Jump to content
FAS Goran

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 05/12/22 in all areas

  1. 19 points
    Malo smo je snimali Hvala @ISV_01 za pomoć prilikom kadrova vožnje... ima Bravo dobar gepek za to.
  2. 8 points
    Woodoo

    Funny photos

  3. 6 points
    Kako nema prvog...? Lepo se vidi.
  4. 5 points
    @knezevic76 Ne znamo još uvek, ko zna - možda bude i tvoj @Ivan Ali sada ima felne, ispunio je minimalne kriterijume za snimanje
  5. 4 points
    Vule

    Octavia TDI

    Noćni mod na kameri, skoro pa nestvarno dobro Radio je Aliexpress prekovremeno ovaj mesec, stigla dva zamenska kućišta za ključeve, prepakovano A stigao je i Vgate Pro OBD, narodna Carista instalirana na fon, "otključane" sledeće opcije: Needle sweep na kontakt Ubijen Start/Stop Prikaz brzine ventilatora u auto modu Brisači završavaju ciklus i nakon oduzimanja kontakta Maglenke se pale umesto oborenih svetala u Coming/Leaving home režimu (ovo doduše moram preko VCDS da doradim, jer se preko Cariste ipak ne ugase oborena, nego radi sve zajedno, a poenta je da ne cimam xenon bespotrebno) Hazard lights (blinkanje žmigavaca pri naglom kočenju) Ubijeno upozorenje za pojas (inače se uvek vezujem ali tipa 200m od prodavnice neću da mi pišti) Puddle light (paljenje osvetljenja poda iz retrovizora odmah po otključavanju Inače ovo ostalo sve dosadno, pali radi ide, mislim da ću distancere da napakujem barem nazad, 20tak mm, da se to malo raširi i ne znam šta bi više čačkao, ali ne sumnjam da će nešto zanimljivo da padne na pamet
  6. 3 points
    Siciliano

    Funny photos

    Послато са M2003J15SC помоћу Тапатока
  7. 3 points
    Ivan

    Giulia 2.0 Sprint Misano Blue - MY21

    Ima Boga , svaka cast za oko! Mozes ga videti jedino ponekad na forumskim okupljanjima. Posto je napucan Stealth tehnologijama kosooke brace, tako da je u saobracaju vrlo tesko uocljiv za nas obicne smrtnike.
  8. 3 points
    Dale

    Giulia 2.0 Sprint Misano Blue - MY21

    Pa on je i bio prvi na snimalju koliko kontam, mislim prvo on sa kamermanom u gepeku pa onda alfa
  9. 3 points
    neshaoct

    Alfa Romeo 159 SW by IronStar

    Momački ti to voziš/sređuješ
  10. 3 points
    MS PK

    Alfa Romeo 159 SW by IronStar

    Jbt pa kad imas njutne ko kamion
  11. 3 points
    Axic

    Funny photos

  12. 3 points
    IronStar

    Alfa Romeo 159 SW by IronStar

    Doslo vreme za update! Ubacen konacno sper, usput sam dunuo i najskuplju i najstrasniju srpsku rec pored promaje - plivajuci zamajac. Korpa pukla, zamajac umro. Nov set kvacila ojacan kod Malinica, spreman za dosta vise snage nego što ima sada. Raspali su se i krstovi poluosovina, pa su o istom trošku i postupku ubaceni novi. Tek posle ovoga sam video koliko se snage gubilo na raspalo kvacilo. Auto ide kao nenormalan i cuje se jos bolje, priblizava se vreme da se proba setup na Navaku.
  13. 2 points
    cak se vide i felne vrhunski auto,vrhunska produkcija
  14. 2 points
    Ivan

    Giulia 2.0 Sprint Misano Blue - MY21

    Vala, tu si apsolutno u pravu. Nevezano za ovaj klip, koji je super - mozda je neki umJetnicki dojam u pitanju, ali mi nije jasna "moda" slikanja dole ispod mosta na Adi zadnjih godina. Prasincina, prljavi stubovi iscrtani grafitima, a sve u divoti "cuvenog", pogotovo leti smrdljivog cukarickog rukavca (citaj kanalizacije iz Topciderke). Ne volim ni da prodjem tuda, a kamoli da duze boravim. Ili rusevine Secerane ili "Zmaja", ili krov TC Galerija koji je jos i dobar u poredjenju sa ovim. Od toliko lepih mesta po BG i okolini, vecina bloggera se uhvatila za ova dva-tri.
  15. 2 points
    shuxx

