Jump to content
FAS Goran

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 11/29/22 in all areas

  1. 9 points
    Woodoo

    Funny photos

  2. 8 points
    Ivan

    Funny photos

  3. 7 points
    neshtry

    Funny photos

  4. 6 points
    shuxx

    Funny photos

    . Sent from my SM-A536B using Tapatalk
  5. 5 points
  6. 5 points
    totti

    Autoplacevi

    Vidiš da je dobro ispalo, koji će ti Insignia [emoji3] Sent from my SM-G770F using Tapatalk
  7. 5 points
    The Punisher

    Funny photos

  8. 5 points
    Axic

    Funny photos

  9. 5 points
    Ivan

    Funny photos

  10. 4 points
    Axic

    Funny photos

  11. 4 points
    Loon123

    Funny photos

  12. 4 points
    Dzimbo

    Funny photos

  13. 4 points
    Nikola031

    Svetsko prvenstvo u fudbalu - 2022

    @totti ovo kao u Dinastiji, ne zna se ko koga...
  14. 4 points
    totti

    Svetsko prvenstvo u fudbalu - 2022

    Evo još materijala [emoji3]
  15. 4 points
    totti

    Svetsko prvenstvo u fudbalu - 2022

    Ne bi bili ni prvi ni poslednji... svi znamo za Vandu, a ni Belgijanci nisu imuni
  16. 4 points
    totti

    Autoplacevi

    Nisam ja gladan, više volim 100€ [emoji3] Sent from my SM-G770F using Tapatalk
  17. 3 points
    veljaa01

    Kolika vam je potrošnja goriva?

    Evo da i ja podelim malo utiske o potrosnji. U pitanju je Fiat Bravo 2007 1.9 5 brzina. Sto se tice grada (u glavnom kratke relacije 2-3km zbog posla) potrosnja 7-8l zavisno leto/zima. Sto se tice otvorenog puta potrosnja je prava sitnica. Uz normalnu voznju potrosnja ide i ispod 5l. Kad se malo nagazi gas ne prelazi 6l. Autoput sa tempomatom na 130km/h potrosnja je oko 6.2l Sva merenja radjena vise puta princip pun-rezerva-pun.
  18. 3 points
    shuxx

    Funny photos

    . Sent from my SM-A536B using Tapatalk
  19. 3 points
    PremieRacing

    BMW 320D Touring crveni

    Dule ti li si?
  20. 3 points
    Vule

    F1: Ferrari

    Konačno...
  21. 3 points
    Milutinac

    Svetsko prvenstvo u fudbalu - 2022

    Gledao sam Swiss i protiv Kameruna i protiv Brazila...iiiiiii nisu pokazali nista, apsolutno nista. Dali su 1 gol i igrali defanzivno 180 minuta... i uopste ne vidim zasto ne bismo mogli da ih dobijemo, ako ponove igru koju su dali juce u onih BLISTAVIH pola sata, i srede glavu i kondiciju i Jovic dobije svoju sansu - mozemo da ih dobijemo. Pritome, mislim da smo jaci nego pre 4 godine, dosta, a da su oni slabiji i to dosta nego pre 4 godine. Da li je jos neko cuo nesto cudno o Vlahovicu i da ga iz tog razloga nema? Ne zelim da istrcim sa JAKO neproverenom informacijom...
  22. 3 points
    neshtry

    Funny photos

    Stanje svesti…
  23. 3 points
    totti

    Kamioni, autobusi, mini - busevi...

    Citroen U55 Cityrama Currus
  24. 3 points
    Axic

    Funny photos

  25. 2 points
    Dzimbo

    Svetsko prvenstvo u fudbalu - 2022

    Dragan Dzajic je najbolje opisao fudbalere: "Ja im dovedem kurve da ih jebu, oni ih zene!" Nije nemoguce ovo sto je totti podelio, da Vlahovic i Gudelj ne vide teren..
  26. 2 points
    Dale

