Jump to content
FAS Goran

veljkovidak

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

About veljkovidak

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Beograd

Previous Fields

  • Garage
    Beograd
  1. Moze li neko da mi kaze koja je realna potrosnja u gradu ( Beogradu) za Bravo 1.6 mjet 120ks? Znam sta pise u katalogu, ali me zanima da cujem nekog vlasnika pomenutog modela sta kaze.
  2. Od nedavno imam problem kada namotavam pun levi ili desni, cuje se neki zvuk u prednjim tockovima kao da nesto struze o nesto, kao da nesto grebe. Ovo se najvise cuje kada u mestu motam volan tj. kada se parkiram, ali se cuje nekad i u voznji kada je velika krivina. Sta bi moglo da bude, imate li ideju? Da napomenem da auto nema servo i da je 2001.god.
  3. Pozdrav, ja imam Bravo 1.2 16v vec dve godine i mogu slobodno da kazem da je odnos cene i kvaliteta za taj auto odlican i svakom bih ga preporucio. Jedina moja zamerka je potrosnja po gradu, meni trosi zimi skoro 10L a leti oko 9-9.5. Skoro sam pricao sa nekim likom u servisu, on isto ima 1.2 16v i ubedjuje me da mu po gradu trosi 6-7L u sta ja nisam poverovao. Za ovaj model i u specifikaciji pise da trosi 9.5L u gradu, sto i ja tvrdim, a na otvorenom putu 5.5L sto takodje tvrdim. Verovatno ima veze i u kojem gradu ga vozite jer nije isto voziti u Beogradu u saobracajnom spicu gde je sve stani kreni i voziti u Lajkovcu recimo gde imas jedan semafor. Dakle, auto je odlican, ali NE MOZE da trosi ispod 9L u Bg-u to tvrdim! Ako niste iz Beograda kupite ovaj auto, ako jeste, kupite ga opet, samo ugradite plin ako ste u mogucnosti. Pozdrav i svako dobro!

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...