne 2 crvene a u stvari je 55%!  Više od pola... Tako gledano je skroz opravdano za vaše potrebe. 

     

    Da se razumemo, supruga tako malo vozika auto da ću pre da gledam prognozu i da je vozim na posao kad padne sneg nego da kupim još jedan set guma. I da plaćam vulkanizera još 2x godišnje, i da ih skladištim, a onda bi mi sigurno palo na pamet još jedan set točkova da kupim i tako... Znate ono naše prokletstvo oko automobila i motora kad sve mora da bude "kako treba". Ionako sam je mesecima vozao (a išla je i busom) dok nije imala auto. 

     

    Protekt mi pade napamet kao opcija pošto je dimenzija 15' i kontao sam da su smešno jeftine pa bi se možda odlučio na taj korak. Zato sam i pitao...

    Uzmi neke allseason gume tad ne moras da placas vulkanizera 2 puta.A ako zena malo prelazi one su za nju top.


  3. Ja koristim Syntium 3000 vec 7 godina na 3 auta i nemam zamerki. Na Bravu 1.2 mi je bilo mnogo bolje od Selenije 20k gde se na jutarnjem paljenju  culi ventili par sekundi a na Syntiumu nikad.Menjano na 8/9000km i trosio je do 700gr a Selenije do 1l.Punto 1.3mjet ga nije trosio a u Alfu sam skoro sipao pa cu videti kako se ponasa. 


  4. On 5/12/2021 at 10:20 PM, krajo said:

    Pozdrav svima.

    Koje ulje mi preporučujete?I na koliko je zamjena?

    Punto Evo 1.3 MJet - 2011 godina - pređenih 200 hiljada - 62kw.

    Hvala.

    Prelistaj malo temu unazad. Ide ti 5w40 ,e sad ja sam sipao Syntium 3000av, mnogi ovde sipaju Shell.Uglavnom Shell se lepo pokazao kod mnogih, hx7 ili hx8 mislim da su koristili.A fabricki mislim ide Selenia WR

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...