Jump to content
FAS Goran

BOJAN PRODANOVIC

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by BOJAN PRODANOVIC

  1. Gospodine Damjanovicu, evo ovih par dana vezbam po vasim instrukcijama (''ne sviram vise klavir''), dobro je ispalo. Samo mi nije jos jasno da likod mene nesto ne radi kako bi trebalo, kada radi na polozaju ECON i kada mu zadam odgovarajucu jacinu duvanja on nece sam da smanji i kada se auto zagreje i obrnuto kada postize radnu temp. nece sam da dize broj obrtaja. U polozaju AUTO sam povecava i smanjuje kada postigne zadatu temp.. Koliku stavim brzinu ventilatora tako duva non-stop.Ali dobro to nije tako strasno. Jos jedno pitanje, da lijos nekom laze komp. u kolima sto se tice koliko moze da predje kilometara sa preostalom kolicinom goriva . Tri puta sam ostao bez goriva jer je pisalo da mogu da vozim jos 70-80km. To je bilo kada sam tek kupio kola, a sada znam za jadac. p.s. Pitao sam Deltu oko retrovizara samo staklo kosta 4500 din. koje mora da se poruci
  2. Hvala puno gospodine Damjanovicu, mnogo hvala. Klima mi radi odlicno, uradjen je servis. Probao sam danas vase savete: dam kontakt i upalim samo da svetli ECON dugme podesim temperturu, i kada startujem motor upali se (samo od sebe) dugme za recirkulaciju i to ono boje cilibara pa ga ja ugasim t.j. postavim u polozaj da ne svetli. Nisam mogao da cekam da sam podigne brzinu ventilatora pa sam ga ja povecavao, ali sutra ujturo probam sigurno. Sto se tice retrovizora, znam da su i grejaci na njima i senzor za temp. na desnom imao sam priliku da ih skidam i farbam. Nikad se ne setim da pitam u Delti jer mislim da ce da me oderu. Imam libru nesto vise od godinu dana.
  3. Gospodine Damjanoviću, napisao sam ovo prethodno, a nisam video Vaš odgovor. Imam Libru kao i Vi 2001. godište boje cvekle ( kao što mi prijatelj kaže ). Ne znam da promenim Garage, ne znam nešto puno engleski jezik Još nešto...oba ogledala od retrovizora su mi razbijeni, to ne može da se lepi i budži, da li neko prodaje samo stakla a ne ceo retrovizor i kakva su Vaša iskustva? Не знам зашто морам да пишем латиницом када живимо у Србији а званично писмо је ћирилица и свак може да бира које писмо ће да користи. Ако не могу да пишем на ћирилици, извините, ја вам нећу више писати. Нисам љут, само волим своје писмо а немам ништа против латинице.
  4. MONO dugme mi je jasno, hvala vam. ECON kada pritisnem nekad se pali zajedno i dugme za recirkulaciju, a nekad ne. Šta mi radi ako nijedna lampica nije upaljena, a duva topao vazduh? Šta znači kod dugmeta ECON ''radi preko klime a ne radi kompresor'' u ovom uputstvu najviše objašnjavaju to dugme. Šta vi najčešće koristite, kako se grejete, magle li vam stakla kada ne koristite klimu i obrnuto. Mnogo pitanja, ja sam stvarno zbunjen. Nema onih starih dugmića gde je nacrtano plavo i crveno pa udri.
  5. Imam LYBRU 2001. Da li neko zna kako da koristim dugmice za grejanje? Sta znace dugmici 'MONO' 'ECOM' 'AUTO' 'RECIRCULACIJA'? Imam onu knjizicu za upustva koja je naravno na italijanskom, koju sam prevodio na netu ali bez uspeha. Nov sam na forumu. Oprostite na mom neznanju. pozdrav,

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...