Jump to content
FAS Goran

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 06/21/22 in Posts

  1. 6 points
    Woodoo

    Funny photos

  2. 5 points
    djomla

    Funny photos

    Sent from my 3310 using Tapatalk
  3. 4 points
    Axic

    Funny photos

  4. 4 points
    neshtry

    Funny photos

  5. 3 points
    totti

    Funny photos

    I onda se pozivaju na slobode, da svako ima pravo na svoj izbor i da se "izrazi" kako želi... ovo je stvoreno da mu nacrtaš jedan X na ćelu i da tu udariš macolom [emoji2961] Sent from my SM-G770F using Tapatalk
  6. 3 points
    Radnik2

    500L Cross Pino Silvestre

    Meni se više sviđa "off-topic" o moru i putovanjima ...
  7. 3 points
    Axic

    Funny photos

  8. 3 points
    OMP

    Večita dilema, koji auto kupiti?

    Ni jedan preprodavac nece da se bavi takvim stvarima, ako auto, radi, ide, zasto bi se bavio klapnama sve i da zna te motore i mehaniku u prste, pa niko nije lud da baca pare i predupredjuje kvarove, to svakako ne moze da naplati a i suludo je. Kupi neku jeftinu 147 koja ima potencijala uz malo ulaganja i neces izgubiti pare a mozda i zaradis koji evro
  9. 3 points
    shuxx

    Funny photos

    . Sent from my SM-A536B using Tapatalk
  10. 3 points
    neshtry

    Funny photos

  11. 2 points
    bane1321

    Funny photos

    Jeste brate, sve, sve, ali da mu ovoliko viri košulja iz pantalona, to je za zatvor!
  12. 2 points
    moron

    500L Cross Pino Silvestre

    Moj 500L je u istoj boji, ptice se po njemu redovno "istresaju" (pa i u količinama kao da je to "lopatom" naneto), ali, evo, posle 7 godina (sutra mu ističe sedma registracija), nigde nema ni najmanjeg oštećenja laka ili bilo čega što bi ukazalo na nekvalitet boje.
  13. 2 points
    Ivan

    Put u Grčku preko Makedonije / Bugarske

    Interesantno mi je kako ove vloggere-bloggere ne mrzi da svake godine snimaju po 50 istih patrola do Halkidikija . Mislim da vise svaka baba zna kako bi stigla do tamo. I to zmureci u rikverc. Gde su skretanja na koja treba obratiti paznju, koja je zadnja pumpa u Makedoniji, koja su pravila i kazne u Grckoj, kako najbrze obici Solun, bla, bla... Pripremiti kintu vise zbog poremecenih cena i teraj... Prosto mi je otkrovenje kada se neko zaje*e da malo promeni plocu i kada vidim neku lepu, novu lokaciju.
  14. 2 points
    moron

    Kolika vam je potrošnja goriva?

    U nedelju od BG do iza Donjeg Milanovca i nazad ( oko 450 km ) sa 500L 1,6 Mj od 105 ks po kazivanju "blesimetra" je bilo 4,4 ( a u naravi 4,5 - 4,6 ).
  15. 2 points
    djole81ar