    Z10 by Shuxx

    Zavrsena reglaza trapa, kod Filipa.. 1500 din. Malo vise vremena mu je trebalo, kaze da sam ustedeo na zameni amort, ali je on imao malo vise posla. U pricipu, Z10 je utegnut, i spreman da ovo leto... Sent from my STK-LX1 using Tapatalk
  16. 2 points
    Dzimbo

    Giulia 2.0 Sprint Misano Blue - MY21

    Fiat 500L! Necu reci motorizaciju..
  17. 2 points
    Ivan

    Giulia 2.0 Sprint Misano Blue - MY21

    Nepravda je vec nacinjena, pogresan auto je sniman... Ali 'ajde, nazad nema, idemo dalje ...
  18. 2 points
    Ivan

    Giulia 2.0 Sprint Misano Blue - MY21

    Cuj, koji je sledeci...? Nepravda i velika greska je vec napravljena , ali 'ajde... Ako nije bio prvi, neka bude bar drugi - mozda i najbolji, svakako najpoznatiji auto na FLCS forumu, a bogami i sire. #prvinabalkanu #celicnajemojasudbina : https://www.fiat-lancia.org.rs/forum/index.php?/topic/78703-po-još-koji-bravisha-da-se-negde-uglavi/
  19. 2 points
    Neeeeee... Red je da prvi klip na tom YT kanalu bude naš auto - samo to.
  20. 2 points
    darkman14

    Z10 by Shuxx

    klikćem da vi ne bi
  21. 2 points
    knezevic76

    Giulia 2.0 Sprint Misano Blue - MY21

    Nema šta, kad Žabari izvajaju, nema dalje.
  22. 2 points
    ISV_01

    Giulia 2.0 Sprint Misano Blue - MY21

    Samo vi zvrcnite za backup u snimanju
  23. 2 points
    PremieRacing

    Avantime

    Cenim, poštujem, ali je za moj ukus prevelik dijamant...i baš jako šljašteći. Poželeo sam da izazovem još veće čuđenje sad kad se znak ne vidi iz svemira. Iz bliza je jasno da je Rešo u pitanju... Mada, baš zato je plastidip prava stvar - čim rešim, lako se skida. Ništa nije trajno narušeno, ništa šmirglano, samo presvučeno tankim slojem 'gume'. I osveženo. Rešetka je bila baš, baš, izbledela.
  24. 2 points
    knezevic76

    Funny photos

    Sent from my DN2103 using Tapatalk
  25. 2 points
    shuxx

    Z10 by Shuxx

    Kupljeni Sachs 280 371 prednji amortizeri, KIT komerc, oko 9000 din za par. Zadnji su bili oko 6000 din za par. Zamenjeni, sam svoj majstor [emoji4]. Lako se skidaju, dole dva vijka, gore jedna matica. Skinem, odnesem kod majstora da prepakuje amort i opruge, cim ih video, kaze mi opruga ti pukla. Desni amort je lagano procureo a leva opruga je pukla, pri kraju, mozda se skratila za 1/2 prvog kruga, spirale. 5 do 7 cm, moja procena. Kad, ne bih znao, znam da sam bas juce na autoputu pustio volan, auto ide ko strela pravo. Dobili oprugu za par sati, opruga 2000 din. Prepakovali, i namontirao. U medjuvremenu, dok sam cekao oprugu, zamenjene gumice balans stangle (valjda se tako nazivaju) Utisci, kratka voznja kroz grad. Zamena zadnjih amort, je dovela do promene ponasanja od 10-15%. Zamena prednjih, 85%. Promena je velika, bitno kruci prednji deo. Ranije se pobadao pri kocenju, pri skretanju, a sad bitno manje. Subjektivno, bolje i krace kocenje. Kilometraza 121300km. Ovih dana reglaza trapa, i to je to.
  26. 2 points
    Srećan rođendan domaćineeee...!!!
  27. 2 points
    Kako će izgledati sledeći model koji će se praviti u Kragujevcu, to još ne znamo, ali, mogu unapred da se opkladim da neće nuditi komfor koji nudi 500L. U prilog tome ispod su četiri fotografije glave iste osobe na (maksimalno spuštenom) sedištu vozača u panoramskoj verziji sadašnjeg Hyundai Tucsona, Honde CR-V, Toyote Highlander i "našeg" 500L. Verujem da dilema nema gde je najviše mesta za trup i glave visokih ljudi.
  28. 1 point
    ISV_01

