Jump to content
FAS Goran

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 07/29/22 in all areas

  1. 5 points
    dekirs

    Filmovi, serije...

    Ajde ovako, lepo vas je Woodoo zamolio da prestanete sa kacenjem samo postera i imena filmova koje ste odgledali. Napisite recenziju uz to, sta vam se dopalo a sta ne, utiske itd.. Ne mora preopsirno ali cisto nesto da stoji uz poster i ime filma jer tema gubi smisao ako samo kacimo ono sto smo odgledali bez recenzije i kako nam se dopao ili nije dopao film. Nadam se da kapirate poentu. Ako nastavite ovako kao do sada brisacemo postove. Aj uzdravlje.
  2. 5 points
    Loon123

    Funny photos

  3. 5 points
    knezevic76

    500L Cross Pino Silvestre

    To je model za šverc.
  4. 4 points
    nesa 169

    Nešin Tipo 1,4 sedan

    Dakle stigao je i taj dan. Preuzeo sam auto, malo ga provozao, napunio rezervoar i sad sređujem utiske. Kad smo već kod rezervoara stalo je samo 43 litara. Mislio sam da će više. Prodavac mi je pokazao sve oko toga, ali za resetovanje dnevne kilometraže izgleda nisam baš dobro razumeo, a nisam hteo da me čekaju vozači iza dok se s tim igram. Nema veze, dobio sam knjižicu s uputstvom pa ću naći valjda. Obično kad sipam poništim na nulu kako bi mi bilo lakše da računam potrošnju. Vožnja - fino mi je, zadovoljan sam. Klima izgleda malo drugačije radi nego na prošlom autu jer ovde na 18 u automatskom ne duva baš nešto, ali i to je svakako posledica nepoznavanja komandi jer mi je ovde sve novo. Uglavnom lepo sam se namestio, udobno sedim. Osetno je tvrđe ogibljenje od Pikasa, ali nisam još proveravao pritisak u gumama pošto su neki dobili sa prepumpanim. Volan je lak i prijatan i bez korišćenja City moda. To sam samo probao na parkingu čisto da vidim da li radi. Sve je tu u redu, onda sam isključio jer mi realno ne treba. I sa običnim je malo lakši od Pikasovog, mada mi ni onaj nije bio težak. Moraću malo više da se posvetim raznim opcijama kojih ima mnogo, ali šta da se radi, savremen auto. Vuče sasvim zadovoljavajuće za moj pojam. Menjač lepo radi, mnogo bolje od onog kojeg sam probao 2016. godine. Ukratko - prvi utisci su pozitivni, zadovoljan sam. Kasnije će biti još slika, pre svega vezanih za ono što ću dodati na njemu. Evo sad samo ona ispred salona dok ga još nisam ni vozio:
  5. 4 points
    neshtry

    Funny photos

  6. 4 points
    djomla

    Funny photos

    Sent from my 3310 using Tapatalk
  7. 3 points
    Pet dana rumunskih transova i prolog najbolje hard enduro trke na svetu...:
  8. 3 points
    Lufti

    Avantime

    Ocekujem da iz zbuna izadje He-man sa piš pauze i sedne za upravljac...[emoji1787] Sent from my SM-A805F using Tapatalk
  9. 3 points
    PremieRacing

    Avantime

    Zasluženi odmor posle 8h puta... Od toga 4h po nevremenu sa pauzom od 2h u Vranju po kiši... baš je bilo grozno noćas
  10. 3 points
    Woodoo

    Funny photos

  11. 2 points
    Čim sam izašao iz salona dovatio sam se auto puta. Prvo je sve bilo nečujno i onda ne jednoj deonici to hučanje. I tako par kilometara i onda opet tišina. Do asfalt je.
  12. 2 points
    Dale

    Funny photos

    Peci 20 minuta na 230 stepeni...
  13. 2 points
    neshtry

    Funny photos

    230 je baš vruće…
  14. 2 points
    c++

    Moj Puntic

    1,6 BAR hehrheh
  15. 2 points
    Woodoo

    Funny photos

  16. 2 points
    Dale

    Funny photos

  17. 2 points
    Axic

    Funny photos

  18. 1 point
    Woodoo

    Filmovi, serije...

