Jump to content
FAS Goran

borisbi

Members
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

  1. Zaboravih, evo par slika koje trenutno imam... Za detalje PM Pozdrav
  2. Prodajem gume u odlicnom stanju koje sam skinuo sa novog vozila prosle godine posle cca 1500km (presao na 17ice) . Cena 260e Moze i bez felni (ponude na pm) Ko uzme komplet poklon original ratkapne :-) 0637049137
  3. Vidim da ovih hromiranih lajsni na bocnim stranama na nekim modelima ima a na nekima ne,jel to ide sa nekim od paketa opreme?cini mi se da nigde nije spominjan taj detalj u spisku opreme.
  4. Hvala puno na odgovoru, pokusacu da prikupim sto vise informacija pa da vidim sta mi je ciniti. Ovako povrsno gledajuci,deluje mi kao da bi 1.3 mjet dosta dobro dosao sto se tice svakodnevne gradske voznje i potrosnje pa mozda to ulaganje u startu od 2000e i moze da bude pametnije. Svaki savet dobrodosao :-) Pozdrav
  5. Pozdrav svima, Razmisljam se oko kupovine Fiata 500L pa me interesuje da li vredi dati 2000e vise za 1.3mjet motor u odnosu na 1.4 benzinac koji je u ponudi za 10900e? Da li ima neke bitne razlik u cenama sevisa izmedju dizela i benzinca? Hvala unapred na odgovorima, Pozdrav.
  6. Pozdrav, Takodje sam u potrazi za novim Bravom pa me intereuje da li neko ima iskustvo sa automatskim menjacem kod njega? Konkretno me interesuje 2008,2009 godiste,da li da bezim od automatika ili ne... :-) Hvala unapred.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...