Jump to content
FAS Goran

toza71

Members
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

About toza71

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    novi sad
  1. ovako....po papirima to je sporting 1.1 sa 55ks ali je autu odradjen taj NOVITEC tjuning i ima abatrov KIT. prema tome koliko sad ima KS ja ne znam ali ide jako fino.pod haubom sto mogu da vidim to je da ima metalni usis novitec sa km filterom.ostalo mislim da se vidi na slikama. alu felne uz njega nisam dobio jer bi cena bila drasticno veca. cena za ovaj auto je 2200 a za clanove kluba 2000 evra.
  2. 2003.godiste, uvezao sam ga iz nemacke, ocarinjen. Imam komplet racune koliko je placen nov (15.500 evra) ima novitec tuning,abart kit,klima itd. cena po dogovoru.
  3. evo me,vratio se od "majstora". vratio sve na fabricki i auto prede,nema dima a ide isto. dok sam isao kod njega deca vikala "tata vidi ide voz" toliko je dimio. ne znam u cemu su bolji u cipovanju ili u komunikaciji sa ljudima,uglavnom zapamtite pro tuning
  4. ma kakvi....pre toga se nije nista culo. samo ako nije negde produvao a i phedra ima 1750 kg. tezak je to auto
  5. mozda do kraja ispadne fer...pa da ga ne pljujem unapred. Mada, cisto sumnjam
  6. moram malo da se pozalim i da cujem druga misljenja imam lanciu phedru 2.0 jtd odnosno nesrecni hdi motor sa 109 ks.posto se bavim (na sitno) uvozom automobila,uzeo sam ovaj auto zbog gabaritnosti i za vucu prikolice i vec na prvoj turi sam se razocarao. naime auto vidi brdo pre mene,nikako ne vuce a trosi kao gliser. pre ove sam imao lybru 2,4 JTD i auto je stvarno isao (sto je i normalno za 150ks) ali je i manje trosio. pokazalo se da auto koji sam uzeo pod garanciju ima brdo problema koje sam usput resavao jedan po jedan i na kraju resio da ga malo cipujem odnosno remapiram. opet problem pocelo da se cuje neko zveckanje kao ventili na jugiću. auto malo bolje ide ali taj zvuk ubija. nazovem "majstora" cije ime jos za sada necu da otkrivam,da ga pitam za savet a on prvo-JA PARE NE VRACAM!!!! sutra idem da mi vrati staru mapu pa ako nestane onaj zvuk ima da vrati sa kamatom. Da li je neko imao slicnih problema i sta raditi? sutra reklama na sva zvona za taj chip tuning "centar"

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...