    @dach@, ja sam skinuo većinu ako ne i sve filmove koje si okačio. Neki su bili odlični neki ne toliko. S obzirom da u poslednjih godinu i po nemam vremena kao ranije značilo bi mi da na osnovu opisa proberem šta bih pogledao. Nije dovoljan IMDB jer je opis tamo veoma štur a ako bih se samo vodio ocenama više bih preskočio nego pogledao. Ali nije to sada bitno, poenta je da nijedan forum nema temu o filmovima na kojoj se kače svi filmovi koje je neki forumaš pogledao a da se nešto ne napiše o filmu, glumcima itd. Ok, to si radio samo ti nije se ni obraćala pažnja, iskreno ni ne znam ko je i zbog čega zaključao temu na neko vreme. Onda se i kolega @rocketpriključio poučen tvojim pisanjem. Možda bi još neko tako radio, to bi iskreno obesmislilo temu. Ovo naravno nije poziv vama da ne učestvujete u ovoj temi, zahvaljujući tvojim preporukama sam pogledao neke sjajne filmove, samo dajte malo neke selekcije, opise , da bi i mi mogli da proberemo šta da gledamo na osnovu vaših preporuka. Sportski pozdrav obojici
  19. 1 point
    Radnik2

    500L Cross Pino Silvestre

    da da :-)
  20. 1 point
    MS PK

    500L Cross Pino Silvestre

    Sta se iscudjujete, gro auta nems zvucnike cak ni u zadnjim vratima a ne u gepeku. Bacite pogled malo Послато са SM-A307FN помоћу Тапатока
  21. 1 point
    dach@

    F1: Madjarska 2022

    Drugi trening
  22. 1 point
    Pa to na putu mi je krenulo čim sam izašao od Stojanova. Prvo sam čuo taj zvuk, pa je onda kad sam prešao na drugu podlogu prestao i sve tako. Znači kad sam promenio saobraćajnu traku odmah je prestalo. Onda sam se vratio u desnu pa opet. U nekim ulicama se čuje, u drugim ne. Računam da je ležaj ili nešto drugo na samom autu trebalo bi uvek da se čuje. Sinoć sam išao do Futoga, isto tako, malo da, malo ne. Nisam pametan. Inače eto posle oko 250 km, sve je normalno, nikakvih drugih problema nemam.
  23. 1 point
    Kao i svaka žvaka na početku besplatno. Punjači su veliki, ogromni potrošači, bukvalno industrija ako ih ima 5 i više, od 30-300kw svaki, u zavisnosti od tipa baterije, brzo sporo punjenje. Primer, pokvari se punjač, spali ti auto. Pisao sam o tome i ranije ovde u temi. To je neizdrživo za bilo koji energetski sistem kada bi i 5tina vozila bila na struju. Jednostavno nemoguće sa ovim instalacijama, i proizvodnim kapacitetima el. energije. Priča je ista kao i za ove sankcije koje su uveli sami sebi. To je samo lepa priča za tv, naduvano i nerealno sa ovim današnjim tehnologijama, kao i put čoveka na mars... Jedino što je moguće i isplativo to su ona mikro vozila na struju 40-50 km autonomije i spora 40-50km/h njih možeš kući napuniti noću, za sledeći dan, naravno moraš imati i regularni automobil za iole zahtevnija putovanja. To su isto ozbiljniji punjači tipa 5-10kw. Sve ostale varijante su preskupe u svakom smislu za neku redovnu ekploataciju.
  24. 1 point
    dekirs

    Filmovi, serije...

    Ofc bez spojlovanja.. ili velikim slovima napisati SPOILER ALERT na početku posta
  25. 1 point
    darkman14

    Filmovi, serije...

    nemojte spojlovati i kome smeta jak @dach@ i @rocket?! na njihove predloge sam stavio par filmova na imdb watchlist
  26. 1 point
    Neko išao? Probao? Ja prošao sve isto ponovo noćas i razlika je jedino što su počele naplate...prva rampa 70, druga 50 denara. Sutra nastavljam dalje preko Dojrana pa pišem kakav je drugi deo puta do Halkidikija.
  27. 1 point
    Ali kao da na prošlom autu nisam to čuo ili je možda zato što se tamo više čuo motor. Dobro, znači da ništa ne diram. Hvala, pratiću, pa ćemo videti. Drugih problema za sada nemam.
  28. 1 point
    Opusti se i uživaj
  29. 1 point
    Nije do guma, do asfalta je, kod mene se isto dešava, Bridgestone gume letnje, Sava zimske.
  30. 1 point
    darkman14

    Kamere & presretači

    Sa neke patrola viber grupe... inace znam coveka kome je stigla kazna za 131km/h na ap bg - ns
  31. 1 point
    @Ivan eto vidis da ni ne odrzava, kod njega 70k a nista nije menjao... Sve ce tebe sacekati
  32. 1 point
    Radnik2

    500L Cross Pino Silvestre

    hahahahaha vidi stvarno nema ni zvučnika ni instalacije :-)))
  33. 1 point
    Cenim da bi se ta malo visa cena isplatila i dalje je na oko 70 000km i bez nacetih plocica cak. Zato mi je i zao da menjam kola. Ne verujem da bih mogao igde da nadjem toliko pazen auto i sa tom kilometrazom.
  34. 1 point
    nesa 169