    500L Cross Pino Silvestre

    To je kao kad sam ja prodavao mog Stila 2005 god pre 3 godine, prešao tad bio 275.000, lepa km, al u solidnom mehaničkom stanju, 1,9jtd, na oko onako... ratkapne crne ja farbao, maska mu neka rešetka od TA peći, ja farbao takođe u mat kad sam ga u jednog iza zalepio... ma ne možeš da ga prodaš nema šanse, niko ti ne veruje ni da je menjan zamajac ništa... cena povoljna, oko 1.400 ne znam ni ja tačno, otišao je i za manje, zainteresuje se jedan lik u gradu, odvede kod nekog majstora, pazi za te pare auto pali radi bez ikakavih smetnji, zimi nikakvih problema, ne purnja, nov akumulator, u gepeku 4 dobre zimske guma, majstor gleda i kaže mu, ljudi plate bicikl 3.000 eur, motor dobar, imaš gume, šta očekuješ... i evo služi ga i danas dobro, a nije mi verovao, vario ga malo ispod gredu na zadnjim točkovima... vidim ga je pre neki dan stoji nebo odvaljeno i dalje, kaže treba to da zamenim... služi ga i ne dira ništa... Ja sam ga prodao jer je počela elektrika da ga zeza, dva puta sam ga šlepao, jednom čak i novog vlasnika čim ga je uzeo, ali eto izgleda da ga posle više nije rnjala, i 10 god je već bio kod mene, dosta prešao, trebalo mu je ulaganja amortizeri, nebo se odlepilo, sedišta već počela, turbina nem pojma kad će verovanto može se desi... i ta nepredvidivost oko elektrike dal će negde na putu da me ostavi sa sitnom decom rešim da ga menjam... za ova sad pravila kod tehničkog morao bih dosta da mu radim, cunjam po otpadima, a ja nešto vremena za to i nisam imao..
  16. 2 points
    YUgisa

    F1: Kanada 2022

    Alonso nije pobedio sa aktivnim nosom, ukinuli su to usred sezone iako je na pocetku sezone bilo procenjeno kao legalno. Ne bih se slozio da Hamiltona ne guraju na sve moguce nacine, pa u Azarbejdzanu Raselu nisu cestitali trece mesto, nego se izvinjavali Hamiltonu sto ga bole ledja Sad Hamiltonu prste cestitke za isto takvo trece mesto. Podseca jako na sezonu sa Alonsom u istom timu sa Hamiltonom. Sto se tice poskakivanja, ocigledno je da je Redbul napravio najsofisticiraniji trap ove sezone nakon sto su prosle godine shvatili da im je to najveca mana u odnosu na Mercedes. Trap kontrolise odlicno poskakivanje i mogu taj bolid da zalepe za tlo sto daje tonu stabilnosti u krivinama i smanje krilo na min i dobiju max brzinu na pravcu. Sumnjam da je stvar aerodinamike jer sada vec svi imaju detaljne slike njihovog poda i nista specijalno nema u tom podruciju.
  17. 2 points
    Vule

    F1: Kanada 2022

    Nije sad već prethodnih 10 godina. Niko nikada nije imao ovoliku političku zaleđinu i odvratno otvorenu podršku toliko dug period. I taman kada misliš evo, završila se njihova era, konačno nisu uspeli da naprave konkurentan auto, oni umesto da zasuču rukave i takmiče se na stazi, oni opet pokušavaju druge da uspore jer nisu uvek prvi.
  18. 2 points
    OMP

    F1: Kanada 2022

    A RB nikad nije muljao i ne mulja kao ni ferari u Šumi eri??? To su ozbiljni igraci u ozbiljnoj igri i naravno da ce uvek biti muljanja za sopstvenu korist a ne za dobrobit ostalih glupo je uopste pricati na ovu temu, nije to jedini segment sporta gde je tako pa i zivota izmedju ostalog, sad je od jednom mercedes prst u oku svima a niko ne pamti RB eru, koja je opet na pomolu, kao ni eru ferarija, tad je sve bilo ok i sve se moglo, Horner malo zakuka i odmah se sve resava, vidno saplice svog vozaca u koristi Fetela itd. Kako je Alonso osvojio titulu u renou sa onim aktivnim nosem ili Prost u wiliamsu sa aktivnim vesanjem koje se naprasno ukida sledece sezone kad Sena dolazi u will, ovaj sport je takav ko zeli da ga takovog prihvati nece se opterecivati takvim radnjama i nervirati posto drugacije ne funkcionise nesto gde se vrte miliarde u svakom smislu i sport koji je u stvari osnova za dalji razvoj auto industrije.
  19. 2 points
    Vule

