Jump to content
FAS Euroauto Goran

ivan73

Members
 • Content Count

  565
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by ivan73

 1. Ja primio Pfizera i pio Fla Vor Aid!!!!! Preživeću i Apokalipsu... P.S. Sad videh da se već neki torima setio FlaVorAid.... da dodam info: Bili su : zeleni (žabokrečina) - limun; narandžasti - Pomorandža ljubičasti - Malina
 2. ivan73

  Vazduhoplovstvo

  ^^ Si aktivan na temama na MyCity military?
 3. ivan73

  Vazduhoplovstvo

  A zum ko da sleće na autopot u Bubanj potoku ( avalski toranj u pozadini)...
 4. ivan73

  Vazduhoplovstvo

  To je tako generacijama , sa oca na sina...
 5. ivan73

  Vazduhoplovstvo

  ^^ pa kad je moćan...гиперзвуковои...
 6. 1000 km dolet, 3 min Rum, 7min Hu, 3 min Cro - došao iz okoline grada Vinica u Ukr:
 7. Kontraazimut...ko je bio u izviđačima ili služio u vojskee, znaće... Cenim da je došao iz Pridnjestrovlja...i onda otišao ka Sopotu...mislim Jarunu
 8. Imao sam sličan problem pre par godina. Skine se i prešmirgla poluga koja je na biraču brzina i prolazi kroz čauru , pa glavi. Vredi probati pre neke veće intervencije.
 9. ivan73

  Vazduhoplovstvo

  Volim ruske vazduplohove, al su napravili ameri ove F-ove... 15-ica je posebno dobra!
 10. Danas ED 177,9Din/l (1,5Eur/l)- 5 din skuplji od Nove G. do danas - nikad skuplji u Srbiji!!! Nevera!!!
 11. ivan73

  Vazduhoplovstvo

  Mada se meni najvi[e svi]a jedan od komentara ispod: "A simple test in Photoshop reveals that a red overlay applied over a photograph of the turquoise/jade color produces a black interior. During night-ops, a red illuminated cockpit illuminates all the dials, buttons, etc., while the blue and green components of the color spectrum are absorbed. The result? Red dials on a black background."
 12. Evo cenovnika TIPO sedana iz 2016. i za 2022.god.
 13. Pre neku godinu sam poručio odbojne gumice za 5. vrata za Fiat Bravo preko AK Kompresor. Stiglo sve lepo upakovano u kesicu sa "ricambi originali" i uz to još dva kartona 5x10cm u istom takvom pakovanju sa Fiat eper brojevima i bar kodom. Okrećem one kartone-šta je ovo? Kad sam otvorio ta dva pakovanja, iz svakog je ispala po jedna providna nalepnica koja ide na farbu ispod odbojne gume - e, to Vam je Ricambi orignali! P.S. Menjao sam i taster za otvaranje 5. vrata - došao "ricambi" - otpao posle 4-5 god...
 14. Da zaokružimo godinu: P.S. Ima nade! počela je da pada cena...
 15. Što se tiče ove tvrdnje, kako koji: Primer Br. 1 > Bravo sa blokiranim EGR-om (a na tom vodu je i mali izmenjivac voda- recirkulisani izduvni gasovi, koji , jelte, tada ne radi), traje celu večnost da se zagreje (10-15tak min) Primer br. 2 >Passat se zagreje za 2 minuta (nisam siguran da li ima elektro-grejač).
 16. ivan73

  Vazduhoplovstvo

  Kraći i jači stajni trap a ima mesta za propeler...
 17. ivan73

  Vazduhoplovstvo

  F4U Corsair- nije li lepotan?
 18. ivan73

  Vazduhoplovstvo

  Concorde radjen sa francuzima, Za motore, kapa dole! https://www.facebook.com/watch/?v=318329628540074 Ostali avioni-- blaga jeza, pogotovo ranih 50-tih. (ajde meni nisu Lightning i Jaguar ali oni su do[li malo kasnije) Auta tako -tako... ma [alim se mislio sam prvenstveno na avione!
 19. ivan73

  Vazduhoplovstvo

  Da da Spitfire... prelep! Jedna od retkih stvari koje su Britanci napravili a da je lepo. Oni su malo operisani od dizajna.... Mada su i Nemci imali Me Bf109, 262, 163 Comet, Focke Wulf itd... Pa onda Ameri sa F4U Corsair , P47 Thunderbolt, P51 Mustang i ostalima... sve u svemu lepote od aviona!
 20. ivan73

  Vazduhoplovstvo

  Ovaj koji sam ja sklopio imao preko 30cm raspon krila...
 21. ivan73

  Vazduhoplovstvo

  I ja sam imao iste. Jos mi se vuce TU95 neofarban (beo). Imao sam i Lavochkin La-7. Kad sam mu polomio tockove, zavrsio je kao fol oboren - zapaljen ... što sam to uradio, neam pojma! Jos ako si ih kupio davnih 80-tih...

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
 • Create New...