Jump to content
FAS Goran

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 05/15/22 in all areas

  1. 8 points
    knezevic76

    Fiat Tipo HB CROSS

    Tri žetona i malo fotkanja Sent from my DN2103 using Tapatalk
  2. 7 points
    shuxx

    Funny photos

    . Sent from my STK-LX1 using Tapatalk
  3. 6 points
    Woodoo

    Funny photos

  4. 6 points
    Axic

    Funny photos

  5. 5 points
    Woodoo

    Funny photos

  6. 3 points
    totti

    Fudbal - jednostavno!

    Ovo je legendarno [emoji23] https://vm.tiktok.com/ZMLcgEXLE/?k=1 Sent from my SM-G770F using Tapatalk
  7. 3 points
    Za clanove foruma Ciscenje laka 1 slojno poliranje Keramicki vosak 120e Ko zeli cistu keramiku placa samo proizvod ruke gratis za aplikaciju Takodje kozmetike krpe voskovi za vase ljubimce Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
  8. 3 points
    knezevic76

    Funny photos

    Sent from my DN2103 using Tapatalk
  9. 3 points
    knezevic76

    Funny photos

    Sent from my DN2103 using Tapatalk
  10. 3 points
    totti

    Funny photos

    Sent from my SM-G770F using Tapatalk
  11. 2 points
    Axic

    Funny photos

  12. 2 points
    Djuk85

    Funny photos

  13. 2 points
    Konačno namontiran i zadnji senzor za auto-nivelaciju farova. Iskoristio danas lep dan da i to kompletiram. Morao sam da zamenim džek koji ide na senzor,jer ovaj fabrički na kolima je propao. Stajao nezaštićen ispod korube i vremenski uslovi su učinili svoje. Connected. Medjutim,javlja mi se sledeći problem: Pokušao da uradim kalibraciju farova i senzora preko dijagnostike,neuspešno. Moja jeftina kineska Delphi dijagnostika prijavljuje ovo: A na MultiEcuScan kaže sledeće: Vidim da postoji odstupanje u voltaži izmedju prednjeg i zadnjeg senzora,i pretpostavljam da zato neće da odradi kalibraciju. Ali ne znam da li je problem u samom senzoru,ili u zameni džeka,ili sam možda samo loše namontirao senzor, postavljen u neodgovarajući položaj? Kontam da je sam senzor samo najobičniji potenciometar,i ako sam ga namestio u pogrešan položaj,zato i daje pogrešnu vrednost?
  14. 2 points
    RR Culinan, slikan danas kod mene u Odžacima, Vojvodina Sent from my iPhone using Tapatalk
  15. 2 points
    Da neko zeli da resi problem sa taksistima pravim ili laznim resio bi ga za nedelju dana. Recept jednostavan i vec vidjen. Zaplena vozila i plus drakonska kazna. Koliko god da kradu ne isplati se da im zaplene kola jednom dvaput nedeljno. Naravno po pravosnaznosti presude i izmirenju kazne vrate im kola. U slucaju da ponove pljacku trajno oduzimanje kola i kazna a treci put sve to plus robija minimum 2 godine.
  16. 2 points
    Loon123

    Funny photos

  17. 2 points
    Ako se sami taxisti ne angažuju kao što su protiv konkurencije(Yandex,CarGo),svi će ih dalje doživljavati kao taxiste i pljuvati
  18. 2 points
    Axic

    Funny photos

  19. 2 points
    Juče na aerodromu slušam one taksiste (što presreću putnike dole na dolascima) u razgovoru sa strancima. Ubeđuju ih da vaučeri koje su kupili na pultu zapravo pokrivaju samo cenu starta, a da za vožnju treba da se još doplati... Kakav ološ! I ponašanje i izgled!
  20. 2 points
    integralac