    F1: Kanada 2022

    U prevodu, patosiraćemo bolid u Azerbejdžanu da nam vozači dožive potres mozga i da slome kičmu pa ćemo da se žalimo FIA-i kako je to sve nebezbedno, a onda ćemo da vidimo kakvu direktivu će da donesu, možda uspore ostale timove da mi možemo da stignemo. Btw ne znam ko je primetio dodatno ojačanje poda kod Mercedesa na FP1 i FP2, to je doneto kao opcija da se instalira tek par dana pred trku, gde su jedino oni već imali spremno rešenje, već su se Binoto i Horner javno zapitali odakle im takve informacije i taj nacrt... Dakle, opet muljanje kao i prethodnih 10 godina, samo da vidimo da li će da urodi plodom i ovaj put.
  20. 2 points
    Reacher Gilt

    500L Cross Pino Silvestre

    Ako je za pet godina bio prešao skoro 200K, taj nije bio čuvan nego teran za sve pare. Nije onde neko čudo što je sve krenulo da crkava, niti što si se ti razočarao u njega, pogotovo s takvim servisima i majstorima. Ja sam svog kupio novog, prodao nakon dvanaest godina sa nešto preko 70K pređenih, i bio je (a i sada je) u top stanju.
  21. 2 points
    MS PK

    Večita dilema, koji auto kupiti?

    Iz price, sticem utisak da mozes da kupis kola iskljucivo iz svog mesta jer koliko toliko poznajes vlasnika i znas kod koga popravlja Sta si se uhvatio za vlasnika, kupujes kola a ne coveka. U kakvom je stanju, cena, kada moze da se pogleda i toliko. U dalje price svakako ne trebas ni da verujes jer ce sigurno slagati ili "nece znati" A generalno placevi ili preprodavci nemaju ni vremena ni zivaca a realno ni informacija o vozilima koje imaju, niti ih interesuju. Odkud da zna bilo sta o autu koji je bio deseti na tom kamionu, cena bila u paketu, nije ga ni upalio, drugi oprao , ispolirao...sta da ti kaze? Kad ti kaze " vidi druze ne znam, dodji , vidi , probaj pa cemo da pricamo" ne valja, kad kaze servis, zamajac onda treba fiskalni racuni.. Skroz pogresno gledas auto za prelazno resenje. Na 147 ovoj gubis dobro, na stilu onom isto..za prelazno se kupi bilo sta sto je "jeftino" ( ispod cene) a da neces da mu budes poslednji vlasnik, tj. da moze opet da se proda za iste pare.
  22. 2 points
    OMP

    Večita dilema, koji auto kupiti?

    Pa sto bi prodavac morao da bude upucen u mane ili potencijalni problem svakog motora, to sto mi pratimo i zaludjeni smo ne znaci da su i drugi, ima prodavaca koji pojma nemaju od kolima niti se trude da se informisu sto kao i masa vlasnika vozila koji nemaju pojma nista o kolima koja voze, da znaju mane verovatno ih ne bi ni kupili nista cudno ni lose u tome. Kvacilo je vrlo diskutabilno sta je kome meko a sta tvrdo, kod alfi recimo moze biti tvrdo ali ne zbog loseg seta nego zbog poluge na menjacu koja treba da se podmaze, mnogi su tako resili problem tvrdog kvacila dok su neki bacali pare na set pa nije bilo do toga, isto vazi i sa rucicu menjaca, neretko se desava da tvrdo salta ili nece lepo da se vraca u prvobitan polozaj, isto treba podmazivanje poluge kod motora, a sa druge strane kako neko da ti objasni tvrdocu kvacila preko telefona, ja licno volim kod kola tvrdje kvacilo i meni je to normalno, kad bi mene pitao ja bih ti reko to je dobro dok bi neko dosao i rekao ne valja jer je naviko da nema nikakav otpor, itd. ne treba suditi o tim nekim stvarima kroz pricu vec licno sesti, probati i uveriti se. Na toj alfi svakako gubis novac kroz neko skorije vreme kad resis da je prodas, ne mozes da izvuces te pare sigurno a mozes solidno da budes u minusu. Ja sam moju platio 2100e i za toliko je prodao posle 3-4 meseca, ali realno bas sam je jeftino platio a bila top, cak sam mogao i da zaradim ali mi nije bitlo to bitno koliko brza prodaja zbog drugog auta.
  23. 2 points
    Od toga nema ništa... Još bolja je ideja da država svaki dinar tog novca za personalizovane tablice uplaćuje za decu Srbije, ali tek od toga nema ništa...
  24. 2 points
    Siciliano