    Autoplacevi

    Slicno iskustvo sa Stars-om pre par god. Iskulirali skroz. Nisam se tangirao jer sam i ja bio neodlucan oko njihove oktavie 1.8tsi 4x4 tako da je ispalo i bolje sto se nisu ni javili. Tiguan mi je bolja kupovina, a moj pasat je zavrsio kod prijatelja. Svo srecni.
  27. 2 points
    Svi PSA automobili manje vise imaju taj ruzan zvuk kod zatvarana vrata jbg takvi su prihvatis ili ne prihvatis. Sto se tice cukanih kola ja nemam problem sa tim ako je sve lepo uradjeno a ne nogama sto se srece po placevima i sl. brzim varijantama popravki za prodaju...pre xx godina gledam jednu 147icu za sebe neki plac u BGD u rakovici i ne secam se vise, jbt auto je toliko lose uradjen da nije bitno jel to bilo zbog ocesane strane kako je prodavac tvrdio ili zbog nekog ozbiljnog ostecenja ali prodavati onako lose ofarban auto za, u to vreme, solidnu cifru je u najmanju ruku bilo neozbiljno a nagledao sam se takvih iha. Imao sam 156icu koju sam vozio nekoliko godina, auto je kompletno bio farban u IT, ne znam razlog, ali su ozbiljni poznavaoci i auto limari imali problem da utvrde da je farban i konstatovali su da je neko vrlo profesionalan to uradio, ja nisam nikad saznao zasto je bio farban a nije da nisam iz raznih razloga skidao mnoge stvari sa auta i cackao svasta nesto gde su se na raznim delovima godine poklapale sa god. proizvodnje auta i nikakvih tragova ispravljanja, peglanja, varenja i sl. koji bi ukazivali na neko vece ostecenje nije bilo, moguce samo iz kozmetickih razloga da je farbana. Budimo realni svaki auto ima negde nesto farbano i niko ne moze da garantuje sem onih koji su prvo vlasnici pa znaju da nije imao ostecenja kod njih.
  28. 2 points
    rocket

    Funny photos

    Tito i ja
  29. 2 points
    darkman14

    Autoplacevi

    @MS PK deluje zainteresovano, delta i doplata za stila... Prezalice grad
  30. 2 points
    MS PK

    Autoplacevi

    Spasio te covek od insi, na rucak jos trebas da ga vodis Jel ta delta bese automatik? Послато са SM-A307FN помоћу Тапатока
  31. 2 points
    knezevic76

    Svetsko prvenstvo u fudbalu - 2022

    Kratko i jasno https://www.instagram.com/reel/ClhZHoqOV4j/?igshid=ZmRlMzRkMDU=
  32. 2 points
    Axic

    Funny photos

  33. 2 points
    Woodoo

    Funny photos

  34. 2 points
    Woodoo

    Funny photos

  35. 2 points
    totti

    Punjači akumulatora

    Zato što njima hoby varijante bustera ne mogu da vrše posao. Jedno je kad treba da startuješ nešto što je mesecima stajalo, drugo je kad ti treba za malo oslabljen aku. Isto važi i za kablove - imaš one iz Lidla što mogu eventualno skutere da pale, a imaš i one debele ručni rad što će i kamion da upale.
  36. 1 point
    totti

    Svetsko prvenstvo u fudbalu - 2022

    Samo još Ljajić fali da se skroz zakuva [emoji3]
  37. 1 point
    Radnik2

    500L Cross Pino Silvestre

    Kroz gepek moras ... ispod obe zadnje klupe je taj *"platneni rukohvat", ali naravno prvo spusti naslone zadnjih sedista na napred. Povuces rukohvat ka sebi "nesto" jace, videses i cuces da se klupa "odvojila", bukvalno 2cm se podigne. I onda sa bocnih vrata samo roluj cela sedista Meni je tako stao frizider i sl. Dobije se ekstra prostora koliko hoces Niti ima u uputstvu, niti je prodavac znao, niti ima igde na internetu Tj. ima video na YT doduse sa onim auto role mehanizmom ... ali toga nema na nasim 2022 modelima
  38. 1 point
    igor0511

    Autoplacevi

    Nije problem ni zamena, moze i to da se kaze pa da vidimo kao dalje ako hoce da trguju, ali covek bukvalno nece da se javi vise. Inace, slicno mi je bilo i sa novim kolima par puta, ocene te koliko “mozes da das” pa onda vide da li ce da pregovaraju sa tobom ili ne. Tako da sam tu uvek bio stava necu da se jurim sa vama nego vi mene treba da jurite. Na kraju me samo iz Porschea jurili i dosao Leon A ovo sto kaze Vagenovac vecina radi. Ako neces da se pravis lud i ne vidis ocigledne probleme bukalno se uvrede ljudi. Nije mi jasno da li prodaja toliko dobro ide da im se moze da se tako ponasaju.
  39. 1 point
    vagenovac

    Koji polovan terenac kupiti?