    Po još koji Bravisha da se negde uglavi

    Posto mi je Fikus Puntisha otisao u druge ruke, posle duzeg trazenja auta po svojoj nekoj meri (alfa 159 / nova Croma / Megane Generation karavan i svasta jos ponesto), odluka je pala na nekog "kakhi" boje Nuova Bravišu 07" iz Nemačku. Kako sam imao veliko zadovoljstvo voziti 1,3 mjet iz Puntishe i doslovno 0 kvarova na istom, uzeo sam pre c dana Bravišu sa 1,9 8V 88kW i opremom Active (Active Eco/Plus, kako ga koji sajt krstio) sa sve onim sto bi mi trebalo, a bez da ima brdo elektronike Ulaganje je bilo veliki servis (d budem miran), žute H11 za maglenke, termostat (pukao fabrički posle drugog paljenja kod mene ... dosta je vala i trajao očigledno), hladnjak klime i dopuna freona, manje sitne popravke i novi nosač za bajk (nekako stari nije mogao da se ugnjezdi u bočne otvore na gepeku pa mi izbio jedno 280E za drugi ) i nov akumulator marke Reaktor (kažu Ruski je, samo da mi ne traži vodku pri svakom paljenju i dobri smo ) Primerak je iznutra i spolja maltene kao iz salona, tačke i pecke nema, a motor posle sređivanja radi kao singerica. 167K realnih na satu i za sad nemam zamerki Po koja slika, pa da se navozamo..
  29. 1 point
    virke

    Fiat Grande Punto - krovni kofer

    Ma jok. Nema od toga nista. Da im dam 6e dnevno plus da strepim da ce se kofer ogrebati negde pa da mi ne vrate depozit. Ma jok. U ostalom ako samo odem jednom na more godisnje ( da ne idem nigde drugde) za 3-4 godine mi se isplati.
  30. 1 point
    MiloshShomy

    Punto vol. 2

    Pustena ekoloska katastrofa u prirodu, skoro stavljen fixni zamajac i dignut na oko 120ks, dosta bolje ide, evo i neke random fotkice
  31. 1 point
  32. 1 point
    moron

    Giulia 2.0 Sprint Misano Blue - MY21

    Video je odličan, ali, ja bih promenio naslovni kadar. Iskreno, meni je greh da je gradilište u pozadini. Ovako lep automobil zaslužuje najlepše okruženje pri snimanju. Najbolje na F.G.
  33. 1 point
    Pa jedino ako se nešto drastično nije promenilo na tom tržištu zbog sveopštih poskupljenja... ima tema na formu kasko, osiguranja... pa prelistaj i tamo da li je neko skorije osiguravao. Svakako traži ponude od više kuća pa uporedi, meni je ddor ns bio najpovoljniji.
  34. 1 point
    @Brujo93 okvirno 30.000 rsd godišnje
  35. 1 point
    horvat

    Giulia 2.0 Sprint Misano Blue - MY21

    Svaka cast za snimak i montazu!
  36. 1 point
    shuxx

    Z10 by Shuxx

    Neki link ka tom Powerflex....
  37. 1 point
    Ma ima ti već podataka o potrošnji sa pravog testa. Mislim da sam stavlja za Renegade od strane QR i usporedba sa 1.3 kojeg su već sad davno testirali. 1.5 po njihovom test režimu, a to je točno određeno što i kako, troši 2 litre manje.
  38. 1 point
    Jug

    Kupovina automobila do xxxxx eura

    Pošto ja pažljivo čitam, a ko pažljivo čita ovaj forum primeti da Totti i Ivan poznaju cene održavanje, automobile, motore, eventualne probleme vrlo dobro, a kad ste već tu nebilo vam teško da kažete koju reč o Talismanu. Jer ima ovde članova koji su se estetski zalepili za taj auto, ali malo informacija. Znam da postoji Renault forum, ali namerno nismo tamo nego ovde Sent from my RMX2170 using Tapatalk
  39. 1 point
    Loon123