    Funny photos

    Послато са M2003J15SC помоћу Тапатока
  25. 2 points
    dach@

    Funny photos

  26. 2 points
    djomla

    Funny photos

    Sent from my 3310 using Tapatalk
  27. 2 points
    vilota032

    GP Abarth - Crni dijamant

    …So tell me what I see when I look in your eyes is that you baby or just a brilliant disguise…
  28. 2 points
    knezevic76

    Funny photos

  29. 1 point
    Kad god idem u Grčku uvek preko Dojrana, (prelepo mestašce bez gužve na gran. prelazu) gde prespavam i u polasku i u povratku. Ni Jonsko more nije mnogo dalje, možda sat vremena više puta.
  30. 1 point
    @Flex onako informativno me zanima (ne moras da odgovoris) Jesi li rekao kupcu Audija da je udaran pozadi?
  31. 1 point
    OMP

    Večita dilema, koji auto kupiti?

    Valjao bi remap posle skidanja klapni ali samo peglanje mape ali obicno retko ko plati samo da se ispelga mapa vec hoce da budzi i snagu a tu nastaje problem ako se to ne uradi kako treba i kod koga treba, danas su svi chip tjuneri. To j sad ono sto da joj ne dodamo 30-40-50 konja da ide, moze taj motor, bla, bla a nemas pojma ni kakav je motor zato sam ja protiv tih chip tjuninga sem ako stvarno nije uradjeno profi kod nekog ko zna da radi. Skinut dpf, ti ako hoces da ga vratis moras opet da radis remap i softverski vratis dpf sto opet kosta. Nisam rekao ni da su one iz uvoza jeftine ali opet ova je 2007. godiste, 250k km sto je ajde nebitno, ćunirana sto meni dodatno obara cenu, sta znam ja ovaj auto ne bih ni lud platio vise od 2500 i to ako mi se bas svidi i ubedi me da je to to
  32. 1 point
    Axic

    O akumulatorima...

    @horvat uzmi u razmatranje Toplu, Vartu i naravno gledaj što svežiji akumulator jer tvoj novac - tvoj izbor.
  33. 1 point
    Flex

    Večita dilema, koji auto kupiti?

    Idem sutra da pogledam ovu Alfu. Ako bude sve ok verovatno cu je uzeti. P. S. Vidim ja da cu da kukam za onim A4 na kraju. Sent from my M2103K19G using Tapatalk
  34. 1 point
    Ivan

    Punto Evo 1.4 Turbo MultiAir Sport

    14.300 tacno, registrujem vec 5. put za tu kubikazu i snagu (1.4 140 KS). A 20.600 je kompletna papirologija. Plus, tehnicki naravno, kako ko od nas iskopa. Ovde su ranije (pre ovih novih pravila), u Dunavu omogucavali besplatni tehnicki ako uzmes njihovu polisu obaveznog auto osiguranja. Godinama sam registrovao bivsi auto upravo u Dunavu, kod hotela Juge. Sada "saram", kada natrcim negde povoljno mesec dana pred istek registracije, samo skrenem .
  35. 1 point
    Ivan BG

    Brmba 320D 177hp

    Ma kakav gas patos pa jos 10 puta, 3 puta na 3000rpm (u rasponu od 3000 do 3500 max, najcesce budu sva tri na 3100-3200) ako auto nema blokadu, ako ima tri puta do 2500 i to je to.....kakvo iživljavanje 10 puta
  36. 1 point
    neshtry

    Večita dilema, koji auto kupiti?

