Jump to content
FAS Goran

Bojan Mirijevo

Members
  • Content Count

    34
  • Joined

  • Last visited

About Bojan Mirijevo

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Mirijevo

Previous Fields

  • Garage
    Mirijevo
  1. Da li bi mogao da dobijem kod za kasetofon od Fiat Stila Visteon serijski broj je M011749? Unapred hvala.
  2. resio sam da promenim zve znakove na autu! nabavio crene stikere sa sivim skorpionom, ofarbao cepove i zalepio ih. jos da mi se vrati auto sa mora, uzeo sam i stikere za prednji znak, volan i za kljuc! jedva cekam da vidim kao ce to sve ispasti
  3. Sto si lepio foliju na farove? Jel to nesto estetskog tipa ili nesto drugo?Cisto estetski! Farovi izgledaju kao da su tamni. Malo se izgubi na jacini svetla (oko 10%), ali mnogo lepse izgleda!
  4. ja sam moj platio 2800, ali bez xenona, zedera, lose gume...bili odradjeni svi servisi (mali/veliki) pre nego sto sam ga uzeo. ovaj je stvarno lep, nema sta!
  5. mnogo je lep, a i vidi se da je k'o puska! ja moram da nakacim ovaj kacketic i stakla da sredim, svidjaju mi se i pragovi, ali ne verujem da cu u tto ulagati. ovaj je stvarno extra!
  6. jeste! ja sam jurio stila u crnoj ili crvenoj boji, samo da nije sivi. onda je izleteo ovaj beli, i mogu ti reci da sam zadovoljan! da sam nasao neke otvorene felne (sa tanjim kracima ili petokrake) farbao bih ih u crno, posto mi se svidja i ta kombinacija. mada sam i ovako jako zadovoljan!
  7. eeeeee onda mislimo isto prednje cu sigurno u belo, to mi izgleda skroz cool! ali volim kad auto ima bocne lajsne
  8. samo sto je guma mnogo niska, pa je veliki prostor izmedju ruba i gume. mora vislji profil gume hvala hvala tamnicu stakla, ali ne verujem da cu lajsne u boju auta....ne znam, meni se nekako svidja kad ima neki kontra detalj, kao na primer lajsne. na prednjem braniku cu sigurno da ih presvucem u belo, ali ove sa strane ne verujem
  9. Peskiranje i plastifikacija 17e po felni u belu boju. Za druge boje je malo skuplje. Nije ih uradio bas kako sam se nadao, na nekim mestima su ostale sitne rupice. Majstor kaze da je to zato sto su felne bile puno ostecene, mada sam cuo da to nastaje i od lose boje,ili ako dobro nije odradio pripremu...ali kako god, mislim da je lepo ispalo.
  10. Kad god hoces :-) imas broj javi se! Al auto mi sutra ide na more, dajem ga burazeru Lajsne naprec du sigurno u belo! Hvala na savetu! A resetke ne verujem Ove su bile ba felnama, menjacu ih sledece god! Sad bar znam koje da uzmem :-) Ove su bile ba felnama, menjacu ih sledece god! Sad bar znam koje da uzmem :-)
  11. @beli punto nije ti to losa ideja...razmotricemo :-) mada sam vec rzmisljao da ova bocna rebra prefarbam u belo. To sam vec negde video. Kako mislis mala? Jeste mozda malo niska guma, pa ima puno prostora izmedju gume i ruba. Kad budem menjao gume uzecu vislji profil
  12. gume su 195-45-16. mogle su biti malo vislje, sad mi auto izgleda kao jarac ali nema veze, opet mi se mnogo svidja! u planu mi je i da zatamnim stakla, kao i maska bez znaka. ali o tom-potom. najbitnije sam uradio!

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...