Jump to content
FAS Goran

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 03/19/24 in Posts

  1. 21 points
    Zvezdo

    Abarth Grande Punto

    Izvinjavam se na kašnjenju! Dakle kupljen je ABARTH!!! Odavno merkam samo Grande Punto i prelomio sam. Na početku BiH želeo da se zahvalim svima što su mi pomogli savetima u temi o Grande Punto. Posebno se zahvaljujem mom prijatelju bratu @Lufti na velikoj pomoći i podršci, Potraga se je svodila na celu Evropu međutim oni koji su u voznom stanju su bolesno skupi. Kod nas je ponuda siromašna ili da kažem skoro nikakva. Svodi se na ono koliko para toliko i muzike ali opisi automobila su priča za sebe. Meni je beli Abarth najlepši i prvo smo gledali njih. Da se razumemo nitko nije kupio takav auto da bi sa njime išao u pozorište ili vozio majku u banje. Kupuju ih klinci da im vade dušu i trkaju se po gradu, dakle naći nekog koji nije bio nigde lupan ili farban je nemoguće. Jedan beli bez ulaganja otišao mu je menjač i radi na dva i po cilindra. Dosta polomljenih plastika... Drugi beli kilo gita na braniku, farban ceo valjkom I četkom ide dobro ali nesigurno u trapu. Treći beli. Zapravo ceo je slonova kost dakle ceo farban. Otišao menjač i ima problem u radu naravno koji se kako vlasnik reče reši za 10e! Toga nismo ni gledali. Jedan crni onako solidan, ceo je izgreban , spušten na 4 cm od asfalta auspuh fi 110 ili više, sve gume ćelestonke. I nešto ne radi zaboravih...Ide odlično ali ispadaju plombe iz zuba. Taj nema šanse da prođe tehnički. Od početka favorit za kupnju zbog odlične komunikacije sa vlasnikom ( delovao iskreno i kulturno što i jeste) crveni Abarth. 2008 godište dobro očuvan i utegnut za svoje godine. Vrlo uredan auto i koliko sam iskopao vlasnik je bila neka frau iz Švice. Ima hrpa računa od servisa na njeno ime. Auto odlično ide i leži u krivinama kao pegla. Nedostaci su crvena boja. Razlika u boji između lima i plastike što svi lakireri kažu da tako mora. Pre 20 dana urađen remont turba i usisa i napravljen mali servis. Prednji diskovi novi i sve pločice nove. Gume 2022 godište GY all season odlične. Siitna ogrebotina na zadnjem blatobranu. Kao i svi samo jedan ključ ali obični... Menjač je neverovatno ali odličan! Ulje u motoru žuto(sveže je) motorni prostor suv i uredan. Trag antifriza na prelivnom crevu na posudi za svaki slučaj kupljena nova boca, ulje i aditiv za menjač.
  2. 18 points
    nikolap

    Nikolin Jeep Renegade

    Posle mnogo vremena, evo me opet na forumu I to u ovoj temi, jer posle 2 komada 500L-a (2013, pa 2019. godiste), evo danas se ponovio sa Renegedom. Polovan, 2020, presao 21000, dizel 1.6, Limited oprema plus dodatni paketi..led farovi, fabricka kuka, senzor mrtvog ugla, adaptivni tempomat...i slicno... Mislim da ima sve sto se moglo ubaciti. Prvi utisci: posle onog 1.4 atmosferca..... nebo i zemlja. Posle pola dana prezadovoljan. Vuce ko blesav. Hauba napred imam utisak kao Dajca da vozim. Jedina zamerka je da gabartino je mislim skoro identican 500L-u, a gepek minijaturan. Meni sa 2m visine polozaj u autu i mesta za glavu ima i vise nego treba, ok i 500L je bio ok sto se toga tice. Deca nazad imaju jos vise mesta nego u 500L. Sve u svemu auto je sjajan.
  3. 16 points
    Woodoo

