Jump to content
FAS Goran

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 06/19/22 in all areas

  1. 8 points
    djomla

    Funny photos

    Sent from my 3310 using Tapatalk
  2. 7 points
    Siciliano

    Funny photos

    Послато са M2003J15SC помоћу Тапатока
  3. 6 points
  4. 5 points
    neshtry

    Funny photos

  5. 5 points
    Dale

    Funny photos

  6. 4 points
    totti

    500L Cross Pino Silvestre

    Ma kako da ne [emoji3] Bilo tako pre 20 i više godina. https://vm.tiktok.com/ZMNYg3FsM/?k=1
  7. 3 points
    totti

    Po još koji Bravisha da se negde uglavi

    Mića topio sveće kad voskirao, nije hteo da kupi vosak u radnji [emoji3] Sent from my SM-G770F using Tapatalk
  8. 3 points
    Vreme za ulepsavanje i voskiranje
  9. 3 points
    OMP

    Večita dilema, koji auto kupiti?

    Apsolutno se slazem, svaki kupac ima prava da trazi dokaz o necemo sto se tvrdi u oglasu. Na zadnja 3 auta koja sam uvezao sam menjao setove kvacila, bas iz ovog razloga od drugara koji mi je to menjao sam trazio da mi sacuva racune od delova, napravi svoj racun za rad, fotografijama dokumentuje nove delove i u fazi ugradnje (sto on inace svakako radi i zbog sebe) a stare delove spakuje u gepek auta. Sto se tice servisa u sopstvenoj reziji, polazim od sebe, zasto bih placao majstora kad mogu sam, tako i mnogi drugi rade, nije to nikakva nauka zameniti ulje, filtere, sponu, stabilizator, plocice, itd. niti treba nekih uslova i spec alata a 90% njih ne razmislja o dokazima tih servisa u daljoj prodaji. Kad je u pitanju veliki servis ili neka krupnija popravka to radim kod majstora jer ja nemam uslova ili znanja za to i za takve stvari trazim racun.
  10. 3 points
    Juče "utrčala" nova papučica gasa. Inače je sa 2.0 jtdm motora,2011 godina. Isti broj dela,isto sve,odgovara...
  11. 3 points
    nemanja84bg

    Funny photos

    Objasnio covek u komentaru
  12. 3 points
    knezevic76

    Večita dilema, koji auto kupiti?

    Lepo bih te zamolio da ne vređaš,ako imaš neki problem sa mnom i mojim stavovima, izjasni se lepo i kulturno, ako ne umeš onda se ne blamiraj i ne poteži niske udarce poput omalovažavanja i prozivanja jer se takve stvari rade oči u oči, sa čim uopšte nemam problem. Ako te već moderatori puštaju, ja neću, za mene si jedan u nizu nevaspitanih. Što se tiče pečatiranja i servisa, zašto ti radiš servis auta pa posle mora i novi kupac da ne bi razmišljao? Zašto se izlažeš tom nepotrebnom trošku? Zašto nas ubeđuješ , zašto trošiš svoje dragoceno vreme da nama zatupastima otvaraš oči, šta ti se to u životu desilo da doživiš toliko prosvetljenje? Zašto ti je toliko stalo do nas smrtnika koji ne znamo ništa o automobilima? Zašto koristiš svaku priliku da van svoje teme provučeš reklamu za još neki tvoj perfektno auto koji ti je upravo otišao, trujući svaku moguću temu gde se spomene neka kupovina? Ima na forumima još momka koji se bave preprodajom automobila, ni jedan ne piše nadobudne, bezobrazne, egoistične, uobražene, omalovažavajuće postove kao ti, e tu ti skidam kapu, tu si ih sve nadmašio.
  13. 3 points
    Dale

    Fiat Tipo HB CROSS

    Nisu trazili vencani list?
  14. 3 points
    Woodoo

    Funny photos

  15. 3 points
    bane1321

    Funny photos

    Kako je govorio moj bivši šef: Mi smo mala grupa, al' zato nikakva, radimo sporo, al' vrlo aljkavo!
  16. 3 points
    integralac

