Jump to content
FAS Goran

dufkic

Members
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by dufkic

  1. I ja sam pozeleo da kupim Novu Deltu i to sa 1.6mjt motorom od 120bhp i dualogic menjacem.Interesuje me kako se pokazao ovaj motor na ostalim Fiat-ovim automobilima.Vidim da bi mogao cipom da mu dignem snagu na skoro 150bhp.Ima li neko iskustva sa ovim motorom?
  2. Imam taj auto,2003 godiste.Koliko ja znam ulje se menja i u klasicnom menjacu i u elektro-hidraulicnom delu koji umesto vozaca zapravo obavlja ono sto vozaci rade na kolima sa manuelnim menjacem.E sad,koliko ja znam,da bi to ulje zamenio moras preko dijagnostike prvo da depresurizujes taj deo menjaca...zatim zamenis ulje pa ga opet presurizujes.Na moju zalost kod mene ne moze da se ostvari komunikacija sa kompjuterom automatskog menjaca i ja to i pored 55000km predjenih jos to nisam uradio.Kad mi Goran nadje gde je prekid,zavrsicu posao.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...