    Funny photos

  4. 16 points
    Ivan

    Funny photos

  5. 15 points
    shuxx

    Funny photos

    . Sent from my STK-LX1 using Tapatalk
  6. 15 points
    Sedla

    Alfa Romeo Brera

  7. 15 points
    Pošto me je Neša malo ubrzao sa otvaranjem teme skupih još par fotki koje imam. U principu potpuno neplanirano smo kupili auto. Ja sam igrom slučaja video akcijsku cenu na polovniautomobili, i pošto mi je taj 500X Sport oduvek dopadljiv, poslao sam ženi link oglasa da pogleda. Njoj se naravno svideo, otišli do salona, i pokrenuli proceduru za auto kredit. U nedelju dana se sve rešilo i to je to. Malo smo i ishitreno to uradili, ali kad je prodavac rekao da je to jedini 1.0 koji je ostao mi se izložismo, i ostalo je istorija. Beli nam se svideo više od crvenog i plavog, ali posle kod drugog dilera videh tamno plavi metalik i taj mi je definitivno najlepši. No šta je tu je. Ženi se dopada i to je najbitnije. Evo još koje fotke... U principu oduvek mi je kod Sporta smetalo što je visok kao jarac, i usukan, pa ću od njega napraviti verovatno malo nepraktičniji i lep automobil montažom drugih opruga i distanca. Samo da se žena malo izvoza ovako pa ćemo videti. Što se motora tiče, imao sam ga ranije kratko isto u 500X pa sam znao šta da očekujem. Fino on ide, za to što nama treba odličan. Žao mi je što ovi akcijski primerci nemaju crno nebo, i onu lepšu ručicu menjača, kao i alu pedale, ali tako je kako je. U principu oprema je skroz dobra. Full LED farovi, automatska duga svetla, navigacija, adaptivni tempomat, senzor mrtvog ugla, rikverc kamera, praćenje trake itd... Biće još fotki za vikend kada ga operem. Zamolio dilera da ne pere auto, ali nije mogao da mi ispuni tu želju. Na kolima vidljivi sitni risevi, pogotovo na B stubu na lak crnom delu. To je gore nego na mom službenom autu koji se pere 2 godine. Verovatno ću i to rešiti za vikend ako bude bilo lepo vreme.
  8. 14 points
    Woodoo

    Funny photos

  9. 14 points
    sinisa93

    Fiat Stilo Abarth 2.4 20v

    Evo još par slika, nakon prvog čišćenja i pranja. Standardno za Stila, sve tipke su maksimalno ulijepljenje, pa sam krenuo prvo sa čišćenjem komandi na volanu, a isto ću morati uraditi i sa komandama klime.
  10. 14 points
    Woodoo

    Funny photos

  11. 13 points
    darkman14

    Alfa Romeo Brera

    A od pozadi Bure gura "Ajde Bure jos malo, treba jedna slika za forum da radi"
  12. 13 points
    Sedla

    Alfa Romeo Brera

    Slaže se sve polako...biće sve gotovo uskoro. Dizne su poslate u servis na proveru, pošto su bile upitnog stanja. Danas me zvali iz servisa, kažu idealne su. Jedva čekam da sve spakujem i provozam se
  13. 13 points
    Axic