    @igor0511 pitaj sta te zanima za x3 Oko benzinaca kazu kod starog motora (n20) da je najveci problem sto je lanac veoma kratkog veka (zbog nekih klizaca). Osim toga nema neke preterane boljke, dihtung ventil dekle, neka creva hladnjaka, bobine i turbina sto navodno traje krace od proseka. b48 je novi motor i zasad sam od boljki cuo samo za crevo hladnjaka, sto je rekao bih dobro, posto je to motor vec sad 7 godina star pa bi bilo vremena da ispolji neke ozbiljnije mane.
  40. 1 point
    vagenovac

    Autoplacevi

    I ja sam imao lose iskustvo sa starsom, prica jedno, realnost drugo. Gledao sam s5, dugo im jako stoji, a nije ni cudo, jer izgleda lupan i vracana mu kilometraza, cim sam spomenuo servisnu i uzeo da zagledam zazore na haubi i prednjem braniku jer se ne slazu, odmah su se oni ohladili, kao da vise nisu zainteresovani da ga prodaju. Generalno mrzim kad te preprodavci prave ludim i kad relativizuju do beskraja, ispada da trebas biti slepac i da ne smes nista primetiti jer se naljute/uvrede ako primetis manu, cak i ako ne iskomentarises, samo ako primete da zagledas ociglednu manu, cak ni ne spustas cenu, nista. Imao sam slicno lose iskustvo i sa placem zormil iz loznice, culi se sve super, otisli da vidimo x3 f25 bas, sve sjajno takodje preko telefona, poneli pare za kupovinu, uzivo generalno odlican osim 2 poprilicne mane, uprkos kojima smo ipak hteli da kupimo auto. Mane su bile sledece, turbina je zvizdala kao luda i ispod jednog fara je bio zazor/luft da si mogao dlan da stavis, sigurno 3cm. Ostatak limarije je i enterijer su bili skoro besprekorni, u voznji je auto bio dobar, sve suvo, menjac glatko salta, nema zvukova iz diferencijala kad se vozi full lock u bilo koju stranu itd. Rekoh aj sta sad nema veze, mozda je bio cuknut malo samo prednji branik i turbina je pred kraj zivota, sredi se to za 500-600e sve i bude top auto, ali poceo preprodavac da nabedjuje da auto nikad nije ni pipnut i da je taj zazor ispod fara normalan (LOL) i da je normalno za turbinu da se onako cuje, mislim se ako za to nabedjuje sto je vise nego ocigledno, sta reci dalje... Tu smo se ohladili maksimalno od te x3 i posle smo uzeli drugu kojoj se ne cuje turbina uopste i koja nema zazore ispod fara, a pogotovo ne tolike... Drugar je kupio auto kod zormila i generalno je auto dobar i deluje da ima dobre automobile u proseku moram reci, ali je mene ovo toliko odbilo da ne bih voleo da trgujemo, a nisam osetljiv.
  41. 1 point
    totti

    Lepi i zanimljivi primerci iz oglasa

    Pa pitao si samo da li neko ima iskustvo sa njima, nisi bio konkretan [emoji846] Ništa specijalno problematično. Kod blue hdi eventualno taj sistem za adblue, ali se i to softverski ubija. Održavanje standardno i nije skupo. E sad, delovi limarije, farovi i štopke nisu baš toliko jeftini kao polovni i u kopijama koliko bi čovek očekivao od nekog Citroena koji je prilično zastupljen kod nas. E-hdi postoji samo kao 1.6 i samo sa 114 ks. Onaj sa 92 ks je još manji potrošač i još tiše radi. Sent from my SM-G770F using Tapatalk
  42. 1 point
    totti

    Lepi i zanimljivi primerci iz oglasa

    [emoji3577] Sent from my SM-G770F using Tapatalk
  43. 1 point
    Woodoo

    Svetsko prvenstvo u fudbalu - 2022

    Koji Zrnić leptejebo?
  44. 1 point
    OMP

    Lepi i zanimljivi primerci iz oglasa

    ovo ne znam dal sam 2-3 puta video na oglasima a realno i bzvz ne znam sta su hteli ovim modelom ali su ga dosta bedno uradili, verujem da je redak i u malo primeraka uradjen
  45. 1 point
    Woodoo

    Funny photos

  46. 1 point
    shuxx

    Funny photos

    . Sent from my SM-A536B using Tapatalk
  47. 1 point
    silenci

    Fiat Seicento Sporting, 54kw, 2000god.

    super izgleda Seićento,bas izgleda neobicno,Italijani bas imaju šmeka za dizajn Čuvaj ga i pazi dobro,da bude kao nov
  48. 1 point
    extra je, nek te dobro sluzi
  49. 1 point
    horvat

    Funny photos

  50. 1 point
    SalacUE

    F1: Ferrari

    Hvalim te Bože, ako je tačno https://thejudge13.com/2022/11/15/binotto-successors-named/
This leaderboard is set to Belgrade/GMT+02:00

 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...