Jump to content
FAS Goran

svetozar

Members
  • Content Count

    226
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by svetozar

  1. Aktuelno 2000 din.
  2. Prodajem farove za Mareu. Jedan je otvaran i nije dobro zatvoren do kraja. Cena 3000 dinara. Za sve informacije zovite na 066 800 2996.
  3. Prodajem 4 felne 14 cola, sa gumama Hitris 185/60. Raspon rupa je mislim 4x100. 6J (bile su na Bravu). Felne nisu krive, na jednoj ima manjih oštećenja na rubu. Gume nisu nešto, ima jedno 3-4 milimetra šare. Za potrebu mogu voziti ovo leto. Cena 150 e. Nije fiksno. Retko sam na forumu pa molim za sve informacije zovite na telefon 066 800 2996.
  4. Cudno, ali izgleda da ne postoji takvo nesto.
  5. gledao sam njihov sajt.imaju plasticni dvorac,decija igracka.ne treba mi to nego nesto ozbiljnije.nesto sto ima oblik i izgled prave gradjevine.
  6. Gde mogu da kupim maketu dvorca? Treba mi za poklon a ne mogu naci nigde na netu neku radnju u bg. koja prodaje gotove makete.nasao sam radnju na nbg koja ima nesto slicno,makete se slazu,nisu gotove vec,al nema klasican dvorac nego neke kuce i utvrdjenja.moze i ta varijanta sa slaganjem al da bude nesto sto lici na dvorac.ako neko ima ideju gde da trazim bio bih mu zahvalan da napise.
  7. ta lampica se moze upaliti i zbog lose smese,u tom slucaju komp ne pamti gresku.
  8. a na sta ce drugo prebaciti?pustiti da se ugasi? to je sve normalno sto ti se desava.samo ti svrati na pumpu i natoci bocu i neces imati nikakvih problema.
  9. @chikavili video sam ih samo u prolazu,nisam imao vremena da detaljno pogledam,ona mi je zapala za oko jer se izdvajala od drugih.ovu crvenu nisam video.izgleda bas dobro.
  10. video sam ih kad su prolazili kroz ul.kneza milosa.ima bas lepih primeraka.jesi video narandzastu bubu sa naslikanom devojkom na desnim vratima? super uradjena.
  11. tu ti prolazi struja za grejac stakla i brisac.verovatno je los kontakt pa se zato greje i crkava osigurac.ocisti kontakte i verovatno neces imati problema.
  12. hehehhe......sjajna prica! sta sve nece covek doziveti sa fiatom
  13. odvukao sam danas auto kod Gorana,nema kompresiju na 1 i 2 cilindru.pretpostavka je da je probio dihtung.videce se sta je kad se otvori motor.iskreno nadam se da je samo dihtung da nije nesto gore u pitanju.a jesi li morao da radis nesto oko ventila?
  14. @ bravobravo Danas se i meni desilo nesto slicno tvojim simptomima. otisao jutros do Ralje, sve ok, auto ide bez problema. u povratku 5 minuta posto sam krenuo cujem blago lupkanje iz motora,isto kao ono sto kazemo lupanje ventila. posto sam stavio gas skoro a juce sipao na nekoj privatnoj pumpi pomislim mozda je los gas pa se cuje to lupanje. cudno mi je to bilo jer na plinu radi savrseno, prebacim na benzin cuje se isto. Kad sam izasao na auto put u bubanj potoku i dao gas krece da lupa ludacki i da gubi snagu. polako izadjem uz brdo, pocne da mi dize temperaturu i upali na kratko lampicu greske na motoru. Stanem na JP pumpu, on se ugasi. Upalim ponovo,vergla lepo al motor trese i jedva radi na leru, lupanje se cuje cim se doda gas. ko za inat zaboravim poneti telefon i nikoga da zovem da me slepa, krenem odatle i jedva se dovucem do ustanicke do drugara. Vise ga nisam palio plasio sam se da ne sjebe nesto gore. e sad,da li je i kod mene problem sa dihtungom ili je prezupcio bog zna. zupcasti sam menjao pre 45 hiljada. sutra cu slepati kod majstora pa cemo videti. koliko ce me kostati sve bog sveti zna. koliko je tebe kostao ovaj dihtung? jesi samo to promenio ili si imao i jos nesto da radis?
  15. moguce da ste u pravu.ne mogu 100% tvrditi da je toliko.rekao sam da je to prvo merenje,takav rezultat mi je ispao.e sad,mozda je pogresan metod,mozda je kod plina bolji metod prazan rezervoar pa sipati 10 l. pa videti koliko km. je presao kad ga nestane.videcemo tacniji rezultat posle nekoliko merenja.
  16. ne razumem te.sta hoces reci?
  17. pre 5 dana ugradio gas u makedo gas-u. i odmah krenuo na put od 1000 km.po racunici od cepa do cepa podeljeno sa kilometrazom, 9 l. na 100 km. pri brzini 150-160 km/h. testiracu jos,ovo je probni uzorak.za sad sam zadovoljan.
  18. proverite zice i kontakte,cesto se desi da problem bude u losem spoju u dzekovima.proverite i na ventilatoru da li rade obe brzine.
  19. ovaj menjac na tabli ko cir na dupetu! farovi na thema-i me podsecaju na pasata.ostalo mi se svidja
  20. meni se cini da su ti ovi srafovi isti sto se tice konusa.samo ovi dole izgledaju drugacije jer je obrusena glava na kljuc 17.
  21. video sam i ja posle al reko mozda ''moze da se nabudzi''

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...