    Funny photos

  14. 12 points
    srdjos

    Funny photos

    .
  15. 12 points
    Woodoo

    Funny photos

  16. 12 points
    Axic

    Funny photos

  17. 12 points
    IDzO

    Funny photos

  18. 12 points
    Woodoo

    Funny photos

  19. 12 points
    shuxx

    Funny photos

    . Sent from my STK-LX1 using Tapatalk
  20. 12 points
    Woodoo

    Funny photos

  21. 12 points
    Kosta Smosta

    Funny photos

    Kažu u naselju Stepa Stepanović u Beogradu
  22. 12 points
    knezevic76

    Funny photos

    Sent from my SM-A546E using Tapatalk
  23. 12 points
    Woodoo

    Funny photos

  24. 12 points
    Ivan

    Funny photos

  25. 12 points
    IDzO

    Funny photos

  26. 12 points
    Kosta Smosta

    Funny photos

  27. 12 points
    Woodoo

    Funny photos

  28. 11 points
    knezevic76

    Bravo by Knezevic

    Konačno rešena enigma oko zvuka iz prednjeg trapa. Elem , sad su oba prednja ležaja nova. Senzor ABS smo vratili stari, Bosch, fabrika je fabrika. Nije baš lagano izašao, aal izašao je. Bogami, nije baš mali posao zameniti prednji ležaj, super je ako šrafovi nisu zapekli. Oko 2 sata je trebalo da se sve završi. Zamena ležaja 2000 dinara, štelovanje trapa 2000 dinara, po meni, skroz korektna cena. Uz servis sam dobio i desert Sent from my SM-A546E using Tapatalk
  29. 11 points
    neshtry

    Funny photos

  30. 11 points
    nemanja84bg

    Funny photos

    Pobedili igricu
  31. 11 points
    Nuova Delta

    Citroen CX 2.5 GTi

    Kad vec trazite fotku celog auta, eto ga :D
  32. 11 points
    Woodoo

    Vicevi 120%

    Žena je potrošila 25 000 $ na tretman lica da bi izgledala mlado. Na putu do kuće je zaustavila nekoga i pitala: -Šta misliš koliko imam godina? - 35 Žena se osetila veoma dobro i rekla: -U stvari imam 47 god. Otišla je u Mek i kasira isto pitala, on reče: - 28god. Ona se još bolje osećala, i rekla imam 47 god. Potom je otišla u park, i pitala jednog starog čoveka isto pitanje. Reče on: -Imam 82 god, ne vidim dobro, kada sam bio mlad postojao je način da pogodim ženine godine. Ako mogu da ti opipam sise reći ću ti tačno koliko imaš. Žena je pristala. Starac joj je zavukao ruku pod majicu i pipao sise 5 minuta, i rekao: - Imate 47 godina. Žena zatečena reče to je baš impresivno, kako ste to uradili? Starac reče: -Bio sam iza vas u Meku."
  33. 11 points
    neshtry

    Funny photos

  34. 11 points
    Woodoo

    Funny photos

  35. 11 points
    Woodoo

    Funny photos

  36. 11 points
    Woodoo

    Funny photos

  37. 11 points
    neshtry

    Funny photos

    Sajamski popust....
  38. 11 points
    Nisam predstavio auto. Ženomobil. Uzesmo ga pre 15ak dana. Akcijski 500X Sport 1.0 T3.
  39. 11 points
    Woodoo

    Funny photos

  40. 11 points
    Axic

    Funny photos

  41. 10 points
    IDzO

    Funny photos

  42. 10 points
    neshtry

    Funny photos

  43. 10 points
    darkman14

    Funny photos

  44. 10 points
    Woodoo

    Funny photos

  45. 10 points
    IDzO

    Funny photos

    ^Šešir nije mogla, jer mu je srastao sa glavom.
  46. 10 points
    PremieRacing

    Brick 244 restomod

    još puno toga treba uraditi al' sad jedva čekam da stavim ovo...:
  47. 10 points
    nemanja84bg

    Funny photos

  48. 10 points
    Nuova Delta

    Citroen CX 2.5 GTi

  49. 10 points
    Axic

    Kuda ide ovaj svet?

    Moj nastavnik istorije u osnovnoj kad te nahvata da pričaš nastavi da predaje ali lagano prilazi ka klupi gde sedis i doceka te pitanje "hoćeš poklopce ili sere meca". Prvo je bilo stavis dlanove na obraze a on te svojim bosanskim šapama poklopi. Drugi je bio da od čela krene da ti "namesti" rajf do potiljka. Jednom sam dobio poklopce koje sam zapamtio za ceo život a nisam smeo ni da pomislim da ga prijavim kod roditelja jer bih tek onda dobio batine.
  50. 10 points
    Ivan

    Funny photos

This leaderboard is set to Belgrade/GMT+02:00

 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...