    Funny photos

    U fazonu Nije mi veliki al je zato mekan
  17. 2 points
    shuxx

    Funny photos

    . Sent from my SM-A536B using Tapatalk
  18. 2 points
    Axic

    Funny photos

  19. 2 points
    oktopod

    500L Cross Pino Silvestre

    Ja ne znam ti došljaci bez uvrede nikom to je dno dna. Nemam ništa protiv i sam sam sa sela al ovo je strašno kako se ponašaju i ne smeš ni da im se obratiš to ego do neba. Zamolim jednog da deca ne voze rolere na stepeništu i ravnim delovima ispred zgrade jer smo skoro menjali pločice, odma napad "šta imaš ti protiv moje dece", za vreme korone u prodavnici oće da se bije što si mu rekao da nosi masku ili se odalji metar u redu na kasi a ne da mi se nabija za vrat, svako ima kuče kopi pejst beli maltezer niko kese ne nosi vrše nuždu uz automobile, strašno su bučni dok pričaju kao da se svađaju itd, a tek koji su to naglasci ne veruješ. Priveo bio ja onomad jednu milfaču komšinicu iz susedne zgrade dobra baš na "ručak kod mene", prvo što je batak (bez kostiju) jela prstima jer joj tako slađe, drugo na noktima na nogama žuto raspadaju se od gljivica bila u sandalama fensi, treće kad reče pusti rts1 sad se obraća citiram "Vuč'č" samo rekoh izvini zabole me glava i pokazah vrata, nisam teo iz principa da padnem tako nisko, posle par dana slala poruku dal sam nešto ljut izignorisah
  20. 2 points
    oktopod

    500L Cross Pino Silvestre

    U pravu si nego mi je to pod terasom i po ceo dan il neko trubi il se zamalo sudare il dete natrci kad neko skrece a tom ulicom ne idu kamioni i slicno... Tu je jedna kuća sa visokom ogradom pa nepregledno a do nje zgrada ispred koje parkira, ima svoje mesto sa stubićem, nego preko dana ga mrzi da spušta stubic pa najase trotoar paralelno sa ulicom al samo tockovima, dok skokne samo kuci a na kraju ceo dan ceo je na ulici bas na ćošku pa onda ko skreće u tu ulicu ne ocekuje tu auto a ne vidi od ograde, pa rikverc a neko se već zalete iza pa trubi, a ko izlazi iz ulice mora da ga obidje i izadje na upravnu levom trakom u raskrsnicu pa neko naidje, po ceo dan karambol zbog njega a stan mu je izgleda sa druge strane te "nije ni svestan". Nisam neki da se kačim, ali svim tim likovima kao sto je taj komšija koji stavlja ciglu sam poceo da ih odjebavam, svestan da samo glume opasne frajere a zapravo lazna muda vataju na buku.
  21. 2 points
    Flex

    Večita dilema, koji auto kupiti?

    A4 B8 2.0 sam prodao za 8400. Sto se tice Stila, moze on da smatra sta god hoce i to je ok. Ali ako nema dokaze o uradjenim servisima i ako auto nije top nema tu govora o 2000+ eura. Pa koliko god divljale cene. Isto kao i onaj za Alfu sa crvenim sedistima. Hoce covek 2950 i ne spusta ziv nize. Na braniku na 2 mesta otpali parcici (oljusten), klapne nisu resene, veliki servis blizu i slicno. Pa ne znam ko ce da plati 3000 za 147-icu i da odmah zvekne jos 500 na "dobar dan". I verovatno ima jos nesto sto "nije primetio". Sent from my M2103K19G using Tapatalk
  22. 2 points
    Dale

    VW Tiguan TSI 4motion

  23. 2 points
    dach@

    Funny photos

  24. 2 points
    totti

    Funny photos

    Marko klimadžija: ne radimo dobro, al' barem radimo polako. Sent from my SM-G770F using Tapatalk
  25. 1 point
    dach@

    Funny photos

  26. 1 point
    dach@

    F1: Kanada 2022

    Trka rezultat
  27. 1 point
    Axic

    Funny photos

  28. 1 point
    Kakvo ti je ovo pivence bez alkohola , ehhhh mora neki heineken sa petokrakicom da se upuca injektuje za 10h rada
  29. 1 point
    c++

    Moj Puntic

  30. 1 point
    danijel55

    BMW 320D Touring crveni

    Zamalo da bude i crvena koza,al nazalost su bila od limuzine.
  31. 1 point
    dach@