    Funny photos

  21. 2 points
  22. 1 point
    shuxx

    Funny photos

    . Sent from my STK-LX1 using Tapatalk
  23. 1 point
    Razlozi zasto se sve manje pravih ljubitelja i petrolheadsa uopste vise i ne interesuje za novitete . Na prste jedne ruke mogu da nabrojim drugare koji su obisli, a do pre neku godinu trika nije bilo da se slučajno propusti i na Sajam ne ode "čoporativno" . Vidi se i po ovoj temi, koja bi ranije gorela od dogovora za zajednicki obilazak ili komentarisanja modela - celih par postova u vezi Sajma, a danas se zavrsava. Imao sam poziv i od par drugara, dogovarao se bas i sa mojim forumasima Banetom i Djomlom, ako u petak stignem zbog posla... Ali ič nisam imao zelju, otisao bih jedino radi druzenja i zafrkancije. A i ovih par koji su bili, rekose mi da je pored samih modela, bilo bas tanko i sa ponudom delova i opreme. Posto me je to jedino i interesovalo da pitam u vezi Sajma.
  24. 1 point
    Iskoristih priliku da sednem u nov Peugeot 308, pravo da vam kažem, meni se sviđa onaj mali volan i pregled preko njega. Hod mu je zapravo mali, i da, potrebno ga je spustiti na min, da bi se videla tabla. Učinilo mi se dobro, e sad u dužoj eksploataciji, pitanje je dal bi mi se ovako svideo. Jbg sedeo par minuta
  25. 1 point
    Grafit

    Prestiž na tablici za 87.000 dinara

    BMW X6 Dizel. Ovo neki Slovenac, a to kod njih ne košta 87.000 dinara.
  26. 1 point
    Ovo je malo drugačiji slučaj. Na aerodromu ima regularnih taksista, ali oni rade ili na poziv ili im se uruči vaučer, pa te voze tamo dokle si platio, tj u određenu zonu. Ne jure stranke po aerodromu, već postoji procedura. Ove bitange ne lešinare samo u smislu da će nekog odrati za vožnju, nego svojom pričom odvraćaju ljude od regularne vožnje i otimaju posao/pare od vaučera regularnim taksistima.
  27. 1 point
    Necu ni da pokusavam da te ubedjujem. Taksisti kao taksisti ne mogu da rese nista, sem eventualno da pojedinacno zaglave neku robiju. Taksisti ne mogu da izguraju da im osnovno sredstvo za rad bude automobil ( Nema potrebe da se ubedjujemo za bilo sta drugo)
  28. 1 point
    Bili smo @djomla i ja u petak, da bismo izbegli gužvu. U petak popodne nije bilo gužve, pa smo relativno dobro mogli sve da osmotrimo (ruku na srce, zbog filozofije "zelenih" tehnologija, sve smo brzo obišli). Samo je Dačija izložila modele koji nemaju elektromotore, svi ostali su izlagali hibride i (ili) EV. Elem, kao dva zakleta kombijaša (MPV fanovi) testirali smo (zadnjicama uglavnom i znalačkim kuckanjem po limariji i plastici enterijera) sve ono što nam je bilo zanimljivo. U SUV segmentu, Jeep Compass najviše deluje kao auto, ostali su postali tableti na točkovima. Jeep ima i konkurentnu (kad uporedimo ostale) cenu 31000 je hibrid, a 25000 benzinac. Kia Sportage je ostavila lep dojam, posebno na kolegu (i ona kreće od 24000, hibrid najjeftiniji je oko 32000), a mislim da smo obojica najbolji položaj za vožnju u najkraćem vremenu pronašli u novom Opel Grandlandu (za koji još nije formirana cena). Od mališana na steroidima najbolji utisak, ubedljivo, je ostavio Pug 2008! Yariss Cross baš razočarenje. Zagledali smo pažljivo i ono ukrštanje C/SUV/Kupe - KIA XCeed, Reno Arkana i C4, a naravno i C5x novi. Utisak najbolji ostavlja Citroen, mada i KIA deluje OK. Samo što smo kod Citroenovih modela primetili da se pomalo raspadaju ! Što se tiče prodavaca/prezentera to je kao i uvek od sjaja do očaja. Gomilu auta otključavaju tek na zahtev, a recimo na Cuprinom štandu samo što nisu bili stavili bodljikavu žicu oko modela. Najlošija stvar je činjenica da su svi modeli bili visoko naponski, te da su već oko pola 6 njihovi akumulatori bili prazni, te da su instrument table bile crne i jadne!
  29. 1 point
    totti

    Kuda ide ovaj svet?

    To ti je ovo: [emoji3] Sent from my SM-G770F using Tapatalk
  30. 1 point
    bane1321

    Kuda ide ovaj svet?