    Nešin Tipo 1,4 sedan

    Imali su, ali sada ne. Nudili su mi prošle godine produženi 500L u toj varijanti, njega bih dobio i mnogo pre, ali ja sam hteo ovo. Neko je pomenuo da mu se sviđa nova maska. Tja, ukusi su različiti, meni se recimo više sviđala stara, ali to nisam mogao da biram. No, da vidimo šta je sa onim što jesam, to jest oprema. Prošao sam jako dobro zato što i ono što nije bilo kako je dogovoreno meni zapravo mnogo više odgovara. Na primer umesto zadnjih parking senzora dobio sam kameru. Trebala je biti digitalna tabla, ali ja sam već pre nekoliko meseci ovde negde napisao da mi se više sviđa obična i takvu sam i dobio. Znači recimo normalno imam kazaljku za obrtaje, a ne one bezvezne tačkice. Start/stop - kad sam ulazio u salon da preuzmem kola bilo mi je u glavi da prvo pitam kako se to isključuje. Međutim, to sam zaboravio, a ni prodavac nije pominjao I tako sam krenuo odatle, pošto je bilo vruće odmah sam uključio klimu. Na prvom semaforu se nije ugasio, a ni posle. Pomislio sam da je to možda zbog uključene klime, ali ni sinoć kad je bila isključena opet se pri zaustavljanju nije gasio. Prema tome izgleda da to i nema, na moju ogromnu radost. Evo sad drugi dan ga vozim, već ima preko 100 km. Konačno sam skontao kako se uključuje da pokaže prosečnu potrošnju. Kaže 9,5, uz prosečnu brzinu 17 km/h. Imajući u vidu da je oko trećinu kilometara prešao sa klimom mislim da to nije loš rezultat. Sve po gradu, to se i vidi po prosečnoj brzini.
  35. 1 point
    @igor0511 ma vidis da ti @Ivan sa vremena na vreme opipava puls... Kao izbaci neku djulijetu, megana ili bravo sport i onda kao slucajno eto i leon je dobar, ali vidis kolike su cene, ovaj igorov je odlican ali ga verovatno ceni vise nego ove sa oglasa, ali vredi auto... Kako nekad ne napise nesto za nekog fokusa ili sivika ili tako nesto...
  36. 1 point
    Axic

    Funny photos

  37. 1 point
    neshtry

    Funny photos

  38. 1 point
    Zbog toga ja verovatno nikad necu ni prodati Leona Zao mi da ga menjam jer je i dalje nov, a i da kazem nekom cenu 13-14000 smejali bi mi se ljudi. Ali kada pogledam da mnogo losije opreme i 2-3x vecu neproverenu kilometrazu prodaju za 12-1300e, stvarno bi mi bilo zao da dam kola za manje. Tako da ce verovatno nekad zavrsiti kod roditelja
  39. 1 point
    Axic

    Funny photos

  40. 1 point
    shuxx

    Funny photos

    . Sent from my SM-A536B using Tapatalk
  41. 1 point
    Preuzeo sam auto, prvi utisci su pozitivni. Opširnije na temi o njemu koju sam otvorio:
  42. 1 point
    Nikola031

    Lepi i zanimljivi primerci iz oglasa

    https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/20259477/zastava-10-12-turbo
  43. 1 point
    dach@

    Funny photos

  44. 1 point
    https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/20139072/alfa-romeo-giulietta-14-tb?attp=p1_pv0_pc1_pl1_plv0 i ja gledam djulijete,al nesto ih slabo ima i dosta su napucane cene,evo ovo jedna je skoro dovezena i ok je cena,al nista drugo o autu ne znam,kakav je,al na slikama dobro izgleda
  45. 1 point
    Kratko to uzivanje traje naspram bola u listu leve noge i nervozi koju proizvodi saltanje manuelca po Beogradskim guzvama.. Automatik danas nije vise luksuz nego potreba.
  46. 1 point
    Ivan

    Avantime

    Nisu ni svesni koliko bi vise zaradili, samo da su takse iole primerenije i normalnije. Znam prilicno ljudi koji bi zatamnili stakla, a nece iz inata. U pocetku su samo naknade bile primetno (cak i visestruko) skuplje od sve folije sa rukama majstora zajedno. Nasi "strucnjaci" sa logikom na cao-zdravo, da ne pricam o onima koji koriste situaciju da sitno ucare, tipa Potvrda proizvodjaca za prepravke i sl... Pa cak i to naplate, da odstampaju jedan A4.
  47. 1 point
    PremieRacing

    Moj Puntic

    Šta je šta?
  48. 1 point
    c++

    Moj Puntic

  49. 1 point
    silenci

    Vazduhoplovstvo

  50. 1 point
    dekirs

    Koje kočione pločice, diskove?

    Ako uzimas ATE disk onda i ATE plocice, ako uzimas Textar onda Textar plocice... itd. Nije pravilo naravno, moze da se miksuje ali meni se pokazalo kao najbolje do sada. Uvek kad sam miksovao skripalo je.
This leaderboard is set to Belgrade/GMT+02:00

 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...