    Funny photos

  32. 1 point
    nemanja84bg

    500L Cross Pino Silvestre

    Amen burazere kao da pricas moju pricu ja imam 12 god iskustva rastrkanog ali raznog i 12tice i vikendi a sto kazes druga jedva primetna polovina ni 2 god iskustva ali user i dobra plata jbg zato dobije trofej na to sam rekao "neka neka moze i tako" videces na kraju da bog vidi sve tako i sudi. Desilo se to da unuce samo ja mogu obezbediti i to je to ako ga obezbedim potrudicu se da ni neznaju da postoji. To nek im bude zahvalnica. Surovo ali posteno i casno kao sto je to i prema meni bilo mogao sam i ja da dignem sve 4 u vis pa da upadnem u brno u ibm ali nisam ostao sam da se batrgam ovde u govnariji.
  33. 1 point
    ISV_01

    Po još koji Bravisha da se negde uglavi

    4-5x sigurno, obavezno pre i posle zime. Ovo je 2.voskiranje ove godine, ostaje jos pred i posle godisnjeg, jednom u oktobru i bas pred zimske kijamete.
  34. 1 point
    @Dzimbo @ortakov Upravo bio kod kola i završio. Hvala još jednom.
  35. 1 point
    vilota032

    GP Abarth - Crni dijamant

    …So tell me what I see when I look in your eyes is that you baby or just a brilliant disguise…
  36. 1 point
    Komande na volanu, gore dole, dođeš do tog mesta gde se nalazi pritisak u gumama i držiš OK dok se ne resetuje. Meni se to uključilo kada sam stavio zimske točkove, resetovao i sve OK.
  37. 1 point
    nemanja84bg

    Kamere & presretači

    Meni pisali za 81 na 50 , kod SIV-a novi beograd kamere odlazna putanja ka centru , kazna i slike stigle 2,3 meseca kasnije i isao sam na sporazumno a nemogu da se setim , mislim da je bilo 10k bez zabrane mislim da je 2 boda ali zato me riba osudila ufff dobra plavusa... ma sve bi joj dao
  38. 1 point
    Okupljanje u nedelju 19.06.2022. od 18h - Parking kod hotela Inter-Continental (Crowne Plaza): Ako vam iz nekog razloga bude trebao klupski broj, okrenite 069/111-FLCS, (069/111-3527).
  39. 1 point
    bane1321

    Večita dilema, koji auto kupiti?

    Moguće da samo očekuje od prodavca da dokaže to što je napisao! A gomila njih napiše urađen veliki servis pre 500km, garažiran, svi servisi redovno rađeni, bla, bla truć, a onda povilene kad im samo tražiš dokaz za te tvrdnje... Ako za nešto nisi siguran, pa jednostavno nemoj da navodiš u oglasu. Isto je i za top top top, to što je meni top, tebi mož' da bude krš neopevani i obratno!
  40. 1 point
    MS PK

    Večita dilema, koji auto kupiti?

    Samo nov za tebe Послато са SM-A307FN помоћу Тапатока
  41. 1 point
    Kuda ovo ide...onaj osećaj...
  42. 1 point
    totti

    500L Cross Pino Silvestre

    Burt Reynolds [emoji3] Sent from my SM-G770F using Tapatalk
  43. 1 point
    knezevic76

    Fiat Tipo HB CROSS

    Aj pa nek je sa srećom, da što pre stigne.
  44. 1 point
    totti

    Funny photos

    Obratiti pažnju na ram za tablicu [emoji3] Sent from my SM-G770F using Tapatalk
  45. 1 point
    djomla

    Funny photos

    Sent from my 3310 using Tapatalk
  46. 1 point
    Axic

    Funny photos

  47. 1 point
    Ivan

    Moj Puntic

    Je*o cene, nego sto omatorismo ...
  48. 1 point
    Ivan

    Moj Puntic

    Ulozeno puno entuzijazma, ljubavi i truda ...
  49. 1 point
    neshaoct

    Mercedes C klasa

    AutoTopNL: 2015. Brabus 600 C63 S AMG 600KS/800Nm na Autobanu:
  50. 1 point
    Fala Vi! [emoji106][emoji482] Bez nekog preteranog iskustva prvi put uz žestoke pauze, počeo sam u 10h da bi sve bilo na mestu već oko 20h. Drugi put je to bilo mnogo brže. Sad iz ove perspektive računam da sve mogu obaviti za 3-4h efektivnog rada. Ipak, i mi c'gani imamo dušu... [emoji16]
This leaderboard is set to Belgrade/GMT+02:00

 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...