    Stavim oglas da kupujem udžbenike za sedmi razred, za ćerku, uz to stavim i spisak naslova i proizvođača. I onda ovo: . I onda se pitamo ko gleda Farmu, Parove i slično!
  31. 1 point
    Slažem se. Znam mnogo poštenih i zato sam naglasio da su to oni koji lešinare na dolascima.
  32. 1 point
    Nisu to taksisti. To su lopovi kojima je neko dozvolio da rade to sto rade. Da varaju i kradu. Taksisti su ljudi koji posteno zaradjuju svoj novac. Ono tamo su lopovi i bagra.
  33. 1 point
    djomla

    Kuda ide ovaj svet?

    Kako se oni sprdaju.. Sent from my 3310 using Tapatalk
  34. 1 point
    totti

    Kuda ide ovaj svet?

    Sent from my SM-G770F using Tapatalk
  35. 1 point
    totti

    bahatoparkiram.com / bahatoparkiranje.com

    Ukrajinac, na sred Stephansplatz-a [emoji3060] https://vm.tiktok.com/ZMLvEYnHj/?k=1
  36. 1 point
    Pozdrav svima, evo da javim da sam danas uzeo auto od Gorana i došao kući u Leskovac. Motor je sada odličan, vuče i ide baš kako treba. Ostalo je još samo gumice da se zamene na kućištu ulja da ne bi curilo. Ostao je dogovor sa Goranom kada bude našao te gumice da i to zamenim. Za Gorana svaka pohvala i preporuka i još jednom hvala i pozdrav.
  37. 1 point
    dach@

    Funny photos

  38. 1 point
    Vule

    Octavia TDI

    Deo toga zavisi od paketa opreme, slična stvar kao i sa motorima i nivoima snage, pakuju isti auto na traci koji posle softverski pozicioniraju u cenovnik
  39. 1 point
    PremieRacing

    Octavia TDI

    Kol'ko je dobro sve ovo što si 'otključao'...! Samo ne kontam, zašto te neke stvari auto nije imao 'fabrički'? Recimo hazard lights? To bi baš trebalo da ima od prvog dana. Pa brisači i svetlo spoljnog retrovizora? Ako ima to svetlo zašto nije radilo do sad nego moraš da ga 'otključavaš' nekim tamo crack-om... Sve u svemu - top! Na novijim automobilima bi i ja sve uradio kao ti sada. Start/stop i pojas me izluđuju i nikada ikada ne bi voleo to da imam...valjda zato i vozim 20+god stara vozila
  40. 1 point
    Axic

    Funny photos

  41. 1 point
    Siciliano

    Funny photos

    Послато са M2003J15SC помоћу Тапатока
  42. 1 point
    Axic

    Funny photos

  43. 1 point
    shuxx

    Funny photos

    Bilo li je ovo na forumu....
  44. 1 point
    knezevic76

    Funny photos

    Sent from my DN2103 using Tapatalk
  45. 1 point
    integralac

    Funny photos

  46. 1 point
    Danilo1

    Alfa Romeo Giulia Rosso 2.2

    Skoknuli smo malo do CG za 1.maj, obisli Bjelasicu, Podgoricu, Skadarsko jezero, Bar, Budvu i svratili malo do sela.. Tura od 1500km sa prosecnom potrosnjom oko 6L, nas 4 i pun gepek.. Sa Novim farovima sam progledao, nocu bas fino sijaju a dnevna svetla joj daju mnogo lepsi izgled. Evo i obecanih slika
  47. 1 point
    Danilo1

    Alfa Romeo Giulia Rosso 2.2

    Jos jedna stvar koja mi je bola oci su halogeni farovi Odradjena konverzija na fabricke ksenon farove sa projektorima Naravno, morala je komplet instalacija da se vuce ali sam uspeo da nadjem detaljno uputstvo kod kolega na italijanskom forumu pa sam se bacio na posao. 4-5 sati je bilo potrebno, najveci problem je bilo kuda provuci zice da bi to sve izgledalo kao fabrika. Za sad su maglenke aktivne, videcu kasnije da li da ih ukinem. Svakako cu ih zatamniti da ne upadaju u oci. Na kraju je potrebno odraditi proxy alignment i toeto - lepse svetli i lepse izgleda Bice jos slika uskoro
This leaderboard is set to Belgrade/GMT+02:00

 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...