    Poslao sam ti poruku ,za dečka mogu da kažem da izuzetno korektan,treća generacija alfista.Odžava i moju bivšu 147
  37. 1 point
    neshtry

    Z10 by Shuxx

    Ima polovnih koliko voleš…ja najbolje iskustvo imam sa sony i sa pioneer Moj drug Dušan ima SAL i super je zadovoljan Sal
  38. 1 point
    nemanja84bg

    500L Cross Pino Silvestre

    Na oglas sumnjam da ces naci nesto sto vredi iliti stariji auto ispod 100 000 pravih km . Nije taj lud da se ubedjuje sa kupcima oko klapni dpf i katalizator filtera :D cuvace ga dok ne oseti potrebu odnosno nesto zaskripi.
  39. 1 point
    Axic

    Funny photos

  40. 1 point
    vilota032

    GP Abarth - Crni dijamant

    Stigli bixenoni, uzeo sam najkvalitetnije. Ugradnja za vikend. Poruceni 2x 16.5 zvucnici za napred & 2x13 zvucnici za pozadi, sve JBL. Najverovatnije ugradnja takodje za vikend. E sa ovim apdejtovima autic postaje bas, ali bas po mom ukusu. Umereno, odmereno i elegantno
  41. 1 point
    dach@

    Funny photos

  42. 1 point
    nemanja84bg

    Funny photos

  43. 1 point
    Dale

    Funny photos

  44. 1 point
    Sent from my SM-G770F using Tapatalk
  45. 1 point
    vicent

    Funny photos

    . Poslato sa JSN-L21 pomoću Tapatoka
  46. 1 point
    Axic

    Funny photos

  47. 1 point
    darkman14

    Funny photos

  48. 1 point
    vilota032

    GP Abarth - Crni dijamant

    Generalno slabo i pominjem koliko sta kosta u smislu koliko sam platio auto, ali za delove mogu naravno sve da navedem kako jeste. Tako da slobodno pitaj sta god te zanima, vazi naravno za sve na forumu, ja cu se potruditi da svima adekvatno odgovorim i pomognem koliko sam u mogucnosti Kupio sam originalnu antenicu za radio, sa ovom kracom malo slabije hvata radio stanice, ali je dosta i lepsa. Tako da sam u nedoumici da li cu je uopste i montirati Cena antene je bila 1500 din.
  49. 1 point
    djunis82

    Kolika vam je potrošnja goriva?

    Peugeot 308 SW, 1.6 eHDi 112ks: Na predjenih 48.350 km, prosečna stvarna potrošnja je 6.17 l/100km Libra SW 1.9 JTD, svojevremeno: Na pređenih 44.550 km, prosečna stvarna potrošnja je 6.10 l/100km. Pežo je imao više vožnji po autoputu i u Beogradu. Evo i zanimljiv grafik: prosečna potrošnja vs prosečna brzina Pežo - plavo Libra - Crveno-belo
  50. 1 point
    Malo smo se upgrade-ovali. Povećan prtljažni prostor za 400l. Studirao sam kofere pa dobre 3-4 nedelje i na kraju prelomim da uzmem hakr Magic 370 kad ono ne može da stane na nosače, mora duži tako da je uzet hakr Magic 400. Trebao mi je neki unutrašnje visine tu do 45 cm, širine do 90 cm a dužina kako god, moglo je od 1.5m pa naviše. Kupio kofer i uz njega i patosnice "original" delta pašu al mi nije to to A konačno sam i lično oprao auto, mislim da je drugi ili treći put ove godine. Pošto je takva situacija malo sam i osvežio unutra sa Michelin sprejom za tepihe, naneo Turtlewax Clearvue na stakla i ostaje da padne neko voskiranje pred "zimu".
This leaderboard is set to Belgrade/GMT+02:00

 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...