    Funny photos

  40. 1 point
    Ivan

    Avantime

    Extra . Nikada ne bih rekao da ce ove neobicne felne ovako dobro da cucnu na ovako neobican auto . Meni je super kombinacija, pogotovo ovako bez poklopaca. @PremieRacing Ako te ne bude mrzelo - okini iz blizine neku fotku ovog mehanizma za "lomljenja" vrata.
  41. 1 point
    Retrospektivni štand Zastave na Beogradskom sajmu Yugoverse organizuje retrospektivni štand Zastave na Beogradskom sajmu: Zastavin štand se vraća na Beogradski sajam automobila. Ovogodišnji BG Car Show ugostiće 20 modela Zastave, uz prikladnu prezentaciju retrospektive rada fabrike, uspeha modela, ekspedicije Kragujevac-Kilimandžaro, i dr. Odajemo počast zaposlenima zaslužnim za uspeh domaće auto-industrije, kao i vozilima koja su motorizovala Jugoslaviju i u kojima su se vozili i odrastali naši roditelji i neki od nas. Moći ćete da vidite retke modele, od Fiće kontraša do Yuga kabrioleta - napravljenog u svega 500 primeraka! Dobrodošli!
  42. 1 point
    totti

    Vazduhoplovstvo

    Alaska Airlines predstavila novu Star Wars šemu bojenja Četvrtog maja se u svetu neformalno obeležava Svetski dan Star Wars-a zbog čega je kompanija Alaska Airlines u saradnji sa Disneyland Resort-om odlučila da fanove ove franšize obraduje specijalnom šemom bojenja. Naime, Boeing 737-800 sa registracionom oznakom N538AS dobio je potpuno novu kolor šemu sa Milenium Falkonom i TIE fajterima na zadnjem delu trupa dok su na wingletima ocrtani stvorenja pod imenom Porg. Ovom specijalnom šemom se promoviše novi Star Wars: Galaxy’s Edge tematski park u Disneyland Resortu a obojeni B737 će nositi ime „Star Wars Transport to the Disneyland Resort“. Proces bojenja Star Wars Boeinga možete pogledati na sledećem videu: Sent from my SM-G770F using Tapatalk
  43. 1 point
    ISV_01

    Po još koji Bravisha da se negde uglavi

    Jos jedan kvalitetan komad nadogradjene opreme
  44. 1 point
    shakalkv

    Lancia Delta

    Stavljen letnji set, proverena felna i oslanjanje, sve je u najboljem redu. Ipak udadac nije bio previse jak.
  45. 1 point
    ISV_01

    Alfa Romeo 159 SW by IronStar

    Od gledanja nema selameta
  46. 1 point
    Ivan

    Alfa Romeo 159 SW by IrenaHGT & neshaoct

    To Irena pegla po krivinama a ti balansero ?
  47. 1 point
    djomla

    Alfa Romeo 159 SW by IrenaHGT & neshaoct

    Zar je dotle došlo, hoćete da je gurnete niz brdo? [emoji15]
  48. 1 point
    @neshaoct Jel markicu uzimaš preko sindikata FLCS?
  49. 1 point
    neshaoct

    Alfa Romeo 159 SW by IrenaHGT & neshaoct

    Našao sam od kad je imao tu vezicu na konektoru dizne na trećem cilindru 22.09.2015. godine, servis ''Autohaus Wald GmbH & Co. KG'', njihov sajt - 37.06 evra za kačenje na dijagnostiku i brisanje greške - 10.59 evra za vezicu (stecker der einspritzduse vom 3. zyl. nacharbeiten, schlechter kontakt) - 13.15 evra za 1 litar Selenie WR PE...ok Alfa je, normalno je da se dosipa Al', da bude zanimljivije, vezica je stavljena u Nemačkoj...c c c...jer taj ovlašćeni FCA servis ima dva objekta, oba su uz granicu sa Švajcarskom: Bivši vlasnik Alfe je iz Lucerna, njegovi su podaci i na računu. Verovatno se zatekao tamo, na nekom putu imao problem. Sve, sve....al' zar neeeeeeemci da stavljaju vezicu...
  50. 1 point
    totti

    Alfa Romeo 159 SW by IrenaHGT & neshaoct

    Slike iz Italije prilikom kupovine [emoji3]
This leaderboard is set to Belgrade/GMT+02:00

 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...