Jump to content
FAS Goran

asterix

Members
  • Content Count

    1711
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by asterix

  1. Batice to je kad ulozi bulju a dobije k....
  2. Pa gde kafa na prazan zeludac??? Mora nesto,makar i na silu.
  3. Prvo da cestitam bata Sasku,drago mi je da si i dalje zadovoljan. E sad,za one koji me ne poznaju sledeci redovi su cista zajebancija... Kaze bata Sale da odem da pogledam neki autic,doslo vreme da se menja. Ja taman zavrsio kurs varioca i rekoh da malo vezbam. Sasija od volge,motor od nekog renoa bese ili dacie i ogibljnje od varburga. Na kraju ispade da lici na lagunu III,a nije mi bila namera. Elem,kaze Sale moze i laguna da dodje u obzir. Eto sanse da uvalim poluproizvod. Jedino sto mogu da garantujem je da varovi ima da treju 100 godina. Pokazalo se da sedista iz opel rekorda savrseno odgovaraju uz malu prepravku tapacira. Na moje zadovoljstvo,batica srecan i zadovoljan autom,ja presrecan jer mi pretekli neki novci,a secam se i najskuplje kafe u BG-u. Kad bude doslo vreme za zamenu samo reci na koji auto hoces da lici. Reseno... E sad ozbiljno,dobar auto,dosta lepo ocuvan,sveukupno stanje je u skaldu sa KM,mtor i sklopovi su TOP. Enterijer je bukvalno bez ostecenja i lepo je uradjen.Moglo je i bez toliko plastike,ali onda bi to bilo skuplje verovatno. Da se lepo i dugo vozis i za bolji da promenis.
  4. Janko aj na brzinu saberi 27+27+27+27+27+27+27+27+27+27+27+27+27+27+27+27+27+27+27+27+27+27+27+27+27+27+27+27+27+27+27+27+27 itd... Vidis kako malo treba da dobije 100 m
  5. Mare,da cestitam i ja ovde kupovinu auta. Nema sta da se kaze o detaljima o kojima vodis racuna. Ne sumnjam da ce odrzavanje biti i bolje (ako to moze) nego sa Deltom. Elem Jel treba unapred da najavim veliki broj slika kada budem prodavao auto? E da.... Brate samo se DOOOOBROOOOOO napij i sredi mu taj izduv.
  6. Da i ja cestitam na metalnoj prinovi. Neka je sa srecom i da je duugoooo i srecno vozite Neso,proveri samo da li je na suvozacevom mestu sve ok,pojas i air bag-ovi... Irena,moras da dozvolis da nekada i on vozi,mora covece,zaboravice se.
  7. Ja se izvinjavam ali su se desile neke nepredvidjene stvari,pa nisammoga da prisustvujem. Ajde malo utisci,desavanja...raspisite se.
  8. Lep,komforan,udoban i dobar auto si pazario.A komentare vezano za rdju ces vec nauciti da kuliras. Pored ovog gore navedenog odrzavnja,jako bitna stvar je i ANTIROST.Malo malo,pa ga preprskaj cisto onako preventivno.
  9. Brate,kad te dovati onaj SAMPRAS ima i izduv da ti otpusi... Samo se ti zajebavaj.
  10. Presretac??? Ovi su se bas namerili na trkace
  11. Izgleda da ste ti i Mica bili u istoj jedinici. Ja se time ne bih hvalio
  12. 1. neshaoct 2. Irena HGT 3. Milutinac 4. Axic 5. ViktorBG 6. Branislav 7. DraganUS 8. Zhorz 9. Sulc 10. Totti 11. Sedla 12. majstormica 13. PremieRacing 14. stefankmn 15. nesastilo + devojka 17. Stilisa 18. Markobgd 19. Zrnke 20. Sibisi666 (Srđan) 21. @bane@ 22. MickeyS 23. 24. 25. 26. 27.Asterix
  13. reci mu,reci mu... Lozim te bre,jesi video koliki je.
  14. Sta se cestita ovde? Zaspao sam pred farbanje,pa mi nista nije jasno? Ali ako svi cestitaju i ja cu. Kompletno dobar auto,ima li masazu na volanu? To su imali samo top primerci,pa zato pitam... +1
  15. O Boze! Polovan motor sa papirima je 150 e,turbo 100. Ali ok,tvoje pare pa mozes i da ih zapalis,tvoje su.
  16. e Kinezi,ajde lepo nazad u Japan pa tamo dogovarajte kafu
  17. Jeste li to "jarani" do tvoje zadnje pohvale na ubacivanje para u ovo "cudo tehnike"??? I meni nije jasno koji se k.... ubacuju slike doticnog,kada samo sto govnima nije pojedinacno svakoga nahranio? I ako ti se svidja,slobodno i ti i slicni uzivajte u radovima na svim ostalim mestima gde se objavljuju radovi na ovom komadu lima,ostale ne zanima. Pratioci i postovaoci lika i dela doticog ce ga naci. To ne izlazenje iz mesta gde sunce ne dopire mi ide na saki je... zivac! Druzite se jarani slobodno,sedite na burek sa sirom i jogurt i iscaskajte domile volje. Nedostatak samopostovanja je ono sto nam fali i zbog cega nas svi pljuju,a svaki dan vidim da je sve gore i gore. Idi na forum .ba i .cro pa popljuj ljude da vidis sta ce se desiti. Nema price.
  18. Lazes kuce,lazes! Ja sam donosio i nudio torte kolegama,ispade da samo pola Nesine torte pojeo...oh wait...Irenine A i ne volim torte,samo sam hteo da ispostujem Bucu.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...